slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παρουσιάζει στο ΜEΣΟΓΕΙΟΣ FM, το πρόγραμμα της ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για τον Τουρισμό ο Νίκος Μαίτός

Σήμερα Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 και ώρα 1.οο μμ ο Νίκος Μαίτός και ο Βαγγέλης Kατσαράς παρουσιάζουν στον ΜEΣΟΓΕΙΟΣ FM, το πρόγραμμα της ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για τον Τουρισμό .

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα καινούργιο, πρωτότυπο και ενδιαφέρον δεν ακούσαμε από τους δύο κυρίους. Αερολογίες που δηλώνουν άτομα που βλέπουν τον τουρισμό περιστασιακά και χωρίς βάθος. Τα γραφεία που υπόσχεται ο Νίκος Μαϊτός ότι θα λειτουργήσουν όταν εκλεγεί με ποιους υπαλλήλους θα στελεχωθούν; Θεωρεί ότι το πρόβλημα του τουρισμού είναι η μη συμμετοχή στις εκθέσεις; Γνωρίζει ότι ελάχιστοι αποφασίζουν τον τόπο διακοπών τους μετά από επίσκεψη σε τουριστικές εκθέσεις; Μίλησαν για εναλλακτικές μορφές τουρισμού και ότι θα στηρίξουν όσους εφαρμόσουν αυτές τις μορφές. Το ότι δεν έχει εφαρμοστεί σε σοβαρό βαθμό μέχρι τώρα φταίει η Δημοτική Αρχή ή τα κλειστά βυζαντινά μνημεία λόγω αδυναμίας της Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων να πληρώσουν υπαλλήλους, η μη σωστή γνώση των ασχολουμένων, οι αποσπασματικές προσπάθειες και πολλά ακόμη. Ο Βαγγέλης Κατσαράς μίλησε για αγροτουρισμό και με απορία η κυρία Μπράουν ρώτησε αν υπάρχουν αγροτουριστικές μονάδες στη Νάξο. Δεν απάντησε ότι τα περισσότερα καταλύματα σε Άγιο Προκόπη και Αγία Άννα έχουν κατασκευαστεί ως αγροτουριστικά και ποτέ δεν εφάρμοσαν το ρόλο τους.
Δυστυχώς πάλι αερολογίες και υποσχέσεις χωρίς περιεχόμενο! Κρίμα για το νησί μας. Απογοήτευση!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΗ ΝΑΞΟ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΩΣ ΤΟΠΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΣΤΗΡΙΞΟΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

MAITE ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ,, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΕΝΝΟΩ .... ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ,, ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ......,, ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΙΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ,, ΑΝΙΚΑΝΟ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΕ ΑΝΙΚΑΝΟ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕ,,, Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΟΤΤΑ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΩΣ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.... ΑΝΙΚΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όσα θες πρόσεξες από τη συνέντευξη, συμπατριώτη. Είχε μαζί του, απ' ό,τι κατάλαβα ο Μαίτός το πρόγραμμα του Μαργαρίτη του 2010 για τον τουρισμό. ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ αυτό το πρόγραμμα. Κουρελόχαρτο. Λούμπεν, κι ας μη ξέρει τη σημασία της λέξης ο...χαρισματικός μας Δήμαρχος. Το πρόγραμμα αυτό είναι η εικόνα της αξιοπιστίας του ανδρός. Αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα της αερολογίας και της προεκλογικής μπαρούφας, της εξαπάτησης του κόσμου.
Το Γραφείο Τουρισμού: Σε πληροφορώ ότι το προβλέπει ο νόμος για τον Καλλικράτη και ο Οργανισμός του Δήμου. Ξέρεις ότι έβαλε ο Δήμαρχος εκεί μόνο μια, ομορφούλα υπάλληλο, με ανοιχτά μάτια-την ξέρεις- που ασχολιόταν μόνο με το site του Δήμου και γρήγορα-γρήγορα την έβαλε στην Οικονομική Υπηρεσία και το Γραφείο έμεινε ορφανό, χωρίς κανένα υπάλληλο; Αυτή είναι η κατάντια ενός Δήμου τουριστικού νησιού και έτσι αντιλαμβάνεται ο Μαργαρίτης και η παρέα του το ρόλο του Δήμου στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος. Οι Μαϊτός-Κατσαράς δεν αναφέρθηκαν μόνο στις εκθέσεις, από τις οποίες ο Δήμος απείχε ηχηρά, αν και αυτές είναι σημαντικό κομμάτι του τουριστικού marketing. H Νάξος, δυστυχώς,περίμενε τη γενική αύξηση του ελληνικού τουρισμού, για να πάρει το φυσιολογικό κομμάτι της, χωρίς βοήθεις, στήριξη, ιδέες, συνεργασία του Δήμου. Η νομοθεσία δίνει στους Δήμους αρμοδιότητες που δεν τις ξέρει καν η παρούσα δημοτική εξουσία. Κοίτα τι κάνουν οι Δήμοι σε άλλα τουριστικά νησιά, κυκλαδικά και μη. Αλλά και πέρα από τη νομοθεσία, οι Δήμοι πράπει να παίζουν ένα στρατηγικό ρόλο και σε αυτόν τον τομέα. Και σε ρωτώ: Η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου λειτούργησε; μήπως έβαλε 55 μέλη ο Μαργαρίτης για να μη λειτουργήσει;
Πολύ καλά τα είπαν οι Μαϊτός-Κατσαράς, με όλες τις ελλείψεις λόγω του ραδιοφωνικού χρόνου, και συ-από ασχετοσύνη;- μιλάς για κλειστά βυζαντινά...μνημεία!!! Ο αγροτοτουρισμός έχει τεράστια περιθώρια ανάπτυξης, όπως και πολλές μορφές εναλλακτικού τουρισμού.
Απογοήτευση σπέρνουν οι βαστάζοι του Δημάρχου, όπως εσύ, και οι συντηρητικές αντιλήψεις διατήρησης των κακώς κειμένων, αδράνειας και ρουσφετιού. Αντί για αυτοκριτική και διάλογο, το ρίχνουν στη μοιρολατρία και στην εύκολη κριτική ανθρώπων ικανών, που αρθρώνουν έναν άλλο λόγο και εκφράζουν έναν δυναμισμό που λείπει από τον Δήμο. Μπορείς να μου πεις το περιεχόμενο της δημοτικής τουριστικής πολιτικής την περασμένη τριετία και πόσο σε γοητεύει;

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΠΟΥΝΗΣ ,,ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΝΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΓΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ .... ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗ?????
ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΠΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ---. ΜΑΙΤΕ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΝΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΡΗΓΑΣ,ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.,ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΡΗΓΑΣ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 19:39 ή άκουσες άλλο σταθμό ή ονειρεύεσαι! Ο Νίκος Μαϊτός απ' ότι έχουμε δει έως τώρα θα έχει μέσα στο ψηφοδέλτιο του άτομα που είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητες τους στον τουρισμό, στη διοίκηση, στην ανάπτυξη και αλλού. Δεν ήρθαν από παρθενογέννηση. Που είναι το έργο τους; Ακόμη και ο επικεφαλής τους ως πρόεδρος της ΟΝΑΣ τι δράσεις έκανε εκτός από τις τρεις ακριβοπληρωμένες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στη Νάξο; Πότε ασχολήθηκε με κάτι άλλο. Γιατί ξαφνικά θα ενδιαφερθούν; Και γιατί να πιστέψουμε ότι θα κάνουν αυτά που δεν έκαναν τόσα χρόνια.
Αγαπητέ μου, όποιος και να είσαι - αν και βγάζει μάτι ποιος είσαι - σε ποιους νομίζεις ότι απευθύνεσαι; Ευτυχώς για μας και δυστυχώς για σας γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο σαν κάλπικη δεκάρα. Εμένα δε θα με πείσει ο συνδυασμός που κατηγορεί τους άλλους υποψηφίους - μπορούμε να κρίνουμε και μόνοι μας - αλλά αυτός που θα δείξει ότι έχει σθένος και ικανότητες να αλλάξει τη μοίρα αυτού του δύσμοιρου τόπου. Για παράδειγμα, άκουσε τους Πολίτες για τα νησιά μας και κάνε σύγκριση με τα λεγόμενα και τα γραπτά της ομάδας Μαϊτού.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις πλάκα. Δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται.
Επαναλαμβάνω τη συνταγή:
Άκου τι θα κάνεις.
Ξυπνάς το πρωί και πίνεις ξυδάκι, πριν τον καφέ. Μετά τρως δακατιανό, μετά φαγητό και μαζί πάλι μία κουταλιά ξυδάκι.
το βράδυ ότι έχει παραδοσιακά το μενού και μία κουταλιά ξυδάκι μαζί.
Εύκολο;

Γενικά για να μην σε μπερδεύω και βγεις από την ρουτίνα σου, ξύδι κάθε οκτώ ώρες, σαν αντιβίωση.
Συμβουλεύσου τον φαρμακοποιό σου, αυτός ξέρει, μόνο από ΞΥΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΑΨΕΤΕ ΤΗ ΝΑΞΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να ψάχνεις πρακτορίστικα ποιος είμαι-και μάλιστα με την κάλπικη δεκάρα που λες, φαίνεται ότι είσαι εραστής της δραχμής- απάντησε συγκεκριμένα σε αυτά που είπε ο Μαϊτός (τα άκουσα πολύ καλά, φίλε μου) και προπαντός κρίνε και μια φορά, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ όμως, την πολιτική και το προηγούμενο πρόγραμμα του Μαργαρίτη. Γιατί πολιτικές κρίνουμε. Και θέσεις, βέβαια, τώρα προεκλογικά. Πώς κάποιος "θα δείξει ότι έχει σθένος και ικανότητες να αλλάξει τη μοίρα αυτού του δύσμοιρου τόπου", αν δεν δοκιμαστεί; Και αν ο Μαϊτός δοκιμάστηκε σε άλλα πόστα και μπορεί να κριθεί, διαφορετικά από σένα, διαφορετικά από μένα, ποιος σου είπε ότι και εσείς, οι λεγόμενοι ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, δεν κρίνεστε και για την παρουσία σας στα δημοτικά έδρανα και για τις θέσεις σας και για τα πρόσωπα που προβάλλετε; Έχετε κριθεί, κρίνεστε και θα κριθείτε. έτσι γίνεται στη δημοκρατία. Θα χαρώ να ακούσω, σε αντιπαράθεση, τις απόψεις των δημοτικών παρατάξεων, ανά θέμα. Αλλά αυτή η ασυλία που επιφυλάσσετε στον Μαργαρίτη είναι και ύποπτη και τολμώ να πω ιδιοτελής.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Με τι λεφτα ο Καπουνης κανει τη διαφημιση; Με την ευκαιρια ας μας πει τι γινεται μεσα στην Ενωση και επιτελους ας σταματησει τους εκβιασμους γιατι καποιους αλλους κατηγορουν για παλαιοκομματισμο και ειναι χειροτεροι.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο προεκλογικό κλίμα!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΝΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΙΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ Ο ΚΑΠΟΥΝΗΣ. ΒΙΤΣΙΟ ΤΟ ΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχ ποσο τον φοβαστε και τον ζηλευεται τον γιγαντα καπουνη.....???????? Είκονισμα πανω απο την ρεσεψιον σας ολοι οι ξενοδοχοι...... ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΝΩΣΗ???????? ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?????

Ανώνυμος είπε...

Έχεις πλάκα. Δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται.
Επαναλαμβάνω τη συνταγή:
Άκου τι θα κάνεις.
Ξυπνάς το πρωί και πίνεις ξυδάκι, πριν τον καφέ. Μετά τρως δακατιανό, μετά φαγητό και μαζί πάλι μία κουταλιά ξυδάκι.
το βράδυ ότι έχει παραδοσιακά το μενού και μία κουταλιά ξυδάκι μαζί.
Εύκολο;

Γενικά για να μην σε μπερδεύω και βγεις από την ρουτίνα σου, ξύδι κάθε οκτώ ώρες, σαν αντιβίωση.
Συμβουλεύσου τον φαρμακοποιό σου, αυτός ξέρει, μόνο από ΞΥΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

