slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αιχμηρές αιχμές από την Ρούλα

-κ. Μάκη Μαυρογιάννη –Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Νάξου
Έχω μια πρόταση κ. πρόεδρε! Δεν παραιτείστε κι εσείς για να ολοκληρωθεί το σήριαλ της προεδρίας της κοινότητας ;
 -Υπουργείο Εσωτερικών
Εσείς μην ανησυχείτε καλέ! Τα προβλήματά μας μπορούμε να τα λύσουμε και από μόνοι μας , βάζοντας λουκέτο στην Δημ. Κοινότητα Νάξου για να βρούμε και την....
ησυχία μας !!

-Δημοτική κίνηση «Πολίτες για τα νησιά μας»
Σχετικά με την επίσκεψή σας στις Μικρές Κυκλάδες και την εκτίμησή σας ότι η πολιτική αποδυνάμωση των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και η συγκέντρωση όλων των αποφάσεων στο γραφείο του Δημάρχου είναι καθημερινή πρακτική της Δημοτικής Αρχής , θα ήθελα να επισημάνω την απουσία ευθυνών στον Καλλικράτη και στον εμπνευστή του τον συντοπίτη μας Γ Ραγκούση , που φρόντισε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα του Καποδίστρια  και να αποδυναμώσει κοινότητες και χωριά , υπερσυγκεντρώνοντας όλες τις αρμοδιότητες στους Δήμους που απέμειναν !

Y   Όσον  αφορά την προτεραιότητα σας όπως λέτε , να επαναφέρετε τη Δημοκρατία στο Δήμο και να δώσετε και πάλι στις Κοινότητες το δικαίωμα του λόγου και της άσκησης πολιτικής , πειράζει που αυτό το τραγούδι το χουμε ξανακούσει ;

-Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη –Βουλευτή ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη .
Μοναδικό το θέαμα που μας προσφέρατε στην πρωινή εκπομπή του antenna Καλημέρα Ελλάδα την Τρίτη 4/3.
Φυσικά αυτή τη φορά ο Γιώργος Παπαδάκης φρόντισε ν’ αποφύγει επεισόδια του τύπου Κασιδιάρη και σας είχε τοποθετήσει σε μακρινά παράθυρα !
Πάντως να στε καλά ! Μας ψυχαγωγήσατε !

-Πρωτοεμφανιζόμενη Οργάνωση Επαναστατική Αντιφασιστική Δράση
Χαρήκαμε που εκτός από νέα κόμματα που προκύπτουν καθημερινά τώρα έχουμε και τρομοκρατικές οργανώσεις που ξεφυτρώνουν από το πουθενά .
Σχετικά με την προκήρυξή σας για το χτύπημα στο γραφείο του δικηγόρου και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Φάιλου Κρανιδιώτη, τον οποίο χαρακτηρίζετε ούτε λίγο ούτε πολύ «χιτλερική μαριονέτα της Ν.Δ. που αποτελεί το δίαυλο επικοινωνίας Νέας Δημοκρατίας Χρυσής Αυγής ….
Τσς..τσς…τσσς…. πιπέρι ! Λέγονται τέτοια πράγματα για ένα κόμμα του «Δημοκρατικού τόξου;;; (Τη Ν.Δ. εννοώ!)

-κ. Γιάννη Αναματερό –Πρόεδρο Εργαζομένων Δήμου Νάξου και Μ.Κ.
Ε΄ όχι  και Χούντα η δημοκρατικότατη κυβέρνηση μας κ. Αναματερέ μου!
Απλά η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ζητά από την ΠΟΕ ΟΤΑ τα ονόματα των συνδικαλιστών για να σας στείλει κανένα επίδομα , αφού τους έχετε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε επιφυλακή με τις διαμαρτυρίες και απεργίες σας και πληρώνονται ….υπερωρίες !!!
Μπορεί και να σας στείλουν κανένα  αρνάκι για το Πάσχα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: