slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με εντολή της Μέρκελ Γιοβανόπουλος και Γιαταγάνα… άφησαν τον Καμμένο

Καμμένος: Είστε προδότες, αποστάτες, πράκτορες των Τούρκων, της Μέρκελ
Οι βουλευτές Χρυσούλα Γιαταγάνα και Κώστας Γιοβανόπουλος σε κοινή δήλωσή τους εξηγούν τους λόγους της αποχώρήσης τους από τους Ανεξάρτητους Ελληνες. «Όταν και η παρουσία σου ακόμη ενοχλεί, όταν οι ιδέες σου δεν εμπνέουν, οι πρωτοβουλίες σου ευνουχίζονται, τότε απλά αναχωρείς», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Απαντώντας στην ανακοίνωση των ΑΝΕΛ που κάνουν λόγο για αποστασία, οι δύο βουλευτές τονίζουν: «Τυχόν τερατολογίες για "προδοσία", τις ξεπερνάμε με μία και μόνη σκέψη: από τον ατιμωτικό εκφυλισμό της συνείδησης, επιλέγουμε το πολιτικό Φως της αληθινής αντίστασης».

Ολόκληρη η δήλωση:
«Γιατί αποχωρούμε από τους ΑΝ.ΕΛ.
Μεγάλα μυστικά δεν υπάρχουν. Όταν και η παρουσία σου ακόμη ενοχλεί, όταν οι ιδέες σου δεν εμπνέουν, οι πρωτοβουλίες σου ευνουχίζονται, τότε απλά αναχωρείς. Χωρίς ηγεσία ασκητισμού, δίχως χαρά διακονίας, ποιο το νόημα! Αν ήμασταν βαρίδια και συνωμότες, εσωστρεφείς και ανύπαρκτοι, αν μεροληπτούσαμε και διαλύαμε εποφθαλμιώντας θώκους, ορίστε, λευτερώνεται πια το κίνημα.
Ευχαριστίες εις άπαντες για την κοινή περιπέτεια. Δεν ηττηθήκαμε ποτέ.
Στους ΑΝ.ΕΛ. δεν είναι βεβαίως ούτε όλα μαύρα ούτε όλοι αυλικοί, αλίμονο. Ιδιαίτερα, αυτό το υπέροχο κύμα γενναίων ψυχών που χωρίς ιδιοτέλεια μας στήριξε, παραμένει η Ελπίδα αποκατάστασης της Αξιοπρέπειας τούτης της χώρας. Τυχόν τερατολογίες για "προδοσία" κλπ , τις ξεπερνάμε με μία και μόνη σκέψη: από τον ατιμωτικό εκφυλισμό της συνείδησης επιλέγουμε το πολιτικό Φως της αληθινής αντίστασης.
Η πλημμυρίδα Ανεξαρτησίας των 33 βουλευτών και των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων ήταν ό,τι πιο αγνό και πατριωτικά αισιόδοξο ζήσαμε ποτέ. Τώρα είναι αλλιώς...
Εμμένουμε στο ραντεβού με όσους συναρπάζει ο Σκοπός, το Εμείς, η Σωτηρία»

ΑΝ.ΕΛ: Ρίψασπις ο Νταβρής, αποστασία Γιαταγάνα - Γιοβανόπουλου

«Η αποστασία των βουλευτών Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλου αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για την απόφαση ανεξαρτητοποίησης των δύο βουλευτών.

«Μετά την επίθεση από ελεγχόμενα από την διαπλοκή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στους Ανεξάρτητους Έλληνες με λάσπη, μετά την πλήρη απομόνωσή μας από τηλεοράσεις και εφημερίδες, μετά τη δημόσια αποδοχή της πρόσκλησης Σαμαρά από τον ρίψασπι Νταβρή, η αποστασία των βουλευτών Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ και συνεχίζει:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, είμαστε το Κίνημα των πολιτών που αντιστάθηκε και θα συνεχίσει να αντιστέκεται μέχρι τέλους στις δυνάμεις κατοχής. Δεν εκβιαζόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε, δεν φοβόμαστε».

«Δεν είναι τυχαίο ότι η αποστασία γίνεται την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του βουλευτή Τέρενς Κουίκ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κόντρα στα ψηφοδέλτια υποταγής του προξενείου της Κομοτηνής», σημειώνουν ακόμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και κλείνοντας, τονίζουν:

«Αυτούς που δεν άντεξαν τους καλούμε να παραδώσουν τις έδρες τους πριν αποδεχθούν και αυτοί την γνωστή πρόσκληση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: