slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ασημακοπούλου-ΝΔ: Ντροπή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να προλογίζει το βιβλίο του Κουφοντίνα-Να τον διώξει ο Τσίπρας


Διαβάστε εδώ τι γράψαμε από χθες
Την άμεση απομάκρυνση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, και εκ των ιδρυτών της συνιστώσας «ΡΟΖΑ», Νίκου Γιαννόπουλου, ζητεί με ανακοίνωσή της η ΝΔ, καθώς ο κ. Γιαννόπουλος προλογίζει το βιβλίο του «επιχειρησιακού αρχηγού» της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα με τίτλο «Γεννήθηκα 17Ν».

«Είναι ντροπή για την δημοκρατία το γεγονός ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη, κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα “ξεπλένοντας” τον ίδιο και τις πράξεις του. Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται ως υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Ε. και κατέχει τον θεσμικό ρόλο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης» τονίζει η εκπρόσωπος της ΝΔ Άννας Ασημακοπούλου.

«Σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, συνεργασία του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης με συμπαθούντες την τρομοκρατία, δεν νοείται. Γιατί -εκτός των άλλων- διασύρεται η χώρα μας διεθνώς. Άμεσα περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει και να απομακρύνει τον κ. Γιαννόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματός του που αποδεδειγμένα έχουν τοποθετηθεί υπέρ των δολοφόνων της 17 Ν. Ας σεβαστούν τουλάχιστον εμπράκτως, το αίμα των θυμάτων…» τονίζεται στην ανακοίνωση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κυρα μου κυκλοφορειτε εξω ελευθεροι ελεω συγκυβερνησης ,αρχιστε να χαμηλωνετε τονους σιγα σιγα γιατι δεν σας ξεπλενει ουτε το νεοσυστατο ποταμι,με βασικες γνωσεις νομικης ευκολα καποιος δικαστης που δεν θα διεκδικει πλεον αναδρομικα απο μισθους σας προσαπτει κατηγοριες σαν αυτες που ο καθε εξαθλιωμενος απο εσας ελληνας φωναζει