slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι δηλώσεις προπονητών και αργηγών για το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών


Απέφυγαν τα μεγάλα λόγια όσον αφορά την… κούπα, δεν έκρυψαν ωστόσο τις φιλοδοξίες τους ενώ υποσχέθηκαν ότι κι οι 4 ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας ένα ξεχωριστό θέαμα στους κατοίκους της Πύλου που θα βρεθούν στο γήπεδο, αλλά και στους χιλιάδες φίλους του βόλεϊ που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες μέσω της....
Δημόσιας Τηλεόρασης.

Το κοινό στοιχείο των δηλώσεων των αρχηγών των τεσσάρων φιναλίστ του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, ήταν η μαγεία του φυσικού τοπίου της περιοχής κι η χαρά της παρουσίας τους στην Πύλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των αρχηγών:


Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός): «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και τους ανθρώπους της Πύλου για για τη φιλοξενία. Το Final 4 είναι μια γιορτή κι ελπίζω πως όλες οι ομάδες θα προσφέρουμε ωραίο θέαμα και θα παιχτεί όμορφο βόλεϊ. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πάρουμε το 4ο σερί κύπελλο, καθώς είναι πολύ όμορφο να γράψουμε ιστορία για τον σύλλογο μας».


Ζένια Τσίμα (Παναθηναϊκός): «Είμαστε πολύ χαρούμενες που φιλοξενείται εδώ το Final 4. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό. Στόχος μας να κάνουμε όλες μας αυτό που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ούτως ώστε να δει ο κόσμος πόσο ωραίο άθλημα είναι το βόλεϊ. Οι ομάδες που πέρασαν αξίζουν να βρίσκονται εγώ και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και φυσικά να κερδίσει ο καλύτερος».


Ελένη Φάρκωνα (Πανναξιακός): «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και θα ήθελα να πω στους ανθρώπους της Πύλου ότι ζούνε πραγματικά σε έναν πολύ όμορφο τόπο. Εύχομαι να είναι μια επιτυχημένη διοργάνωση κι ο κόσμος να ευχαριστηθεί το βόλεϊ. Οι πόλεις της περιφέρειας πάντα στηρίζουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Μέσα λοιπόν στα πλαίσια του fair play εύχομαι να γίνουν όλα όμορφα και καλά παιχνίδια. Αφιερώνω το Final 4 και την πορεία της ομάδας μου στη Νάξο και σε όλους τους Ναξιώτες που μας στηρίζουν».

Εύη Κυριακίδου (Ηρακλής): «Τόσο εγώ, όσο και η Ζένια με την Στέλλα βρισκόμαστε στην Πύλο για δεύτερη φορά αφού έχουμε φιλοξενηθεί με την Εθνική ομάδα κι όπως και τότε έτσι και τώρα ο κόσμος της Πύλου μας είχε δώσει τα πάντα απλόχερα. Νομίζω ότι θα είναι μια όμορφη διοργάνωση. Είναι μια ευκαιρία να διαφημιστεί η περιοχή, αλλά και το άθλημα μας. Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες αλλά στη δική μου ακόμη περισσότερο».




Ακολουθώντας τα χνάρια των αρχηγών τους, οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, εμφανίστηκαν συγκρατημένοι στις τοποθετήσεις τους στην επίσημη συνέντευξη Τύπου των αγώνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Γιάννης Νικολάκης (προπονητής Ολυμπιακού): «Ξεκινώντας θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο και τις τοπικές αρχές της περιοχής για το ότι αποφάσισαν να αναλάβουν τη διοργάνωση του Final 4. Σαφέστατα είναι πολύ καλό για το άθλημά μας να βγει εκτός πρωτεύουσας και μεγάλων πόλεων ώστε να διαδοθεί παντού. Μακάρι το γήπεδο να ήταν μεγαλύτερο ώστε να δουν και άλλοι τα παιχνίδια. Ωστόσο πρέπει να συγχαρώ τη δημόσια τηλεόραση για τη μετάδοση καθώς θα μπει σε κάθε σπίτι η διοργάνωση. Επίσης να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλες τις ομάδες που προκρίθηκαν στο Final 4 του Κυπέλλου.
Στο θεσμό του Κυπέλλου, πολλά εξαρτώνται κι από την κλήρωση. Εμείς βρισκόμαστε σ’ αυτό το Final 4 έχοντας διανύσει μια δύσκολη πορεία και όλοι θέλουμε να κατακτήσουμε για 4η σερί χρονιά στο Κύπελλο.
Η λογική λέει πως από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει αποκλείσει την ΑΕΚ και τα Βριλήσσια χρίζεται φαβορί. Ο Ολυμπιακός υπερέχει σε εμπειρία και είναι και ένα κλικ πάνω από τις άλλες ομάδες, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο.
Πρέπει όμως να είμαστε σεμνοί και σοβαροί, να δείξουμε σεβασμό στον Παναθηναϊκό γιατί αυτό είναι πρώτο το παιχνίδι κι αυτό έχουμε στο μυαλό μας.
Σε όλα τα Final 4 υπάρχουν εκπλήξεις όμως είμαστε προετοιμασμένοι και ελπίζουμε να μη διαψευστούμε.
Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια να παιχτεί ποιοτικό βόλεϊ και την Κυριακή η δική μου ομάδα να πάρει το Κύπελλο».

Γιώργος Ρούσης (προπονητής Παναθηναϊκού): «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Πύλο και τους τοπικούς φορείς για τη φιλοξενία τους. Είχαμε έρθει εδώ πριν από κάποια χρόνια με την Εθνική ομάδα για κάποια φιλικά και είμαι διπλά ευχαριστημένος που επιστρέφω. Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου να γίνουν καλοί αγώνες και να διαφημιστεί το γυναικείο βόλεϊ. Θα ήθελα το γήπεδο να ήταν μεγαλύτερης χωρητικότητας προκειμένου να μπορέσει περισσότερος κόσμος να παρακολουθήσει τα παιχνίδια, ωστόσο στα υπέρ είναι η προβολή των αγώνων από τη Δημόσια Τηλεόραση.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, που επιστρέφουμε σε ένα Final 4 Κυπέλλου και σε συνδυασμό με την είσοδό μας στα πλέι οφ είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία μας τη φετινή σεζόν. Θέλουμε είναι να γίνουν θεαματικοί αγώνες και φυσικά να κερδίσει ο καλύτερος. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και αν το αξίζουμε να πάρουμε το Κύπελλο»!


Ζόραν Κόβαζιτς (προπονητής Πανναξιακού): «Ευχαριστώ κι εγώ από την πλευρά μου τους διοργανωτές για τη φιλοξενία. Χαίρομαι που θα συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση που είναι διαφήμιση του γυναικείου βόλεϊ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ και βλέπω όλο αυτό το θαύμα της φύσης μπροστά μου. Όσον αφορά στην ομάδα μου είμαστε ευχαριστημένοι και τυχεροί που φτάσαμε σε αυτό το τουρνουά. Η Νάξος συμμετέχει πρώτη φορά σε Final 4. Είναι μεγάλη στήριξη των ανθρώπων του νησιού και καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολύ καλές συνθήκες δουλειάς στην ομάδα. Ο κόπος αυτός απέδωσε. Εκτός από τα καλά παιχνίδια που παίξαμε στο πρωτάθλημα, είμαστε ευχαριστημένοι που παίζουμε στο Κύπελλο. Κάθε νίκη θα είναι μεγάλη επιτυχία. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ για να κάνουμε τους ανθρώπους της Νάξου υπερήφανους».


Βαλεντίν Μίλεφ (προπονητής Ηρακλή): «Για άλλη μια φορά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια για την επιλογή του μέρους που θα γίνει το Final 4. Ελπίζω ότι όλες οι ομάδες θα προσφέρουν πολύ καλό θέαμα και καλά παιχνίδια. Εδώ μπορεί να μην αγωνίζονται οι 4 πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά αυτό είναι που κάνει ξεχωριστό το θεσμό του Κυπέλλου καθώς δίνει την ευκαιρία και σε άλλες ομάδες να διακριθούν.
Η δική μας ομάδα είχε πολύ δύσκολη εβδομάδα. Υπήρχαν κάποιοι τραυματισμοί βασικών παικτριών σε σχολικούς αγώνες. Οι ερχόμενες 24 ώρες είναι κρίσιμες για το πώς θα αγωνιστούμε, όμως πρέπει να βρούμε τον τρόπο πώς να κάνουμε την ομάδα να λειτουργήσει σωστά και να παίξει καλό βόλεϊ».
http://www.volleyball.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: