slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΦΩΤΟ-ΕΠΙΚΟ! Ο Τσίπρας βγήκε και μίλησε σε 200 συγκεντρωμένους: Έγινε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα

[Φυσικά και δεν προκαλεί εντύπωση πως βρέθηκαν μικροφωνικές εγκαταστάσεις και πόντιουμ στο άψε σβήσε... αφού είχαν σχεδιάσει την ηρωική έξοδο]

Έπειτα από την αποχώρηση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από την Ολομέλεια, ο Αλέξης Τσίπρας κατευθύνθηκε προς την συγκέντρωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, που βρίσκεται σε εξέλιξη έξω από το ελληνικό Κοινοβούλιο, κάνοντας λόγο για έγκλημα που συντελείται για ακόμη μία φορά μέσα στη Βουλή, ενώ μίλησε και για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.
«Η κυβέρνηση απέρριψε τη δυνατότητα να συζητηθεί πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών και αυτό ενώ την είχε αποδεχθεί για να ακολουθήσει τριήμερη συζήτηση. Στη συνέχεια υπαναχώρησε επικαλούμενη σειρά νομικίστικων επιχειρημάτων. Δεν λογαριάζει το Σύνταγμα, την κοινοβουλευτική διαδικασία ούτε τη Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά.

«Διαλύει τις επαγγελματικές τάξεις και τις εργατικές σχέσεις την ώρα που δίνει τα πάντα στις τράπεζες. Αποχωρήσαμε για να μην νομιμοποιήσουμε τη διαδικασία αλλά θα επανέλθουμε και θα λάβουμε μέρος στην ονομαστική ψηφοφορία. Ο λαός καλείται να δώσει τέλος στην κυβέρνηση των εθελόδουλων στην ντόπια και ξένη ολιγαρχία», τόνισε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη, δήλωσε πως η ΚΟ του κόμματος θα επανέλθει στη Βουλή, για να λάβει μέρος στην ονομαστική ψηφοφορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: