slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ελλαδάρα ρε! Έπιασαν δουλειά οι πλιατσικολόγοι στο ναυάγιο του Τούρκικου Πλοίου στη Μύκονο! ΦΩΤΟ


 ΡΕ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ Η ΑΚΟΜΗ
Όταν έλαβε χώρα το δυστυχές συμβάν του ναυαγίου, ένας από τους αναγνώστες μας χαριτολογώντας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε το παρακάτω Μήνυμα:
“Ζητούνται θαρραλέοι για βραδινό Πλιάτσικο στα Container που έχουν βγει ήδη έξω…Θα κρατηθεί εχεμύθεια και η μοιρασιά θα γίνει τίμια…”



Σήμερα αυτό το αστείο δυστυχώς -όπως θα δείτε και παρακάτω- γίνεται πραγματικότητα. Ορισμένοι από τους επισκέπτες δεν αρκέστηκαν στο να τραβήξουν απλά μια φωτογραφία ή κάποιο βίντεο από το κινητό -όπως οι περισσότεροι πράττουν- αλλά θέλησαν να “πάρουν μαζί” κάποια από τα αντικείμενα που ξεβράστηκαν στην ακτή. Όπως βλέπετε και στην παρακάτω εικόνα, κάποια από τα contaners περιέχουν αντικείμενα όπως υποδήματα, έπιπλα, είδη συσκευασίας, ψυκτικά μηχανήματα κ.α.



Πολλές παρέες βλέποντας το “τσάμπα πράγμα” άρπαξαν ο,τι βρήκαν μπροστά τους ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν τα φιλαράκια τους για να επωφεληθούν και εκείνοι. Ένας αλλοδαπός προσήχθη από τις ΄λιμενικές αρχές αρχές διότι στο αυτοκίνητό του βρέθηκε σάκος γεμάτος υποδήματα και καλώδια χαλκού. Όταν τον ρωτήσαμε τι ακριβώς συνέβη, μας είπε;” Δεν ξέρω παιδιά εγώ για μεροκάματο ήρθα”. Προφανώς οι επιτήδειοι βρήκαν τον άνθρωπο στα γνωστά μέρη που περιμένουν οι αλλοδαποί ωστε να τους προταθεί κάποιο είδος προσωρινής εργασίας και τον “τσίμπησαν”



http://www.mykonospress.gr/?p=18749#sthash.uHNa6W8y.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: