slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ντάξ' υπερβολές τώρα... Κασσής: Ο Παπανδρέου είναι προδότης


«Μας έχει προδώσει όλους! Είναι βαριά κουβέντα, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Θα καθόμαστε να κλαίμε τη μοίρα μας και να λιβανίζουμε ανθρώπους που έχουν τεράστια ευθύνη και μας έφτασαν, ως ΠΑΣΟΚ, εδώ που μας έφτασαν;»
Η πρώτη αντίδραση μετά από την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην παρουσίαση βιβλίου, μαζί με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, ήρθε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή, ο οποίος μίλησε στον Βήμα 99,5, με βαριές εκφράσεις κατά του πρώην πρωθυπουργού.


Ο Κασσής επίσης καλεί τον Γιώργο Παπανδρέου «να έρθει να μας τα πει αυτά στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ».

«Περιμένω ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να μας πει και ως πρώην πρωθυπουργός και ως στέλεχος πρώτης γραμμής να έρθει στην κοινοβουλευτική ομάδα και να μας τα πει και να διαφωτίσει τους νέους βουλευτές που δεν έχουμε και καμία ευθύνη σε ό,τι είχε γίνει πριν το 2012» είπε χαρακτηριστικά.

«Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό και ο κ. Παπανδρέου βάλθηκε να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο ΠΑΣΟΚ από αυτή που έχει ήδη κάνει. Και την πληρώνουμε. Τεράστια ζημιά και απ’ ό,τι φαίνεται θέλει να κάνει ακόμη μεγαλύτερη» σημείωσε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Ο κ. Παπανδρέου αντί να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάναμε οι λίγοι που απομείναμε στο ΠΑΣΟΚ, βρήκε την ευκαιρία να πάει να βγάλει πολιτικό λόγο στην παρουσίαση βιβλίων...».

«Αλλά και τι να κάνει το ΠΑΣΟΚ για ανθρώπους που έζησαν, μεγάλωσαν και μεγαλούργησαν στο ΠΑΣΟΚ και τώρα κοιτάνε να το καταστρέψουν τελείως. Δεν θα το αφήσουμε έτσι. Να πάνε στην ευχή της Παναγίας και να μας αφήσουν με αυτούς τους λίγους, για να μπορέσουμε να πείσουμε πραγματικά την ελληνική κοινωνία ότι το ΠΑΣΟΚ (μπορεί)... Να πάνε στην ευχή της Παναγίας! Προς το δρόμο της ΔΗΜΑΡ! Αυτό που επέλεξαν. Και έπρεπε να το έχει κάνει ήδη ο κ. Παπανδρέου» κατέληξε σημειώνοντας ότι πρέπει να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: