slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μαμουζέλος επιτέλους ΤΕΛΟΣ

Έστω  και τώρα διορθώθηκε το αρχικό λάθος. Ο  Δήμαρχος  αναλαμβάνει την προεδρία του Λιμενικού Ταμείου.  


Αναπληρωτής προέδρου, αντί του κ. Τοτόμη Πρωτονοτάριου, τοποθετήθηκε ο αντιδήμαρχος, Μανώλης Πολυκρέτης, ενώ αντιπρόεδρος παραμένει ο δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Καραπάτης.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ Μαμουζέλος, βρέθηκε στο "στόχαστρο" αρκετών πρωτοκλασάτων στελεχών του δήμου με αφορμή τις θέσεις που είχε για ζητήματα αρμοδιότητας του Λιμενικού Ταμείου, κατάσταση που εντάθηκε από όταν τάχθηκε και κατά της τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην κεντρική πλατεία της παραλιακής οδού, όσο και για τη χωροθέτηση του περιπτέρου στο ίδιο σημείο επί της πλατείας.

Καμία άλλη αλλαγή δεν υπήρξε, όσον αφορά τις θέσεις των προέδρων στις δυο σχολικές επιτροπές του δήμου και σε ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση.

Ο αντιδήμαρχος, Αντώνης Μανιός, παραμένει πρόεδρος της Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Ο εκπαιδευτικός, Γιάννης Κοντόπουλος, παραμένει πρόεδρος της Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Ο κ. Ιάκωβος Ναυπλιώτης-Σαραντηνός, παραμένει πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, όπως παραμένει και ο δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Μαργαρίτης ως αντιπρόεδρος.

Τέλος, ο δικηγόρος, Στέλιος Μαυρογιαννόπουλος, παραμένει πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και ως αντιπρόεδρος, ο δημοτικός σύμβουλος, Στέφανος Φρατζέσκος


Δεν υπάρχουν σχόλια: