slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Χρειαζόμαστε άμεσα αλλαγή πορείας"


Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του ο Μάρκος Δαδάος με το συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου

Η κάθοδος μου στις περιφερειακές εκλογές, στο ψηφοδέλτιο νίκης του Γιώργου Χατζημάρκου, είναι η φυσική συνέχεια της πολύχρονης πορείας μου στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ζούμε σε ...εποχές που απαιτούν επικεφαλής με όραμα δεκαετίας, ισχυρό αίσθημα ευθύνης, ανιδιοτέλεια και όρεξη για δουλειά. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες οπισθοδρομήσεις. Χρειαζόμαστε άμεσα αλλαγή πορείας! Ο Γιώργος Χατζημάρκος είναι ο μόνος που μπορεί να το εγγυηθεί και για αυτό θα δώσω τον αγώνα μαζί του αλλά και μαζί με τον Μπάμπη Κόκκινο καθώς «η ισχύς εν τη ενώσει» είναι η μόνη ελπίδα που έχει ο τόπος μας να ανάδειξη την δυναμική του!!

Ο Μάρκος Δαδάος του Αντωνίου και της Σοφίας. Γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου στις 7/12/1951.

Είναι απόφοιτος της Οικονομικής Σχολής Σύρου και επί 26 χρόνια υπήρξε μέλος του Σωματείου Ταχυδρομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων, στις θέσεις του Αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα, καθώς επίσης εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων και την Ομοσπονδία ΕΛ-ΤΑ. Από το 2009 είναι συνταξιούχος υπάλληλος ΕΛ-ΤΑ.

Ασχολήθηκε με το άθλημα του ποδοσφαίρου, προσφέροντας σε αυτό από τη θέση του Διαιτητή Α΄ Εθνικής κατηγορίας, του Προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Κυκλάδων, του Παρατηρητή Διαιτησίας και σήμερα του Καθηγητή Διαιτησίας. Είναι μέλος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Κυκλάδων.

Για τρείς συνεχόμενες τετραετίες εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ερμούπολης στην τελευταία από αυτές σαν υποψήφιος Δήμαρχος και Επικεφαλής της μειοψηφίας. Πολλά χρόνια εκλεγμένο μέλος του Δ. Σ. της τοπικής ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κυκλάδων. Το 2010 διετέλεσε υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και μέχρι σήμερα είναι εν ενεργεία Περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Χαράλαμπου Κόκκινου.

Είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Κοσμά και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Σοφία και τη Ζαφειρούλα και τέσσερα εγγόνια.

ΜΑΡΚΟΣ ΔΑΔΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: