slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το πρωτοσέλιδο της Κυκλαδικής

Το Υπουργείο Ναυτιλίας χτύπησε το «καμπανάκι» του στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου. Και του ζήτησε με το με αρ. πρωτ. 8200 έγγραφό του, να τεθεί υπό συζήτηση στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του διοικητικού του συμβουλίου, «η επέκταση και αναβάθμιση της κτηριακής υποδομής του χώρου αναμονής επιβατών»
Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος το λέει ξεκάθαρα: «Η υποδομη του λιμανιου κρινεται ανεπαρκής». Να, πώς έχει το περιεχόμενο του εν λόγω εγγράγφου:
«Στο πλαίσιο αποκατάστασης παρατηρήσεων διενεργηθείσας γενικής επιθεώρησης από κύριο περιφερειάρχη Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, παρακαλούμε όπως εξετάσετε την δυνατότητα επέκτασης και αναβάθμισης της κτηριακής υποδομής του χώρου αναμονής επιβατών σι λιμένα Νάξου (σκίαστρα). Επιπρόσθετα, παρακαλούμε όπως το ανωτέρω ζήτημα τεθεί υπό συζήτηση στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ....Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, διότι η υπάρχουσα υποδομή λιμένα κρίνεται ανεπαρκής, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο όπου... παρατηρείται αυξημένη διακίνηση επιβατών. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και τις δικές σας ενέργειες».
Οι ενέργειες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες μας να ξεκινήσουν εντός των επομένων ημερών, οπότε και θα συνεδριάσει το Δ.Λ.Τ.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: