slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παραίτηση Μάρκου Κωβαίου από την «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον»


Την παραίτηση του κ. Μάρκου Κωβαίου από τη θέση του Αντιδημάρχου Πάρου και από μέλους της δημοτικής παράταξης «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον» δημοσιοποίησε πριν από λίγη ώρα προς τα ΜΜΕ η «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον».

Η παραίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου 1588 έχει σημερινή ημερομηνία 11/2/2014.
Το πλήρες κείμενο της παραίτησης του κ. Μάρκου Κωβαίου έχει ως εξής:
«Κύριε Δήμαρχε,
Το προηγούμενο διάστημα δήλωσα την πρόθεσή να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου, ως επικεφαλής του συνδυασμού μας.
Όπως είχα πει, η πρόθεση αυτή συνοδεύεται με προγραμματικές δεσμεύσεις, δεσμεύσεις που έχουν να κάνουν με την διεύρυνση της συμμετοχής των πολιτών της Πάρου, αλλά και την ανανέωση σε όλα τα επίπεδα χωρίς προκαταλήψεις και σκοπιμότητες.
Μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις διαπίστωσα ότι σε ένα τμήμα του συνδυασμού η υποψηφιότητά μου συναντά αντιδράσεις.
Η ατυχής ανακοίνωση του συνδυασμού επιβεβαίωσε αυτή την εκτίμηση.
Επειδή δεν θα ήθελα να επιβάλω σε κανέναν την υποψηφιότητά μου ούτε να ηγηθώ μιας τραυματισμένης παράταξης θα ήθελα να διευκολύνω τις εξελίξεις παραιτούμαι από τον συνδυασμό και τη θέση του αντιδημάρχου.
Η παραίτησή μου αυτή δεν αφορά την μέχρι τώρα συνεργασία μας την οποία και τιμώ. Αφορά την από τούδε διαδρομή προς τις πιο κρίσιμες δημοτικές εκλογές για το νησί μας μετά την μεταπολίτευση.
Μια διαδρομή που πρέπει να εγγυηθεί ότι θα απελευθερωθούν νέες δυνάμεις, νέες ιδέες, νέες προτάσεις, μια διαδρομή που θα εγγυηθεί τον απογαλακτισμό της δημοτικής μας ζωής από τα κόμματα και τους παρασκηνιακούς μηχανισμούς.
Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στους δημότες μας!


ΜΑΡΚΟΣ ΚΩΒΑΙΟΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: