slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σκληρή κριτική του Υποψήφιου Δήμαρχου Νίκου Μαϊτού στο Δημοτικό Συμβούλιο , αναφορικά με την ανυπαρξία ισολογισμών.Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αργύρης Ανεβλαβής Είστε βαθιά νυχτωμένοι


Ν.Μαϊτός: Τι δήμο θα παραδώσετε;
Παρέμβαση στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων το πρωί του Σαββάτου κατά τη συζήτηση της έγκρισης απογραφής έναρξης 1/1/2011 του Καλλικρατικού Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Μαϊτός, επισημαίνοντας ότι η παρούσα δημοτική αρχή με καθυστέρηση 3 ετών εγκρίνει την απογραφή, ενώ εξέφρασε την απορία πώς συνέτασσε προϋπολογισμούς χωρίς προηγουμένως να έχει συντάξει ισολογισμούς.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΕΒΛΑΒΗ: Είστε βαθιά νυχτωμένοι                                                                Μακριά νυχτωμένους, χαρακτήρισε απαντώντας, με σαφή αιχμή κατά του κ. Μαϊτού, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Αργύρης Ανεβλαβής, εκείνους που δεν παρακολουθούσαν σε βάθος ετών τα τεκταινόμενα του δήμου από κοντά ώστε να γνωρίζουν πώς λειτουργούσε ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙ ΜΑΡΑΚΗ                  Πιο συγκεκριμένα, ο..... κ. Νίκος Μαϊτός, κατά την παρέμβασή του, επισήμανε, ότι το θέμα συζητείται με καθυστέρηση 3 χρόνων από το Μάρτιο του 2011 που είχε υποχρέωση ο δήμος να συντάξει την εν λόγω απογραφή, αλλά και μετά από παρέμβαση του Επιτρόπου. Έθεσε δε το ερώτημα πώς συνέτασσε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προϋπολογισμούς τα προηγούμενα έτη, όταν δεν είχε τα απαραίτητα στοιχεία από τους αντίστοιχους ισολογισμούς.

"Πώς προγραμματίζετε, πώς κάνατε προϋπολογισμό για την επόμενη χρονιά όταν δεν είχατε ισολογισμό για την προηγούμενη;", ρώτησε ο κ. Νίκος Μαϊτός, θέτοντας παράλληλα και το ερώτημα, αν αυτό θεωρείται αμελητέο από την παρούσα δημοτική αρχή.
Στην επισήμανση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Φώτη Μαυρομμάτη, ότι οι προϋπολογισμοί του οικείου δήμου ήταν οι πρώτοι που εγκρίνονταν από τα αρμόδια όργανα ελέγχου, ο κ. Μαϊτός απάντησε ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό με τη σύνταξη των ισολογισμών, που ήταν απαραίτητοι για τη σύνταξη των προϋπολογισμών.
Επιπλέον έθεσε το ερώτημα σχετικά με τις χρησικτησίες και τις δωρεές και αν έχουν καταγραφεί-μεταγραφεί και ειδικότερα ζήτησε να πληροφορηθεί για την πορεία που είχε το θέμα του Κοινοτικού Γραφείου Γλινάδου τέσσερα χρόνια μετά από τη σχετική απόφαση που είχε ληφθεί.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μούγκα??? απίστευτο...
πως το πάθατε και δεν σφάζεστε???

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε ο "καθαρός" να βάλει τάξη! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Ανώνυμος είπε...

τι θέλει να πει ο ποιητής; Συγκεκριμένα, φασιστόμουτρα.