slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

1% έλαβε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στους εργαζόμενους της Alpha Bank

 

Το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο «ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ» υπό τον κ. Τάσο Γκιάτη έλαβε 10 από τις 11 έδρες και εξέλεξε 70 αντιπροσώπους στην ΟΤΟΕ κατά τη διάρκεια...



13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτα βλεπουμε και παιρνουμε κουραγιο ελπιζοντας Ο ΣΥΡΙΖΑ να παρει το ιδιο ποσοστο και στις εκλογες και ετσι οι σαμαροβενιζελοι με τα φιλαρακια τους να συνεχισουν το ξεπουλημα και την εξαθλιωση του ελληνικου λαου ,αν ομως τα πραγματα δεν εξελιχθουν οπως στην παραπανω συστημικη τραπεζα ,που ακομα και οι ψηφοι ειναι κατοπιν παραγγελιας των αφεντικων τοτε στα δικαστηρια που θα στηθουν θα πρεπει να αποδειξουν οι υποτακτικοι της τροικας οτι ειναι αθωοι

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΑΝ ΒΓΕΙ ΕΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΛΗΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΜΠΑΚΙ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ?ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΤΗΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε, θα επανέλθει η θανατική ποινή γρήγορα στην Ελλάδα. Έστω και ανεπίσημα (όπως θέλετε το ερμηνεύετε). Οι προδότες θα πληρώσουν την σημερινή κατάντια. Το ελικόπτερο έχει περιορισμένες δυνατότητες μεταφοράς κτηνών. Ανώνυμε των 14:42 ξέχασες να μας πεις ότι θα μας πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα σπίτια

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασατε και οι δυο σας να πειτε οτι οι συριζαιοι ειναι οι πιο μεγαλοι φασιστες.Αυτοι ευθυνονται για την ανοδο της χρυσης αυγης,φασισταρια μεχρι που δεν παει παραπανω ,δειλοι και τιποτενιοι.Το ξερετε οτι ο Τσιπρας ειναι ανηψιος του Πατακου??????Η μητερα του Αλεξη ειναι αδερφη του Πατακου,εχουν φαει με χρυσα κουταλια την επταετια και τωρα βγαινει και μας το παιζει δημοκρατης ο αθεος που φυλαει το χερι του δεσποτη!

Ανώνυμος είπε...

κοιτα να ζητησεις την βοηθεια καποιου ειδικου ισως μπορεσει να σε βοθησει ,ωστοσο αν σου επιτρεψει να κυκλοφορεις ελευθερος τα ξαναλεμε

Ανώνυμος είπε...

Ρε κομπλεξικά ανθρωπάρια, ρε σκιτζήδες, όταν σας στριμώξει κάποιος και αποκαλλύπτει την αλήθεια, το παίζετε τρελίστες!!!
Δεν υπάρχουν πιο επικίνδυνοι ανθέλληνες από του συριζαίους! Τους γνήσιους! Γιατί οι γιαλαντζί, οι πασόκοι, έχουν χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια!

Ανώνυμος είπε...

ακομα εξω εισαι?

Ανώνυμος είπε...

Τι πιο φασιστικό επιπόλαιε να καταδικάζεις κάποιον για την καταγωγή του. Όσο για την άνοδο της Χ.Α. αναζήτησε στη σημερινή μασκαρεμένη χούντα την αιτία.

Ανώνυμος είπε...

Που είδες τις τρελλίτσες ρε νούμερο. Αυτό που έρχεται δεν το αισθάνεσαι; Πάρτο απόφαση ότι έρχεται. Θα περάσεις καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

ρε ανθελληνες καποιοι Ελληνες σας ρωτανε στις 14:42 & στις 17:35 γιατι δεν απαντατε και το παιζετε μαζορετες?μηπως ειναι αληθεια ρε φασιστοκοτες?τι περιμενετε απο ξεφωνιμενες μαυρες φασιστοκοτες.......ειμαστε εξω και θα παραμεινουμε εντος ελληνικων συνορων οταν χρειαστει σε αντιθεση με εσας που για να σωσετε το μαυρο τομαρι σας θα πατε νακρυφτειτε στο πακισταν

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο το ότι σε πείραξε ο χαρακτηρισμός "τρελίτσες" και όχι το "ανθέλληνες", φανερώνει το χαρακτήρα σου και αυτά που προσβεύεις!!! Φαίνεται λοιπόν ότι εκτός από τρελίτσα, σκιτζής, ανθρωπάριο και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, είσαι και ρουφιάνος και δοσίλογος. Με άλλα λόγια σωστός φασίστας!

Ανώνυμος είπε...

Ηλίθιε και αργυρώνητε πως απαντάς στην ερώτηση "Ποια κυβέρνηση και ποια κόμματα έσωσαν τις τράπεζες και το σύστημα τους εις βάρος του κοσμάκη". Και τότε βόδι και προδότη, που περιμένεις τον Βρούτση να σε τακτοποιήσει, το ξανασυζητάμε.

Ανώνυμος είπε...

Το βουνό έρχεται να σας πλακώσει. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Οι εκλογές απέχουν δύο και κάτι μήνες ενώ το σχοινί ακριβαίνει.