slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γαλάζιος εμφύλιος στο Δήμο Αθηναίων - Σπηλιωτόπουλος vs Κακλαμάνης

ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΜΙΝΗ
Στην λύση του  Άρη Σπηλιωτόπουλου κατέληξε η ηγεσία της ΝΔ για τον Δήμο Αθηναίων ενώ την ίδια ώρα την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε και ο έτερος βουλευτής του κόμματος, κ. Νικήτας Κακλαμάνης. Ο εμφύλιος στο Δήμο της Αθήνας, μετά την περιφέρεια Θεσσαλονίκης είναι
δεδομένος.
"Όποιος καταθέτει υποψηφιότητα καταθέτει", ήταν η σιβυλική αναφορά του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά για τις υποψηφιότητες του κ. Κακλαμάνη στην Αθήνα και του κ. Απόστολου Τζιτζικώστα για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η απόφαση για την υποψηφιότητα του κ. Σπηλιωτόπουλου στην Αθήνα ελήφθη σε κλειστή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου το απόγευμα της Τρίτης.
Νωρίτερα το Μέγαρο Μαξίμου είχε παραλάβει έρευνα για τον Δήμο Αθηναίων που μετρούσε τον κ. Σπηλιωτόπουλο μαζί με τους αντιπάλους του από τα άλλα κόμματα -Σακελλαρίδη, Σοφιανό, Κασιδιάρη.
Σημειώνεται ότι για να καταλήξει στον κ. Σπηλιωτόπουλο το Μέγαρο Μαξίμου είχε δεχθεί σειρά από αρνήσεις από κορυφαία στελέχη του κόμματος και όχι μόνο.
Πάντως ο πονοκέφαλος για το Μέγαρο Μαξίμου τώρα αρχίζει. Άμεση ήταν η απάντηση του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος, όπως είχε άλλωστε προαναγγείλει, ανακοίνωσε τη δική του υποψηφιότητα ως γαλάζιος αντάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: