slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ!


Χέρι-χέρι Νικολόπουλος-Πολύδωρας
Ο Ν.Νικολόπουλος, πρόεδρος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών, ανακοίνωσε ότι συμπορεύεται με το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα αλλά δεν διευκρίνισε αν θα προχωρήσει σε διάλυση του κόμματός του
Τη συμπόρευσή του, όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, με την Ένωση για την .......Πατρίδα και το Λαό του Βύρωνα Πολύδωρα, ανακοίνωσε πριν λίγο ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος στη δήλωσή του αναφέρει ότι προχώρησε στη συμφωνία συνεργασίας με στόχο τον πολλαπλασιασμό των πατριωτικών δυνάμεων που μάχονται κατά των πολιτικών της διαρκούς φτώχειας. Φιλοδοξία του, όπως είπε, είναι η δημιουργία ενός ισχυρού λαϊκού μετώπου που θα προσφέρει βιώσιμη εναλλακτική λύση στον τόπο.

Εξάλλου, ο Β. Πολύδωρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τον κ. Νικολόπουλο καθώς και την πίστη του, όπως είπε, στην ένωση και συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων, πατριωτικών, δημοκρατικών, προοδευτικών και ριζοσπαστικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: