slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ


Οι διάφοροι κηπουροί του ΠΑΣΟΚ με απύθμενο θράσος   καθημερινά εξαπολύουν επίθεση προς το πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή. Κανείς του όμως δεν κάνει λόγο πως η χώρα ενώ είχε επιλογές το 2010 η κυβέρνηση τους και ο πρόεδρος τους ΓΑΠ επέλεξαν το ΔΝΤ. Οι διάφοροι κηπουροί με απύθμενο θράσος αντί να κρύβονται βγαίνουν και κάνουν κριτική και απειλούν ανθρώπους της κυβερνήσεως Καραμανλή κουνώντας το δάκτυλο εκτοξεύοντας διάφορες ατάκες όπως «Ως εδώ και μη παρέκει : Εξεταστική τώρα για το πως φτάσαμε στην χρεοκοπία Τα 8 "πρέπει" του <<θεού >> για τη χρεοκωπία... ) αλλά δεν κάνουν καμία κριτική για...... Παπακωνσταντίνου, Τζοχατζόπουλο, Πάγκαλο, Λαλιώτη, Μαντέλη, Σιμήτη κ. α. που φάγανε φάγανε φάγανε. Καθημερινά προσπαθούν μάταια να πείσουν τον λαό πως το ΠΑΣΟΚ ήταν το κόμμα που τους έδωσε ψωμί, παιδεία, ελευθερία.. αλλά κανείς δεν λέει σε αυτόν τον λαό ότι το μόνο που του έμαθε το ΠΑΣΟΚ είναι να ζει να δανεικά. Κύριοι εμείς οι απλοί πολίτες σας λέμε Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ και είναι πλέον γνωστό και στις πέτρες. Μην προσπαθείτε να το παίξετε σωτήρες γιατί η απόσταση μεταξύ του Σωτήρα και του προδότη είναι έτη φωτός μεταξύ τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι βρε παιδάκι μου, πως αυτή η αθώα Ν.Δ. και τα αγνά και άμεμπτα στελέχη της έχουν αναγκασθεί να κάνουν παρέα και να συγκυβερνούν με τους κλέφτες και τους προδότες του εθνους!!!!!! Οι Λιάπηδες,οι Παπαγεωργόπουλοι, οι Ψωμιάδες, οι Ρουσόπουλοι και οι Βουλγαράκηδες τι κόμμα είναι άραγε;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Οι ψευτόμαγκες δεν τολμούν να κάνουν την εξεταστική που είχαν εξαγγείλει προεκλογικά γιατί ξέρουν πια ότι Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΔ. Αυτό το επιβεβαίωσε πρώτος ο Σαμαράς με την αποδοχή του ελλείμματος το 2009 και τις σπατάλες δισεκατομμυρίων την περίοδο 2004-2009 και από όσα λένε υπουργοί και μεγαλοστελέχη ότι αν το 2010 δεν μπαίναμε στο μνημόνιο θα είχαμε καταστραφεί ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ !!!! Και αφού αυτοί δεν τολμούν εσείς οι κάφροι τι κάνετε και δεν τους ταρακουνάτε μόνο σας ξευτιλίζουν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ.