slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι εργασίες επέκτασης για τον αεροδιάδρομο του αεροδρόμιου Νάξου



Oι εργασίες για την γεωτεχνική μελέτη για την επέκταση του αεροδρομίου που ξεκινήσανε την Τετάρτη 26/3 και ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 28/3 το ....απόγευμα.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aέρα-πατέρα. Τις φωτογραφίες τις μοιράζει ο Γκαίμπελς του δημαρχιακού μεγάρου, για να δείξει οργασμό εργασιών. Πρόκειται για μια απλή γεωτεχνική μελέτη που κοστίζει λίγο. Την τοπογραφική την ανάθεσε απευθείας ο δήμαρχος στον ανηψιό του Στέφανο Ζευγώλη, έναντι 15000 ευρώ, το ανώτα το επιτρεπόμενο όριο. Μέγα ηθικό και πολιτικό ζήτημα . Η αντιπολίτευση κοιμάται;

Ανώνυμος είπε...

A RE KAYMENE AKOMA DEN KATALABES OTI O FILOS SOY O M S POY SOY EXEI TAXEI PROSTASIA EXEI TELIOSEI PRIN ARXISEI?

Ανώνυμος είπε...

Τα μυαλά σου και μια λίρα. Εδώ στη Νάξο η γενική εντύπωση είναι: Μαϊτός από τον πρώτο γύρο. Το σύστημα Μαργαρίτη καταρρέει σαν τραπουλόχαρτα. Πιο πολλοί είναι αυτοί που φεύγουν, παρά αυτοί που μένουν. Δε θέλω να σου πω ονόματα, εκτός από ένα: Ιάκωβος. Και σε καίριο πόστο, επιτυχημένος που έδινε πόντους στον Μαργαρίτη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ βρε τι γινεται στον κόσμο... δεν εχετε καταλάβει ακόμα ορισμένοι οτι αμα δεν ειναι ο Μαργαρίτης Δήμαρχος θα καταστραφεί το νησί για τα επόμενα 5 χρόνια? Εχετε πάρει χαμπάρι οτι ο κύριος Μαιτός σέρνει πίσω του όλους τους σάπιους τους παρελθόντος? και αν βγούν τι θα γίνει? Δεν έκαναν τότε, θα κάνουν τώρα? Οσο για τα ποσοστα φιλαράκι άστο. τρίτος και καταιδρωμένος ο δικος σου. ρίξε τη ματιά σου εδω. http://www.naxos24.gr/%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%B3/

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ εννοεις τον μ@λ@κ@ τον Ιακωβο που μας τα χει πρηξει με την αρχομανια του, Μαργαριτη πετα τον εξώ οπως τον Μαμουζελο.....Ολοι (σκουπιδια) στον ΧΥΤΑ Μαιτο

Ανώνυμος είπε...

Ζήσε το μύθο σου για δυο μήνες, αν και κατά βάθος κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Η ηλεκτρονική διεύθυνση που γράφεις μοιάζει με το μυαλό-λαβύρινθο της δημαρχάρας. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται και φοβάμαι θα πάθεις τίποτα στις 18 του Μάη.
Δηλαδή οι ιντερνετικές δημοσκοπήσεις που βγάζουν τρίτο το Σαμαρά (πρώτο ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερο το ΠΟΤΑΜΙ) είναι πιστευτές; Στην Αθήνα μάλιστα βγάζουν πρώτο τον Κασιδιάρη, με διαφορά. Όσο και να προσπαθείτε να φτιάξετε κλίμα, είναι στραβό το κλήμα, πατριώτη. Σου φταίνε οι παλιοί (έχεις να δεις πολλά νέα πρόσωπα από όλες τις παρατάξεις), αλλά παίρνετε το Σέργη, αυτό τον αδάμαντα, το Γίγαντα της πολιτικής και εκλεγμένο του Μαράκη και βολιδοσκοπείτε και άλλους του...σάπιου παρελθόντος.
Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Αλλά δεν τον σώζουν από το πνιγμό.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΝΟ, ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΕΊΧΕΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ? ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ? ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ?
ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ, ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ- ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΩΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑΣΟΛΙΟ. ΤΟ ΑΦΑΝ ΓΚΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕΣ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΜΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΝ ΚΑΡΑΒΑΣΙΟΛΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ ;

Ανώνυμος είπε...

άκου λέει. Το Μανιό τουλάχιστο το νε θέλω, μηπως μου δωσει κανενα τενεκε λάδι, που μιράζει εδω κι εκει. Θελω να με λαδωσει. Μουβαλε και ηλεκτρικο στη μαντρα, τι αλλο θελω.

Ανώνυμος είπε...

BOLECOY ME TOS YPARXONTES KAI UA TA POYME STIS 19/5/2014 .EΞΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως εσύ ήθελες να παρείς την μελέτη ;. Πληγώθηκες πολυ βλέπω!!!! ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ

Ανώνυμος είπε...

και ολοι πανε στον Μαιτο μηπως αρπαξουν τιποτα αφου δεν μπορεσαν απο τον Μαργαρίτη.
Τους ξερει ολη η Ναξος .................

Ανώνυμος είπε...

σαπιλα πασοκο , Ζεις ακομα? δεν εβαλες μυαλο ρε πρασινοφρουρε ξεπεσμενε αγραμματε?
μονο ο μαργαριτης και η παρεα μπορει να οδηγεησει την Ναξο εκει που πραγματικα αξιζει ..
δεν υπαρχει πιο αηδιαστικο πραγμα στην σημερον ημερα να Υπαρχουν ακομα θιασωτες του Μαρακη του Καπουνη και του Κοκοτα. εισται φαντασματα ρε !!!!

Ανώνυμος είπε...

ετοιμαζει και το γηπεδο για το Φιλωτι 1.200.000 ευρω.......θα το ειχε ετοιμο αν δεν τον βαζανε να μοιραζει τα λαδια.......

gm είπε...

άλλο να είσαι δήμαρχος με @ρχιδι@ σαν το Μαργαρίτη και άλλο @ρχιδι@ δήμαρχος ... πασόκια ακόμη να το πάρετε χαμπάρι ότι έχετε πεθάνει ;;; Ο λαός πλέον δεν πιστεύει στο λεφτά υπάρχουν !!!!