slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Σε συνεργασία και κοινή δράση για τρίτη φορά, προχώρησαν οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο Φιλώτι και κατά την περίοδο του Πάσχα όπως ακριβώς είχαν κάνει τις προηγούμενες εορτές στο χωριό μας. Η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φιλωτίου, ο Σύλλογος Φιλωτιτών, ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ», ο Σύλλογος Γυναικών Φιλωτίου και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου συνεργάστηκαν για ακόμα μία φορά με σκοπό να προσφέρουν σε κατοίκους του χωριού μας που για διάφορους λόγους δεν θα μπορούσαν να γιορτάσουν της Άγιες αυτές ημέρες όπως θα ήθελαν.
με σκοπό να προσφέρουν σε κατοίκους του χωριού μας που για διάφορους λόγους δεν θα μπορούσαν να γιορτάσουν της Άγιες αυτές ημέρες όπως θα ήθελαν. Έτσι προχώρησαν και ετοίμασαν κάποιες τσάντες  ΟΙ οποίες περιείχαν ΜΕΣΑ τσουρέκια, λαμπάδες, βαμμένα Κόκκινα Αυγά ΚΑΙ σοκολατένια Αυγά ΓΙΑ ΤΑ Μικρά Παιδιά   ΚΑΙ ΤΑ πρόσφεραν στις οικογένειες αυτές δίνοντας Μιά εορταστική ΝΟΤΑ Στη δύσκολη Καθημερινότητα πολυακουσμένα. Η κίνηση αυτή είχε άμεση αποδοχή από όλους και αυτοί που δέχτηκαν τα δώρα αυτά ευχαρίστησαν θερμά την επιτροπή, που απαρτίζονταν από ένα μέλος από το κάθε σύλλογο. Αυτο όπως ΕΙΝΑΙ Φυσικό ευχαρίστησε Ολους ΠΟΥ προσπάθησαν   ΝΑ ολοκληρωθεί ΑΥΤΗ Η. Κίνηση ΚΑΙ πολυακουσμένα έδωσε κίνητρο   ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ επαναλάβουν ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτή η προσφορά αναφέρονταν σε 80 οικογένειες του Φιλωτίου και κοντά σε 300 άτομα.
Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες φούρνων:
Σουλής Βασίλειος του Γεωργίου ΤΣΑΜΠΑΛΑΣ παραδοσιακό αρτοποιείο μας προσέφερε τα τσουρέκια δωρεάν εις μνήμη του πατέρα του, ενώ οι  
Δέτση Μιχάλη-Κουτετέ Χάιδω (Τον άρτον ημών τον επιούσιο) στο Χαλκί της Νάξου,
Αφοί Παπαδόπουλοι (Ζαχαροπλαστείο-Καφετέρια ΡΑΝΤΕΒΟΥ) στη Χώρα της Νάξου
Μουστάκης Εμμανουήλ του Δημητρίου αρτοποιείο στο Φιλώτι Νάξου
Λιόφαγος Δεμένεος αρτοποιείο στη Χώρα Νάξου οι οποίοι μας προσέφεραν τα τσουρέκια σε χαμηλότερες τιμές.
Ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί!!

 
ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!
  




Δεν υπάρχουν σχόλια: