slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το Business Insider παραληρεί με τις Κυκλάδες -ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΝΑΞΟ - και τις συστήνει ως τον απόλυτο ρομαντικό προορισμό: Δεν θα βρείτε καλύτερα από εκεί... [εικόνες]


Το Business Insider παραληρεί με τις Κυκλάδες και τις συστήνει ως τον απόλυτο ρομαντικό προορισμό: Δεν θα βρείτε καλύτερα από εκεί... [εικόνες]

Ανάμεσα στο Μπαλί, το  Μπουένος Αϊρες και το Φεζ του Μαρόκο, τους πιο ρομαντικούς προορισμούς του πλανήτη φιγουράρουν στην έβδομη θέση και οι Κυκλάδες.
 Κατά το Business Insider όλα αυτά που εξυμνεί το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης και τις παραλίες της Νάξου τονίζοντας ότι οι Κυκλάδες γενικά και η Ελλάδα γενικά φιγουράρουν «ψηλά» στις καλές ταξιδιωτικές λίστες του 2014.
Οι εφτά πιο ρομαντικοί προορισμοί του κόσμου σύμφωνα με την ιστοσελίδα Business Insider είναι οι εξής παρακάτω:
1. Μπαλί, Ινδονησία

Η ομορφιά του τοπίου, ο πολιτισμός και η κουλτούρα καθιστούν αυτόν τον προορισμό έναν από τους πιο αγαπημένους όλων. Ξεχωρίζουν η παραλία Σανούρ αλλά και ο εμβληματικός ναός του Τανά Λοτ, ένα κτίσμα του 15ου αιώνα που ξεπηδά από τον ωκεανό.
2. Μπρουζ, Βέλγιο

Μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι: Ανοιχτές πλατείας, περίεργα μικροσκοπικά σπιτάκια και πλακώστρωτοι δρόμοι συνθέτουν ένα μαγκό σκηνικό. Στην γειτονιά Belfort ανεβαίνετε τα 366 σκαλιά και βλέπετε την πόλη πανοραμικά. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα με άμαξα στο Beguinage, ένα μοναστήρι με γέφυρες και λιμνούλες γεμάτες κύκνους.
3. Μπουένος Αίρες, Αργεντινή

Μια πολύπλοκη κουλτούρα, συνδυασμός αυτής της Λατινικής Αμερικής και της Ιταλίας και η δυνατή νυχτερινή ζωή μπορούν να «τρελάνουν» τους επισκέπτες. Επισκεφτείτε το Teatro Colon με τις βελούδινες θέσεις και παρακολουθήστε όπερα.Κάντε βόλτα στην εμπορική γειτονιά Palermo με καταπληκτικές boutique και χορέψτε τανγκό στο Rojo Tango, ένα δημοφιλές κλαμπ που έχει φαγητό πέντε αστέρων και χορό από επαγγελματίες.
4. Τσάρλεστον, Η.Π.Α.

Μονοκατοικίες με κήπους που μυρίζουν μανόλια συνθέτουν το υπέροχο σκηνικό αυτής της ιστορικής αμερικανικής πόλης που αποτελεί έναν εξαιρετικό ρομαντικό προορισμό. Επισκεφτείτε το Mount Pleasant Memorial Waterfront Park με καταράκτες και θέα του λιμανιού της πόλης ή τον βοτανικό κήπο για να δείτε πεταλούδες και δεκάδες είδη τριαντάφυλλου.
5. Τσίνκε Τέρε, Ιταλία

Ενα πρωτόγνωρο σκηνικό. Μια πόλη κρεμασμένη στο γκρεμό, σπίτια σε έντονα χρώματα, πολλά λιμανάκια, ψαροχώρια, απίστευτες διαδρομές για περπάτημα συνθέτουν το σκηνικό ενός από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς του κόσμου.
6. Φεζ, Μαρόκο

Μια πόλη βγαλμένη από τη μηχανή του χρόνου. Δρόμοι, υπαίθριες αγορές και άλλα ιστορικά κτίρια από το Μεσαίωνα συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό.
7. Κυκλάδες, Ελλάδα

Δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερο ρομαντικό προορισμό από τα ελληνικά νησιά των Κυκλάδων που φιγουράρουν σε όλες τις καλές ταξιδιωτικές λίστες. Τα τιρκουάζ λαμπερά νερά των νησιών, τα παραδοσιακά χωριά στα βουνά τους αλλά και το εξαιρετικό φαγητό είναι πόλος έλξης για όλους τους ερωτευμένους. Πιο διάσημο νησί η Σαντορίνη με απίστευτα ηλιοβασιλέματα και τα λευκά σπίτια «καρφωμένα» στουςγκρεμούς. Επίσης,  η Νάξος, το μεγαλύτερο από τα νησιά αυτά, με τις αμμώδεις παραλίες και τις ωραίες πλαγιές για περπάτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: