slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συμμετοχή του Μανόλη Μαργαρίτη στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος Στήριξης Φοιτητών της AEGEAN

 Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη, 20 Μαρτίου, με τον Αντιπρόεδρο της Aegean AirlinesΕυτύχιο Βασιλάκη και συμμετείχε στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους νέους», στην οποία παραβρέθηκαν ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε....
.νεοεισαχθέντες φοιτητές των ακαδημαϊκών ετών 2013 και 2014, που φοιτούν σε ΑΕΙ, μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και, άρα, αντιμετωπίζουν την ανάγκη μετακίνησης. Η αεροπορική εταιρεία θα παρέχει δωρεάν εισιτήρια στους φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται στις άγονες γραμμές (Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Καστελόριζο, Κύθηρα, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σκιάθος, Σκύρος, Σύρος) βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων.

Ο Δήμαρχος Νάξου ευχαρίστησε την εταιρεία για τον ενδιαφέρον της και την προσφορά της προς τους φοιτητές και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτημα συμμετοχής στο πρόγραμμα μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από 1 έως 15 Απριλίου 2014.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παλι με ξενα κόλυβα πήγε να προβληθεί ; Δεν πέρασε κι απο κανένα υπουργείο για τη γνωστή φωτογραφία ; Α και να μη ξεχασω να του θυμήσω. Το Σαββατοκύριακο γίνονται αρκετα μνημόσυνα που προσφέρονται για γλύψιμο.

Ανώνυμος είπε...

Μαυρογιαλούρος: «Κλείστε τα παράθυρα πριν μας πάρουν χαμπάρι. Αρκετά γίναμε ρεζίλι με τον δημόσιο βίο μας, μη γίνουμε και με τον ιδιωτικό»

Ανώνυμος είπε...

Ρε Νάξιε και διαγωνισμό μαλακίας να κάνεις, ο Μαργαρίτης θα δηλώσει παρών. Μέχρι τσιμπουκοδρομίες μπορεί να υποσχεθεί στις ξένες τουρίστριες για το καλοκαίρι.

Ανώνυμος είπε...

σιγα σιγα θα μας πειτε καραγκιοζακια να ζηταει την αδεια ο δημαρχος απο τον μαιτο και τον βρουτση για να παει και στο δημαρχειο

Ανώνυμος είπε...

Το δημαρχείο είναι του λαού και το έχει μπουκώσει με Απεραθίτες, με συγγενείς και φίλους, με συμβούλους με επίμεμπτο παρελθόν και σκανδαλώδες παρόν. Η εποχή μας θέλει νέα, μορφωμένα και γνήσια αυτοδιοικητικά στοιχεία και πρόσωπα όπως ο Β. Βρούτσης.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, αν δεν πήγαινε στην εκδήλωση ο δήμαρχος, δεν θα στήριζε τους φοιτητές η Aegean; Άθλια και αναποτελεσματικά μαυρογυαλούρικα κόλπα. Και συγχρόνως προβολή μιας μονοπωλιακής εταιρείας.

Ανώνυμος είπε...

ο κοσμος χανεται και το μ@@@ι ξυριζεται ρε παιδια....

Ανώνυμος είπε...

πω...ρε....τι αλλο θα δουμε ως τις εκλογες ...

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις δεν καταλαβαινω. γινεται προεκλογικη προπαγανδα με λεφτα των δημοτών. το γραφειο τυπου δεν λειτουργει σαν προεκλογικό γραφειο μιας παραταξης. κοιμουνται μαιτος και βρουτσης; Αλλου θα ειχε ξεσηκωθει το συμπαν.

Ανώνυμος είπε...

εκεί κατάντησαν την κοινωνία. Αφού οι κυβερνήσεις των δωσιλόγων διέλυσαν- ξεπούλησαν τον κρατικό αερομεταφορέα, αφού χάρισαν το εθνικό μονοπώλιο στα αδηφάγα ιδιωτικά συμφέροντα, αφού τους άφησαν να διαμορφώνουν τιμές εισιτηρίων κατά το δοκούν σε βαθμό που να ταξιδεύεις σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με λιγότερα χρήματα απ' ό,τι στη Νάξο, αφού εξαθλίωσαν με τις πολιτικές τους την ελληνική Οικογένεια, τώρα τους ανέθεσαν να ασκήσουν και κοινωνική πολιτική, με ψίχουλα από τα πραγματικά πλεονάσματα των υπερκερδών τους. Και ο δήμαρχος Νάξου τους ευχαριστεί, υποκλινόμενος υποθέτω στη μεγαλοσύνη του αφέντη των ελληνικών αερομεταφορών. Και μη χειρότερα.