slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στο πλευρό των λογιστών Νάξου και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Παρον και ο προεδρος του Εμποροεπαγγελματικού
 Σύλλογος Νάξου και
Μικρών Κυκλάδων
Ευάγγελος Στρατούρης
Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτήριο της ΔΟΥ Νάξου, που πραγματοποίησετην Παρασκευή ο ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΑΞΟΥ με σκοπό να διαμαρτυρηθεί για τις άδικες εξωπραγματικές και εξοντωτικές φορολογικές ασφαλιστικές διατάξεις που οδηγούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο κλείσιμο και τον αφανισμό. Συμμετείχε και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων .
Αγαπητοί συμπολίτες, συνάδελφοι επαγγελματίες, ο .....
Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συμμετέχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτήριο της ΔΟΥ Νάξου, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τις άδικες εξωπραγματικές και εξοντωτικές φορολογικές ασφαλιστικές διατάξεις που οδηγούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο κλείσιμο και τον αφανισμό.
Είμαστε εναντίον κάθε εξοντωτικού προστίμου και συμφωνούμε με τα αιτήματα των λογιστών και φοροτεχνικών που προσπαθούν όλους μαζί να μας ενοχοποιήσουν και να μας εγκλωβίσουν ώστε να μην υπάρχει αύριο για εμάς.
Γι αυτό το λόγο είμαστε μαζί τους και όπου αλλού αν χρειαστεί, ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τον αφανισμό μας.                                                                                                         


Μετά τιμής για το Δ.Σ.



Ο πρόεδρος                                                                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας
Ευάγγελος Στρατούρης                                                                                                                Γεώργιος Μαϊτός

Δεν υπάρχουν σχόλια: