slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΙΩΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .                
ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ.ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΓΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΞΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ  ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΙΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ .ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΚΡΙΜΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΡΙΜΑ,  

51 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τον αποστάτη γίγαντα, το Σέργη ντε, δε λες τίοτα. Τώρα αυτός είναι καλό παιδί. Με άλλη παράταξη βγήκε, αλλού πάει. Και τον κουβαλεί ο Δήμαρχος μέχρι τη Σχοινούσα, να πει ο τεχνοκράτης τη γνώμη του για τα...υδατοδρόμια!!! Όταν έρχονται μαζί σας, αλά Σαμαράς, δεν είναι αποστάτες. Όταν φεύγουν από σας τους φτύνετε. Για πολλή (νέα0 δημοκρατία μιλάμε.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα λες στην δεύτερη παράγραφο. Βρείτε τα γιατί περιμένουν οι πολίτες τις αποφάσεις για τις επιχειρήσεις τους . Ο κόσμος, ο λαός είναι στα αρχίδια σας. Υπάρχετε λαμόγια στην αυτοδιοίκηση για τις τσέπες σας. Ξενοδόχοι, καταστηματάρχες και προνομιούχοι Δημόσιοι Υπάλληλοι σαν μεταστατικός καρκίνος εξαπλωθήκατε παντού. Α να χαθείτε

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΝΑΞΙΕ πάρε καθαρή θέση και άσε το κλαμα για τις επιχειρήσεις, το κοσμάκη κλπ. Περίσεψαν οι υποκρισίες. Κατατέθηκε ναι ή όχι τροπολογία για το θέμα της προεδρίας των δημοτικών κοινοτήτων στην περίπτωση ανεξαρτητοποίησης του Προέδρου ; Τι προβλέπει η τροπολογία ; Προβλέπει καθαρά ή όχι ότι ο Πρόεδρος πρέπει να προέρχεται από την πλειοψηφία ; Αφού κατατέθηκε τροπολογία πουθα ψηφισθεί σημαίνει ναι ή όχι ότι μέχρι τώρα ισχύει το αντίθετο και ότι ο Συμεόνογλου είχε δίκιο που φώναζε ειδικά μετά και την ομόφωνη απόφαση του Νομικού Συμβουλίου ; Ποιος λοιπόν παρανομεί και επιμένει στη παρανομία; Οι Σύμβουλοι που αρνούνται να συμμετέχουν σ΄ ένα συμβούλιο με παράνομο Πρόεδρο ή ο Δήμαρχος που υποστηρίζεις και επιμένει να διατηρεί στη θέση του ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον εκλεκτό του ; Γιατί δεν ζητάς να αποκαταστήσει την παρανομία ο Δήμαρχος σου και τα βάζεις με τους ανθρώπους που θέλουν τη νομιμότητα ; Τόσο απλά είναι τα πράγματα και μη κοροίδεύεις το κόσμο και δημιουργείς συνηδειτά παραπληροφόρηση.

Ανώνυμος είπε...

(Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή αποτελεί πρόκληση για το ΝΑΧΙΟ αν θελήσει να την κάνει ανάρτηση . Ετσι θα δούμε και τα κότσια του .)
Αγαπητέ φίλε Δημήτρη Λιανέ
Μέχρι χθες σ΄ ακούγαμε στις κοινές μας παρέες να αποκαλείς, ανίκανο, ανύπαρκτο, ανεπαρκή και να χρησιμοποιείς και άλλους παρεμφερείς χαρακτηρισμούς που δεν γράφονται για το Δήμαρχο.
Μέχρι χθες, επικαλούμενος τα παραπάνω αλλά και άλλα "προσωπικά" σου προβλήματα, δήλωνες ότι δεν θα πάρεις μέρος σ΄ αυτές τις εκλογές.
Μέχρι πριν λίγους μήνες δήλωνες σε μας τους φίλους σου ότι ( όπως και πριν τις προηγούμενες εκλογές ) ετοιμάζεις δικό σου συνδιασμό
Σήμερα, εμφανίζεσαι όχι μόνο ως υποψήφιος αλλά και βασιλικότερος του βασιλέως, ψάχνοντας εναγωνίως για υποψηφίους για το συνδιασμό Μαργαρίτη μετά το φυλορόημα που έχει υποστεί, και μάλιστα υιοθετώντας τις πλέον ξεπερασμένες τακτικές του ρουσφετιού και και της υποσχεολογίας.
Τι συμβαίνει Δημήτρη Λιανέ; Θα ΄χεις το θάρρος να δώσεις μαι αντρίκια απάντηση σε όλους εμάς που στο παρελθόν πιστέψαμε σε σένα και έστω και με μισή καρδιά στηρίξαμε τις επιλογές σου αλλά και όσο είσουν αντιδήμαρχος του "ανίκανου¨", του "ανύπαρκτου" του ¨ανεπαρκή" ;
Αντρίκια απάντηση Δημήτρη, αλλιώς περιορίσου στις συμφωνίες που γράφονται, υπογράφονται αλλά ποτέ δεν τηρούνται.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΠΗΡΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ . ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΘΕΣΗ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΙΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΜΑΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΞΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΕΙ

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ naxios.blogspot.com@gmail.com ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ . ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΟ

ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΝΑΞΟΥ είπε...

το θεμα ποιο ειναι ? εάν είναι παράνομος ο δήμαρχος που έστειλε σπιτι του τον συμεωνογλου ......αυτο μπορει να το λυσει η αποκεντρωμένη και γενικά όποια υπηρεσία του κράτους ειναι αρμοδια . το πραγματικο πρόβλημα ειναι οτι η κοινότητα της χωρας δεν μπορει να παρει αποφασεις και στην τελικη την πληρώνει ο κοσμάκης κατι παρόμοιο με τα δρώμενα του νησιου καποιοι προσπαθούσαν εδω και εναν μηνα να το σαμποτάρουν και αυτο φάνηκε που στην τελική παλι θα τη πληρωνε ο κοσμακης .κατι παρομοιο εγινε και με την προσπαθεια του Δημήτρη λιανου ως προς το κυκλοφοριακό ο καθενας κοίταζε το πεζοδρομιακι του και το μαγαζάκι του με αποτέλεσμα παλι αποδέκτης να ειναι ο κοσμάκης και πολλά άλλα τέτοια …. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Πλήρης αδιαφορία απο τον Λιανο .Η δουλεια μας να γίνεται...αλλα και μεις που τον ψηφίσαμε ....ξέρουμε τι θα κάνουμε...

Ανώνυμος είπε...

Συλλογικός, με καθαρό στόχο την πρόοδο του τόπου, ΜΑΚΑΡΙ να υπήρχαν και άλλοι με τον χαρακτήρα του Λιανού. Εντίμος, εργατικός, ειλικρινής, ο πλεον αγαπητός και αποτελεσματικος του συνδιασμού. Ειμαι σίγουρη οτι οτι θα ειναι ο επόμενος και ο καλλίτερος ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Θα τον ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ όσο αντέχει και ασχολήτε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο δηθεν ρεπόρτερ είναι για τα μπάζα. Για ποια Αποκεντρωμένη γράφει, την κομματική Καλογήρου? Όλοι καταλάβαμε το πολιτικό παιχνιδάκι που παίχτηκε στο παρασκήνιο. Αλλά όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο το αγγούρι μεγαλώνει.Όσο για το Λιανό, για ποιον επόμενο Δήμαρχο γράφεις? Πότε? Δε θέμε μεγαλοξενοδόχους, που δεν είναι αφιερωμένοι στο Δήμο και κοιτάζουν την πάρτι τους και τα συφεροντάκια τους.

Ανώνυμος είπε...

α ρε Δημητρακη πως τα λες.... . Εκεινο το ¨σίγουρη" δεν νομίζω να σου ξέφυγε . Ε ;

Ανώνυμος είπε...

Ζαβαξωτες τι κανει ο καθενας μας για τον τοπο του. εκει που θα ταφουμε?????
ΤΙΟΤΑ ......

Ανώνυμος είπε...

ώχου δημήτρη ήντα πάθαμε.....και βγαίναμε και κραζαμε και λέγαμε για το μάνο τον ανίκανο, που δεν καταλαβαίνει το κοπέλι.
και τώρα είδα πως μαζί του θε να πας...
από την άλλη τη μεριά άμα το σκεφτείς ξανά, καλά ήκαμες παιδι μου που θε να σε κάμει ο μάνος πάλι με το παρά δεξί του....χέρι και μάγκα και να θαρείς, εν λόγου σου πως θα σε το νούμερο δυο όταν αποφασίσει να φύγει να πάει για αθήνα. Αμ Δε....
κάτι μου λέει πως από το νούμερο τρία, θα γίνεις το νούμερο 4....
και η πτώση θα συνεχίζεται.....
Καλημέρα λοιπόν στη γροτα, στη χώρα, στις εγκαρές....... στα ψηλά βουνα.

Ανώνυμος είπε...

ο μανος θα καταφερει να συμπληρωσει συνδυασμο?τι λετε?

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ωραία τα είπε σήμερα η Αδριανη στην Ρούλα .Μανολακι Δημητρακι Τοτομακι ενός ενός έρχεται η ωρα...

Ανώνυμος είπε...

Ναι. Πολύ ωραία τα διάβασε στη Ρούλα. Ψηφίζουμε Ανδριανή. Ψηφίζουμε Μαϊτό. Έτσι για να βάλει επιτέλους τα τραπεζάκια της στην πλατεία που άδικα της στέρησε ο Μαργαρίτης.

Ανώνυμος είπε...

Σε καφετερια της χώρας μετα το ραδιοφωνικο, σημερα, Μαιτος (εργαζομενος ΣΔΟΕ) , Μαργαριτης Γιαννης Μεγαλοξενοδοχος-κληρονομος, Ξενακη Ανδιανη (συζηγος κυριου που συμπεριλαμβανετε στην Λιστα Λαγκαρτ). Τι να πω κοροιδα....

Ανώνυμος είπε...

Τι κακία είναι αυτή; Έχετε χάσει τον έλεγχο, πριν έρθει η εκλογική κατραπακιά. Φακελώνεις κανονικά βλέπω και τις δημόσιες εμφανίσεις. Να μην αρχίσω να αραδιάζω, γιατί γυρίζω και μυρίζω. Τότε θα σου πω για τις παραλιακές παρανομίες και τα αναρίθμητα ακίνητα, τα φάρμακα και τα ξενοδοχεία που προτιμά το ράσο, τι είπε ο πατήρ Μαργαρίτης στον υιό για τον Μαργαρίτη (αυτή κι αν είναι κληρονομιά), τι λέει ο Ναυπλιώτης, χωρίς επιφυλάξεις και προφυλάξεις, τι έσερνε και σέρνει ο Λιανός για το Δήμαρχο που δε διαβάζει και δε ξέρει τα θέματα κλπ κλπ. Προς το παρόν συγκρατούμαι.
Μήπως ο Μαΐτός έχει στείλει το Τμήμα Υγιεινής και κόβει αβέρτα πρόστιμα για το τσιγάρο; Άθλιοι, ε, άθλιοι.

Ανώνυμος είπε...

Λεχρίτες συκοφαντες σκοτεινοί τυποι του κερατα που δεν αντεχετε οτι γινεται στο φως της μέρας. Λασπολόγοι του κακού καιρού που τολμάτε να ποινικοποιείτε δημόσιες επαφες ανθρώπων και να ριχνετε σκιες σε ανθρώπους που η λάσπη ουτε που περνα απο δίπλα τους. Αυτοί είναι οι υποστηρικτες του <> και <> Μαργαρίτη. Σ΄αυτούς στηρίζεται σήμερα. Μόνο που σας πήραμε είδηση κι οτι κι αν διασπείρετε γυρίζει τελικά ενεντίον σας. Σε λίγο μόνο η ταμπέλα <> θα λείπει από το βιογραφικό το δικό σας και του αρχηγού σας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά όλα έχουν μια λογική συνέχεια. Μετά το ραδιοφωνικό ξεβράκωμα που έκαμαν σημερα στη Μπραουν οι δύο κοινοτικοί σύμβουλοι της Χώρας στο Μαργαρίτη και τον "έγκριτο" "νομικό" του σύμβουλο Φώτη, και ιδιαίτερα μετά την ολιγόλεπτη καταλυτική τοποθέτηση Μαϊτού για το θέμα, που με δυο λόγια απλά και σταράτα έβαλε τα πράγματα αλλά και την οικοδέσποινα της εκπομπής στη θέση τους, έχουν λυσσάξει. Ολα να τα περιμένετε πλέον από δω και πέρα που νοιώθουν οτι το παιχνίδι κι η κοροϊδία του κόσμου έφτασε στο τέλος της. Τέλος τα καλά παιδιά κι ο τίμιος και ηθικός κ. Δήμαρχος. Τώρα η φαρέτρα έχει ψέματα, συκοφαντίες, χτυπήματα κάτω απ΄τη μέση κ.ο.κ. . Δεν έχουν όμως καταλάβει οτι πλέον δεν μασάμε. Στις εκλογές θα το νοιώσουν καλά.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΞΙΕ όταν τελειώσει η εντος εισαγωγικών δημοσκοπιση σου βάλε στη θέση της το εξής κουίζ : Για ποιο λόγο η κ. Ρούλα απροκάλυπτα πλέον στηρίζει έντεχνα και με μαεστρία την επιλογή ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ εγκαταλείποντας ακόμα και το έως πρόσφατα πουλεν της ; Κάθε σωστή απάντηση θα κερδίζει ένα 20ευρω που είναι και μπλέ.

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο μόνο η ταμπέλα ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ θα λείπει από το βιογραφικό το δικό σας και του αρχηγού σας.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε ΑΡΤΕΜΗ ..... Μαυρογιάννη Γίγαντα !!!!!!! Στερεψαν τα ψηφαλάκια και το ριξες στο ... ρεπορταζ. Άντε και ... Χίος με το καλό !!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φυλακοβιε πρόεδρε έχεις το θράσος και μιλάς??? Παρασκηνιακα ανθρωπάκια που σας περιθαλπτει ο φαρμακοποιός αντι να σε ξανά βάλουν μέσα να κοιτάς απ όξω σε έκανε και προεδρο μιλάς για ποιους? ???που μπροστά σου οι υπόλοιποι ειναι χερουβειμ και Σεραφείμ!! Κανε τουμπεκα φασίστα και ζητάς τα ρέστα. ....

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πολλοί χάνουν την ψυχραιμία τους όταν βγαίνουν οι αλήθειες...

Ανώνυμος είπε...

εσυ με την καταλυτικη τοποθετηση, μηπως μπορεις να βρεις και για μενα ενα καταλυτη, γιατι πρεπει να αλλαξω στο αυτοκινητο?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ 14:22, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ Η ΑΝΤΡΙΑΝΑ; ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ; ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχάσετε να της φτιάξετε και πέργκολα, γιατί δεν μας φτάνουν αυτές που έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΦΑΝΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΡΑΞΟΥΜΕ:

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ-ΓΙΓΑΝΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποια μεταγραφή? Παλτό πήρε ο Μαργαρίτης. Θυμάστε τον Ντιόγκο? Και τον πλήρωσε ακριβά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΞΥΝΙΖΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑΞΙΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Θα μου απαντήσει κανείς; Της υποσχεθήκατε πέργκολα;

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΒΓΑΛΕ Η ΕΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΤ;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΞΙΕ εγω προτεινω όταν τελειώσει η δημοσκοπιση που προφανος δεν αρεση στο φιλο σου το Μαιτο βάλε στη θέση της το εξής κουίζ : Για ποιο λόγο η κ. Δαναη απροκάλυπτα εως χυδαια χτυπαει Μαργαριτη; Κάθε σωστή απάντηση θα κερδίζει ένα 50ευρω που θα είναι πρασινο .

Ανώνυμος είπε...

dimitri kota o manos panw ap' ola...

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Μάνος, ρε. Ο Μάνος πέθανε, πάμε γι' άλλα. Όσο για τις πέργκολες, ο Μάνος τις κατάργησε. Δεν το βλέπεις;

Ανώνυμος είπε...

Δεν απαντάς. Της υποσχέθηκες και πέργκολα;

Ανώνυμος είπε...

Τέρμα οι πέργκολες. Ξήλωμα και αναμόρφωση της παραλίας. Αυτό πρέπει να... τάξει ο Μαϊτός και μου φαίνεται θα εκπλήξει.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, γύρνα πλευρό, γιατί θα πέσεις. Και με τα τραπεζάκια της κυρίας, τι θα κάνεις; Πες μας τώρα που άρχισες να τάζεις.

Ανώνυμος είπε...

σας πονεσαι η Αδριανη. και ακομα είναι η αρχη. το πουλοβερ ξιλώνετε γρηγορα.

Ανώνυμος είπε...

Λιανός και ξερό ψωμί. Μόνο αυτός θα έπαιρνε τις εκλογές. Ο Μαργαρίτης μας πούλησε. Ανίκανος, ανίκανος, ανίκανος...

Ανώνυμος είπε...

Πονάνε τα τραπεζάκια;; Τι να απαντήσεις αφού δεν μπορείς. Πόσα της έταξες; Τη μισή πλατεία;

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ, Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΗΘΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΟΧΙ.
ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ Η ΝΑΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.
ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.
ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΠΙΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΠΕΤΑ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ, Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαμουζέλος που πάει με Μαϊτό σταμάτησε τα τραπεζάκια της Ανδριανής. Το Μανωλάκι δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Άλλωστε ο Μαργαρίτης είναι χωμένος μεσ' τα συμφέροντα. Μείνετε συντονισμένοι. Ένα- ένα θα βγαίνουν. Κινέζικο μαρτύριο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γίγαντας που πήρε το Μανωράκι σας είναι τέρας ικανότητας και ηθικής. Όπως και οι άλλοι αγράμματοι που έχει τυριγύρω του. Προς Θεού δεν είναι σαν τα "σκουπίδια" που πετά ο Απεραθίτης. Οι σαλταδόροι και γυρολόγοι που πάνε με ανταλλάγματα μαζί του είναι διαμάντια σαν τον ίδιο και τον Τοτό...!!!!. Όσο για το "ηθικός", κοντά βροντά.
Πόσο φτωχότερος θα φύγει; Ας έβγαζε το πόθεν έσχες του στο ίντερνετ, όπως κάνουν άλλοι δήμαρχοι, να βλέπαμε τι είχε πριν και πώς τα απέκτησε και τι έχει σήμερα. Αυτή είναι η διαφάνεια.
Προχώρα Δήμαρχε. Οι "ξενόφερτοι" Αξώτες ψηφοφόροι σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις.

Ανώνυμος είπε...

Λέτε ο Μαϊτός, μετά τον Τσοχατζόπουλο, να στείλει και άλλους στη μπουζού;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ "IQ ΜΠΙΦΤΕΚΙΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ? ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑΙΖΕΙ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ?
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ?
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ Δ. ΚΟΙΝΟΤΙΤΑ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΚΛΠ?
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΚΑΙ ΒΛΗΣΤΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? (ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΡΗΣΚΟΣ?)
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΒΓΗΚΕ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

MAITE KARFONESE NTROPH BGAZEIS STON AERA IDIOTIKES SYZHTHSEIS ,

Ανώνυμος είπε...

MAITE KARFONESE NTROPH BGAZEIS STON AERA IDIOTIKES SYZHTHSEIS ,

Ανώνυμος είπε...

Παλιάνθρωποι γεμίσατε το μπλόγκ με μαλακίες. Για τα σοβαρά κωφεύετε. Όλα για το συνάφι σας. Υπάρχει ρε άθλια ναξιώτικα υποκείμενα και η Δονούσα.

Ανώνυμος είπε...

Στη Δονούσα δεν ήρθρ ο Γίγαντας?