slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση του Νίκου Μαϊτού στην καταγγελία Μανώλη Μαργαρίτη

Απάντηση του επικεφαλής της ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ  και υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Μαϊτού  στην καταγγελία του Δημάρχου Μανώλη Μαργαρίτη και  της παράταξης «Στροφή στο Μέλλον» για την με απειλητικό ύφος φραστική επίθεση του Νίκου Μαϊτού στο Τζίμη Καραπάτη κατά την συνάντηση  που είχαν την Κυριακή το βράδυ στο Πρωτοδικείο Νάξου κατά την  κατάθεση της δήλωσης των συνδυασμών  και υποψηφίων. Ακολουθεί  η  δήλωση:
​ 


«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Την παροιμία αυτή θυμίζει η «καταγγελία» του Μ. Μαργαρίτη και της «Στροφής» του στην «εντιμότητα και την ευθύνη». Αντί να σιωπά αιδημόνως για τις  άθλιες μεθόδους που χρησιμοποιεί για το βιασμό της λαϊκής ψήφου και συνείδησης, προσπαθεί , διαστρεβλώνοντας και αντιστρέφοντας τα γεγονότα, να επιρρίψει ευθύνες εκεί που δεν ανήκουν. «Αιδώς Αργείοι!». Ο λαός των νησιών μας έχει γνώση και κρίση.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΙΤΕ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΟΥ ΟΤΙ ΤΡΟΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΝΙΚΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΕ ΟΝΕΙΡΟΟΟΟΟ.....Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΙΤΟΣ 8Α ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ???ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ 8Α ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ??ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΔΡΑΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ .......ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΝΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ .....Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010 ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ..Ο λαός των νησιών μας έχει γνώση και κρίση.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗ ΝΑΞΟ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΠΟΙΟΝ 8Α ΔΕΙΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ???????????Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΖΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ Κ ΜΑΙΤΟΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.Η ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΑΙΤΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ.ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΣ ΚΑΘΟΣΟΥΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΑΙ Ο ΑΖΑΛΑΣΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΝΑΙ Η ΑΤΣΙΠΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ.ΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΜΕ ...ΤΡΟΜΑΞΕ

Ανώνυμος είπε...

Μαιτε δεν λες την αληθεια, ημουν μπροστα οταν του είπες ότι εμείς οι δύο (μαιτος-καραπατης) θα πουμε δυο λογακια, μηπως να πουμε και αλλα ονόματα που εκβιαζεις... για αυτο σε εδιωξαν από το ΣΔΟΕ και τα κρυβεις.....

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δε δέχεται δημόσια συζήτηση με το Μαϊτό, που τον έχει προσκαλέσει δημόσια; Είναι ο μόνος που αρνείται. Εκεί θα δεις τη διαφορά. Το Μανωλλάκι είναι πολύ λίγο. Στα σινιέ κουστουμάκια πρώτος. Στα χαζοχαμόγελα με εκείνο το απλανές, αλλού γι' αλλού βλέμμα, αχτύπητος. Μέχρι εκεί. Δεν κάνει ο άνθρωπος. Πολύ λίγος. Και ψευτάκος.
Σε τι κατάσταση ανέλαβε το δήμο; Δε ξέρεις ότι παρέλαβε ένα μεγάλο πλεόνασμα, 5,5 εκατ. ευρώ, από το Μαράκη; Το έχει πει και ο ίδιος ο Μαργαρίτης. Ο δήμος Νάξου ήταν απ' τους πιο οικονομικά ισχυρούς δήμους. Όσο για την εποχή που ζούμε, μη ξεχνάς ότι ο Μαργαρίτης ανάλαβε μετά την ένταξη στο μνημόνιο. Το ήξερε και όμως υποσχέθηκε τον ουρανό με τ' άστρα. Άσε λοιπόν τις δικαιολογίες και τις...αξιοπρέπειες. Ο δήμος θέλει ικανό ηγέτη, μήπως δει μια άλλη, φωτεινή μέρα το νησί.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΤΟ ΜΑΝΙΟ, ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΡΙΖΑΛΕΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ. ΒΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.ΦΑΙΔΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΣΧΕΤΑ, ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗ, ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΜΙΛΑ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΑΥΡΟ-ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ-ΚΛΟΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΙΔΑΡΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΝΗ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΒΓΑΖΕΤΕ.
Ο ΜΑΪΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ. ΝΕΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΜΕ ΝΕΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ο ΣΕΡΓΗΣ ΛΙΓΟΣ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ; Ο ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ, Ο ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ, Ο ΣΥΜΕΩΝΟΓΛΟΥ, Ο ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ποια τοπική του ΠΑΣΟΚ ρε σύντροφοι. Πάλι τα ίδια κουκιά αναμασάτε. Υπάρχει τοπική του ΠΑΣΟΚ στη Νάξο; Χρειάζεται η Νάξος ένα δραστήριο, γνώστη, έξυπνο και αγωνιστή δήμαρχο για να φύγει από το τέλμα και το μαράζωμα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑ'ΙΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΤΑ ΤΣΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΒΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΜΑΪΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ, Ο ΜΑΪΤΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΒΛΟ. ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΪΤΟΣ. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΡΧΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΜΑΪΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ. ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΝΑΞΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ; ΑΝ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ψεύτης σαν το αφεντικό σου. Κι εγώ ήμουν παρών. Κάνατε την τρίχα τριχιά. Η φράση θα τα πούμε σε ένα ανθρωπάκι που σε συκοφαντεί είναι εκβιασμός? Έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια και το μόνο που σας δικαιολογεί είναι η Λαμπρή που πέρασε.
Ο κουφός που γεμίζει με τον οχετό των συκοφαντιών του την παραλία, έχει γίνει περισσότερο από ό,τι ήταν νούμερο. Άκουγα πριν λίγο τον κλιναύτη το Σαββόπουλο (το Λυκουρόπουλο πήγα να πω) που καλύπτει τα δύσμορφα αυτιά του με τη μαλλούρα και πήγε ανεπιτυχώς να καλύψει και το αφεντικό του, αλλά μένιασε περισσότερο τα σκατά τους. Αλήθεια πόσο σε πληρώνουμε ρε οδοντοτεχνίτη;
Πές, όμως, λεβέντη μου, όμως ονόματα δήθεν εκβιαζ'ομενων από το Μαϊτό. Εγώ σου λέω για πρώτη δόση δύο, που πραγματικά και όχι δήθεν εκβιάστηκαν από τον Μαργαρίτη. Στέλλα Μανδηλαρά, πρόεδρος Κορώνου και Κορρές, υποψήφιος Σκαδού με τον Μαϊτό. Υπάρχει μεγάλη λίστα. Αν δεν μου πεις εσύ, είσαι συκοφάντης, ψεύτης και λασπολόγος.
Γιατί έδιωξαν από το Μαίτό από τον ΣΔΟΕ; Πολιτική είναι η δίωξη. Ρώτα το Μαργαρίτη και το γραφείο Σαμαρά. Όλα μαθαίνονται. Είναι αλήτικα τα υπονοούμενά σου και αν έχεις άντερα βγες επώνυμα και με στοιχεία να μιλήσεις. Δε θα το κάνεις, γιατί είσαι τυφλοπόντικας και κρύβεσαι στον πρώτο όροφο του δημαρχείου. Αυτά για τώρα.

Ανώνυμος είπε...

το μονο που ξερετε ειναι να βριζετε.αυτο ειναι το επιπεδο σασ.απειλεσ τσαμπουκασ μαγκιεσ βρισιεσ πλουσιο ρεπερτοριο.ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟ Κ .ΜΑΙΤΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ .ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ.ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΤΑ ΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .

Ανώνυμος είπε...

Αυτά για απειλές, τσαμπουκά, μαγκιές, βρισιές να τα πείτε στην άλλη πάντα, που έχει ξεκινήσει μια άνευ προηγουμένου λασποεκστρατεία, που ξεκινά από τα οικογενειακά του Μαϊτού και φθάνει μέχρι τα υπονοούμενα για το ΣΔΟΕ κλπ. ¨Αντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Είναι ανηθικότητα και γίνεται από πρωτοπαλλήκαρα του Μαργαρίτη. Δε μπορεί, θα τα έχεις ακούσει και εσύ. Αηδία. Εμετός. Ο Μαϊτός καλά έκανε και πέρασε στην αντεπίθεση. Με στοιχεία, όχι στον αέρα. Ο Μαργαρίτης δε θέλει το διάλογο για τα προβλήματα, γιατί επιλέγει αυτό το επίπεδο του αγώνα, δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί και αφήνει τους πολιτικούς μπράβους του να κάνουν τη βρόμικη δουλειά, με την άνανδρη μέθοδο των ψιθύρων.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΟΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΙΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΟΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΜΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ...ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ?ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΙΤΟΣ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ....ΑΛΛΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΘΑΠΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ?ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΓΛΙΝΑΔΟΥ Ο ΓΑΜΟΣ....ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ...ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΔΟΥΣ ΓΙΑΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΙ ....

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΑΚΟΨΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