slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Β. ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Η δημοτική Αρχή δεν είναι ικανή να προστατεύσει τα συμφέροντα των Ναξιωτών παραγωγών


ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ -ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΦΥΟΛΟΓΉΜΑΤΑ  ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΎΝΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΎΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ   ΚΑΙ  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΕΊ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ  ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ"Αφουγκραζόμενος τα προβλήματα των αγροτών του νησιού, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης, πραγματοποίησε σειρά επαφών στην Αθήνα, διεκδικώντας την επίλυση χρονιζόντων αιτημάτων. Επισκέφθηκε το Δήμο Αθηναίων, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διακίνηση και πώληση αμνοεριφίων την περίοδο του Πάσχα στην αγορά του Ψυρρή. Η συζήτηση με υπηρεσιακούς παράγοντες εκτυλίχθηκε σε..... 
ιδιαίτερα θετικό κλίμα", (10 Μαρτίου, δελτίο τύπου παράταξης Μαργαρίτη).

16 Απριλίου: Οι παραγωγοί συνδημότες μας από νωρίς το πρωί εμποδίστηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία να πουλήσουν την παραγωγή τους.


17 Απριλίου: Το Υπουργείο Ανάπτυξης έκανε έφοδο στον χώρο που πουλούσαν τα προϊόντα τους και επέβαλε 1000 € πρόστιμο σε κάθε παραγωγό.


Η υπό έξωση δημοτική Αρχή δεν είναι ικανή να προστατεύσει τα συμφέροντα των Ναξιωτών παραγωγών. Μπορεί μόνο να τάξει αφειδώς, παίζοντας με την αγωνία των συμπολιτών μας. Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά, όπως και πρόσφατα με την υπόθεση υπαγωγής των λιμνών στο ΤΑΙΠΕΔ και με το ΚΕΓΕ. Οι προστάτες (υπουργός Γ. Βρούτσης, φίλοι και υπηρεσιακοί παράγοντες του κρατικού μηχανισμού) αποκαλύφθηκαν: οι Φιλωτίτες συμπατριώτες του κ. Υπουργού κατάλαβαν τι είδους προστασία τους περιμένει από τον ομογάλακτο συντοπίτή τους. Ας πράξουν ανάλογα κι ας αποφασίσουν ποια είναι η πολιτική που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των οικογενειών τους, του τόπου τους, του Φιλωτιού ιδιαίτερα, των παραγωγικών συμφερόντων τους. Η σημερινή δημοτική αρχή αποδεικνύει ότι δεν έχει σχέδιο για την ανασυγκρότηση της κτηνοτροφίας και των αγροτικών απασχολήσεων, του παραγωγικού δυναμικού στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Αντίθετα την παράταξη αυτή της Νέας Δημοκρατίας συμφέρει να συντηρεί τα προβλήματα προσφέροντας στην ουσία ευκαιριακές "λύσεις" για να πουλά εκδούλευση στους παραγωγούς με επισκέψεις σε "φίλους" και σε υπουργούς. Αποδεικνύει ότι εκτός από αποτυχημένη είναι και επικίνδυνη για τα συμφέροντα της νησιωτικής κοινωνίας μας.

Συμπολίτες, στις εκλογές της 18ης Μάη στείλτε τόσο σε αυτούς όσο και στην δήθεν ανεξάρτητη δημοτική παράταξη του ΠΑΣΟΚ - Ρήγα αλλά και στους εντολείς τους (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) το μήνυμα ότι οι ίδιοι και οι μηχανισμοί τους είναι πια παρελθόν. Ότι η λύση είναι στα χέρια σας και δεν περιλαμβάνει πολιτικά απολιθώματα.



Νάξος, 18.04.2014



Βασίλης Βρούτσης

Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδωντης Δημοτικής Κίνησης - Πολίτες για τα νησια μας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόσφατα σε συγκέντρωση στο Πολιτιστικό του Φιλωτίου ακούστηκαν προτάσεις Νάξιε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΩΤΙΟΥ; ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝΕ ; ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ; ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ;