slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

O ανύπαρκτος Κυριάκος, ο κ. Νομικός και η κ. Βιβή Χαραλαμπογιάννη που κυβερνάει το υπουργείο

ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΟΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΝΙΤΑΚΗ

Ο Kυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την θητεία του υποσχόμενος χολυγουντιανούς ελέγχους από το ΣΕΕΔΔ (Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης) στο δημόσιο για τα ωράρια, τον εντοπισμό κοπανατζήδων κλπ. 

Μόνο που η δημοσιοποίηση με εκκωφαντικό τρόπο των τζούφιων αποτελεσμάτων για πολιτική εκμετάλλευση και μάλιστα με την μέθοδο της ανακύκλωσης (rotation) από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, δεν αντιμετωπίζει σοβαρά τα προβλήματα του Δημοσίου που εστιάζοντια στην κακοδιαχείριση (μίζες) για τις οποίες δεν βλέπουμε να γίνεται τίποτε εντυπωσιακό. Το ίδιο και για τις περίφημες ΜΚΟ που έχουν πολλές και μεγάλες προεκτάσεις.

Ποιος όμως είναι ο "Άγγελος Γαβριήλ" που με την ρομφαία του θα τους βάλει όλους στη θέση τους;
Πρόκειται για τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΕΔΔ (ο οποίος είναι υπάλληλος του Υπ. Πολιτισμού) κ. Π. Νομικό. 

Ο συγκεκριμένος όπως και οι περισσότεροι παλαιοί σκληροπυρηνικοί πασόκοι αφήνει να εννοηθεί ότι ο οδεύει προς τον.....
ΣΥΡΙΖΑ!
 Ειδικά στο υπουργείο του Μητσοτάκη η πλειοψηφία των γενικών διευθυντών και διευθυντών είναι κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ερωτοτροπούν με την Κουμουνδούρου.

 Μ΄ αυτούς ο υπουργός επιχειρεί να μεταρρυθμίσει την δημόσια διοίκηση-το μόνο που καταφέρνει στο τέλος της μέρας είναι να ανεβάζει  selfie στο instagram.

Ο Μητσοτάκης δεν τόλμησε να ακουμπήσει την υπαλληλική ιεραρχία με τους περισσότερους να έχουν αναρριχηθεί επί ΠΑΣΟΚ και Μανιτάκη.
Σ΄αυτό το σημείο θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε με ποια σχέση εργασίας βρίσκονται στο υπουργείο οι κ.κ. Άγγελος Μπίνης, υπάλληλος του υπ. Οικονομικών και η κ. Βιβή Χαραλαμπογιάννη, υπάλληλος της Βουλής (και παλαιότερα στο γραφείο Κινητοποιήσεων του ΠΑΣΟΚ(!), που είναι το alter ego του Στεφάνου και ουσιαστικά αυτή που διοικεί το υπουργείο.

Κανείς δεν τολμά να συγκρουστεί μαζί της-ούτε καν αυτοί οι συνεργάτες του Μητσοτάκη.

Υ.Γ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ!!!
ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ.

 (Συνεχίζεται...)


    ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  http://kourdistoportocali.com/post/33564/kiriakos

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Kυριακος πιστο σκυλι της τροικας αποδεικνυει περιτρανα οτι στο μεσημεριανο τραπεζι σπιτι του οταν ηταν μικρος οι συζητησεις περιστρεφονταν γυρω απο την ταξη και την ηθικη ,τις οποιες ο μπαμπας του τις ειχε εικονισμα, οταν ξεχασε να πληρωσει την siemens για καποιες αγορες που ειχε κανει ο μπαμπας του και η αδελφη του τον μαλωσαν και του ειπαν οτι με αυτα που κανεις δεν προκειται να γινεις υπουργος η τουλαχιστον δημαρχος οπως ο ανηψιος σου στο καρπενησι ,ο κυριακος αμεσως ξεπληρωσε την siemens και αυτο του το αναγνωρισε ο ελληνικος λαος τον ψηφισε και ο αντωνης τον εκανε και υπουργο και τωρα τον χαιρομαστε ασπιλο και αμολυντο να τον χαιρομαστε μας αξιζει και τον εχουμε