Γουστάρω Μανιό στο κοινωνικό παντοπωλείο να κουβαλεί ντενεκέδες λάδι στους ψηφοφόρους, Καραπάτη στο Λιμενικό Ταμείο-άρχοντα της παραλίας, ομορφάντρα!-Γίγαντα στις συγκοινωνίες, Ελευθερίου στις σχολικές επιτροπές, για ν' αυγατίσει τις ρεμούλες. Να μη ξεχάσω το φαρμακοτρίφτη. Πόσες αντιδημαρχίες έχει υποσχεθεί, πλην του Γίγαντα; Θα σας πω άλλη φορά. Είμαι στο μέτρημα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι ο άνθρωπος με τον οποίο είχες διάλογο, αλλά αφού θέλεις απαντήσεις και κριτική σε όσα ειπώθηκαν στη συγκεκριμένη ραδιοφωνική εκπομπή, ρωτώ ευθέως μερικά:
1. Είπε ή όχι ο Κος Κατσαράς ότι εγώ θέλω χρήματα άμεσα, μιλώντας για την επιχείρησή του και προφανώς τον κλάδο του; Απάντηση. Θα πρέπει λοιπόν όλος ο Δήμος να σκιστεί για να έχει άμεσα χρήμα ο Κος Κατσαράς... Εσύ κτηνοτρόφε στο Φιλότι ψόφα... Εσύ γεωργέ στη Βίβλο πνίξου... Εσύ ιδιωτικέ υπάλληλε ζήσε με 3,60 ο Κατσαράς να εισπράττει και όλα καλά (κατά το ο θρύλος και το αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε....)
2. Είπε ή όχι ο Κος Κατσαράς (διακόπτοντας μάλιστα τον Κο Μαϊτό) ότι ο τουρισμός είναι η βαριά μας βιομηχανία; Απάντηση: Αλήθεια ισχύει αυτό για τη Νάξο ή είναι ή ευχή του; και αν είναι ευχή αυτό αποτελεί ευχή όλων σας εκεί έξω; η μονόπλευρη ανάπτυξη; θα κάνουμε πλάκα φυσικά αν πιστεύουμε ότι πρέπει το νησί μας και η οικονομία του να έχει μόνο ένα πυλώνα ανάπτυξης και οι άλλοι να καρκινοβατούν...
3. Είπε ή όχι ο Κος Κατσαράς ότι η επέκταση του αεροδρομίου είναι ημίμετρο που δεν θα προσφέρει κάτι ουσιαστικό και στη διόρθωση που του έκανε ο Κος Μαϊτός (λέγοντας ότι είναι σαφώς υπέρ της επέκτασης του αεροδρομίου καυτηριάζοντας σωστά ότι αναδυκνείεται σε μοναδικό αναπτυξιακό μέτρο από την Δημοτική Αρχή) άρχισε να μιλά για επέκταση της τουριστικής περιόδου; Υπήρχε μια δομή σε όσα ειπώθηκαν; Μια αρχή μέση και ένα τέλος; Μια ιεράρχιση στόχων και προτάσεων;
Το πράγμα είναι απλό... Η παραγωγή θέσεων και προτάσεων θέλει κόπο, δεν αρκεί να έχεις τρόπο...
Όσον αφορά στην ασυλία που αναφέρεις για το Μαργαρίτη, μάλλον κάνεις πλάκα διάβασε σειρά ανακοινώσεων της Κίνησης και θα δεις. Εμείς δεν θα πιάσουμε το πρόγραμμά του λέξη λέξη να το αναπαράγουμε για να ακούσει ο κόσμος τι δεν έκανε. Ο κόσμος το ξέρει καλά. Δεν έκανε τίποτα ή σχεδόν τίποτα. Θα προτιμήσουμε (όπως κάνουμε) να ξοδέψουμε το ραδιοφωνικό μας χρόνο στην ανάπτυξη των θέσεων και των προτάσεών μας και όχι στην ανάδειξη της ανυπαρξίας θέσεων των άλλων, προσβλέποντας στη θετική ψήφο του κόσμου και όχι στην ψήφο αγανάκτησης και διαμαρτυρίας.
Αυτά...

Ανώνυμος είπε...

Άνθρωπέ μου, με σένα δεν είχα ίσως διάλογο, και είσαι προφανώς Πανάθα (εδώ συμφωνούμε), σύνελθε, ηρέμησε, δες τα πράγματα ψύχραιμα και όχι με κομματική ή προσωπική εμπάθεια.
1. Γιατί όταν ζητά κάποιος επιχειρηματίας ρευστότητα στη στεγνή αγορά θα πρέπει να πληγεί ο γεωργός, ο κτηνοτρόφος ή ο ιδιωτικός υπάλληλος; Δεν αντιλαμβάνομαι τη λογική σου. Το μνημόνιο και η κρίση πλήττουν σχεδόν όλους, όχιχι βέβαια με τον ίδιο τρόπο.
2. Ο Κατσαράς μίλησε για τον τουρισμό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η ανάπτυξη του νησιού θα είναι μονομερής, αλλά ισόρροπη, όπως είπε ο Μαϊτός. Εξάλλου και σήμερα αλληλοτροφοδοτούνται ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας, αλλά χρειάζεται καλύτερος σχεδιασμός και οργάνωση, με προτεραιότητα στη βιώσιμη ανάπτυξη όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών και τομέων, χρειάζεται μια εναλλακτική αντίληψη και πολιτική.
3. Γιατί βλέπεις διόρθωση του Μαϊτού στον Κατσαρά, αφού δεν αποκρούει κανείς την επέκταση του διαδρόμου, αλλά αυτή δεν αρκεί μεσομακροπρόθεσμα. Επιπλέον πρέπει να αναζητηθούν και εναλλακτικοί τρόποι εξυπηρέτησης των δυνητικών επισκεπτών της Νάξου και αυτό προτείνει ο Μαϊτός.
Οι θέσεις και οι προτάσεις της Νησιωτικής Πολιτείας, που θα αποτυπωθούν ολοκληρωμένες, θα δίνουν σύγχρονες απαντήσεις, όχι βέβαια έτοιμες ή αιώνιες ρετσέτες και αμετακίνητες ή αφ' υψηλού αναζητήσεις.
Για το Μαργαρίτη: Νομίζω ότι ο κόσμος δε ξέρει πολλές φορές ή ξεχνά εύκολα. Μαζί με την προβολή των θέσεων κάθε παράταξης, χρειάζεται και η κριτική των θέσεων και της πράξης των άλλων, ειδικά της τωρινής δημοτικής αρχής. Η θετική ψήφος προσδιορίζεται και παραμετροποιείται και από την έκφραση δυσαρέσκειας για το δημόσιο βίο και την πολιτεία των άλλων παρατάξεων. Αυτά...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΛΑΞΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ; ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΩΝ ΚΟΜΗ ΟΤΙ ΑΓΡΟΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ Ν ΒΖΕΙ ΤΑ ΦΥΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΘΕΣΗ

Ανώνυμος είπε...

κε Μαιτέ με την ευκαιρία της «παρούσης» πείτε και σε κείνο «το αλάνι» τον Γιάννη, τον Γιαννάκη πως η επικοινωνιακή τακτική του στο τρολλάρισμα (ξέρει αυτός) είναι τόσο ξεπερασμένη που θα σας πάρει στο λαιμό του. Πρέπει να αποκτήσετε πιο σοβαρό λόγο και πλέον εξειδικευμένο απ τις γενικότητες που τον αφήνετε να σκορπάει για «λόου» σας «δώθε κείθε».

Ανώνυμος είπε...

Ανέκαθεν ήσουν γελοίος. Τώρα παράγινες.

ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΝΑΞΟΥ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΑΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΤΣΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ INFOKIOSK ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙAΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑΞEI Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ... ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΜΑΙΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΕΛΟΙΟΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ...ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤάρι ΣΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΛΕΓΕΣ ΑΥΤΆ; ΠΟΥ ΕΒΟΣΚΕΣ; ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ...ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Ή Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ ΖΑΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΔΙΝΗ; ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΆΦΕΙΣ ΣΑΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, Ο ΒΛΑΧΑΚΗΣ;
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΗΚΕΙ; ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ;
ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ, 28 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΊΕΣ ΈΧΕΙ ΤΆΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ. ΕΓΩ ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧ...ΜΑΝΤΟΛΕΣ.
ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑΡΑΚΟΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΓΙΝΕΙ.