slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κόβαζιτς: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε…»



Χαμογελαστός και ικανοποιημένος, ο Ζόραν Κόβαζιτς αφού μοίρασε μπράβο στις αθλήτριες του δεν έκρυψε τις υψηλές προσδοκίες που έχει για την ομάδα του.
«Είμαστε ευχαριστημένοι πολύ χαρούμενοι. Παίξαμε σφιγμένα, αφού ήμασταν το φαβορί στο ματς, παρόλο που ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά με βάση τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος ήμασταν το φαβορί», είπε ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε: «Οπότε τα κορίτσια παίξανε σφικτά με..... άγχος αλλά όμως κοντρολάραμε το ματς, το ελέγξαμε και φτάσαμε στη νίκη. Με τον Ολυμπιακό δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα γίνει καλό παιχνίδι».


Η Άννα Καρπουζά σημείωσε από την πλευρά της: «Δεν παίξαμε όπως περιμέναμε, αφού ήμασταν λίγο αγχωμένες. Ευτυχώς κερδίσαμε και περάσαμε στον τελικό. Καταφέραμε το στόχο μας, γιατί είχαμε πει ότι πρέπει να φτάσουμε στον τελικό, αλλά τώρα θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς και να πάρουμε ότι μπορούμε. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στη διοργάνωση αλλά καμία ομάδα δεν πάει στο γήπεδο για να χάσει. Εμείς θα μπούμε πολύ δυνατά και νομίζω ότι αύριο θα είμαστε πολύ καλύτερες».

Τέλος η Αλίκη Κωσταντινίδη δήλωσε: «Η πρόκριση στον τελικό είναι μια μεγάλη ανταμοιβή για τους κόπους μας. Να πω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, τον προπονητή μας και σε όλους του ανθρώπους της Νάξου που ήρθαν από πολύ μακριά για να μας στηρίξουν. Απλά είναι υπέροχοι! Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι αμφίρροπα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είμαστε νικητές. Έχουμε προετοιμάσει όλα τα παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: