slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ-ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, στην Αθήνα, η πρώτη εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου Φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας, στην όμορφη, παραδοσιακή Ναξιώτικη ταβέρνα,"Μαζωμός".
Με μια λιτή και απλή εκδήλωση, οι φίλαθλοι και φίλοι του Πανναξιακού από την Αθήνα, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους κι αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, με τη συνοδεία Ναξιώτικων μεζέδων, κρασιού και ρακής.
Τη διοργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η ηγετική ομάδα του Συνδέσμου, με επικεφαλής τον πρόεδρο, κ. Ηλία Στεφάνου, ο οποίος στον χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε όλους τους
παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, ευχήθηκε πάντα επιτυχίες στο Σύλλογο, τόνισε το γεγονός οτι...
οι φίλαθλοι της ομάδας από την Αθήνα, εδώ και χρόνια, στηρίζουν τον Πανναξιακό σε κάθε αγώνα εκτός του νησιού και ενθάρρυνε τον κόσμο να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα.
Μάλιστα, κάλεσε τους φίλους του Πανναξιακού να μην απογοητεύονται, αφού μπορεί το ποδοσφαιρικό τμήμα αυτήν την περίοδο να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, εξέφρασε όμως την ελπίδα οτι μπορεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, να έχει αλλάξει η εικόνα της ομάδας και να παραμείνει στη Γ' Εθνική, ενώ αναφέρθηκε και στη γυναικεία ομάδα volley, η οποία μας έχει χαρίσει πολλές ευχάριστες στιγμές και συνεχίζει να μας χαρίζει, αγωνιζόμενη στο πρωτάθλημα της Α1.
Τέλος, ανακοίνωσε οτι μετά από περίπου δυο χρόνια άτυπης λειτουργίας, έφτασε η ώρα το "όνειρο" των φίλων της ομάδας για την επίσημη, νομική σύσταση του Συνδέσμου να πάρει "σάρκα και οστά" κι έτσι, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ελάμβανε χώρα η διαδικασία υπογραφών από τα ιδρυτικά μέλη για τη δημιουργία του Συνδέσμου και την έγκριση του Καταστατικού.


Με τη διαδικασία αυτή, η εκδήλωση έλαβε κι έναν ιστορικό χαρακτήρα, αφού με τις υπογραφές των ιδρυτικών μελών, απομένουν πλέον μόνο τα τυπικά, για την επίσημη σύσταση του Συνδέσμου Φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας.

Ενός Συνδέσμου, που όπως ανέφερε ο πρόεδρος, θα αποτελεί τη "φωνή" τουΠανναξιακού στην Αθήνα και όχι μόνο και με δεδομένο τον αριθμό των συμπατριωτών μας που κατοικούν στην πρωτεύουσα, ο Σύνδεσμος θα έχει ως κύρια αποστολή του να συσπειρώσει όσους περισσότερους Ναξιώτες της Αθήνας είναι δυνατόν, γύρω από το Σύλλογο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε κι απηύθυνε χαιρετισμό και το μέλος της Διοίκησης και Γενικός Αρχηγός του Πανναξιακού Α.Ο., κ. Δημήτρης Καρούσης, ο οποίος αφού συνεχάρη τον πρόεδρο του Συνδέσμου για την πρωτοβουλία του να συσταθεί κι επισήμως ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αθήνας, αναφέρθηκε στις φετινές πορείες των ομάδων ποδοσφαίρου και volley του Πανναξιακού και κυρίως, στο γεγονός οτι ο Πανναξιακός αποτελεί ένα "ζωντανό όχημα" προβολής και διαφήμισης της Νάξου σε όλη την Ελλάδα και γι' αυτό χρειάζεται τη στήριξη όλων των Ναξιωτών, καθώς και των φορέων του νησιού.
Τόνισε επίσης, οτι τέτοιες εκδηλώσεις χρειάζονται για τη συσπείρωση του φίλαθλου κόσμου του Πανναξιακού κι εξέφρασε την ευχή ο Σύνδεσμος να αυξήσει τα μέλη του και να τον ενισχύσουν όσοι περισσότεροι μπορούν.
Επίσης, ένα σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαγκριωτών, κ. Κώστας Βερνίκος, ο οποίος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του. Ο κ. Βερνίκος ευχήθηκε κι αυτός με τη σειρά του πολλές επιτυχίες στον Πανναξιακό και συνεχάρη τον κ. Στεφάνου για την πρωτοβουλία του να συσταθεί κι επισήμως ο Σύνδεσμος Φιλάθλων κι ευχήθηκε καλοστέριωτος.

Μάλιστα, εξέφρασε θετικά σχόλια για το γεγονός της σύστασης ενός Σωματείου με αθλητικό προσανατολισμό, κι όχι καθαρά πολιτιστικό, όπως ισχύει με τους περισσότερους Ναξιακούς Συλλόγους της Αθήνας, που όμως, πιστεύει οτι θα αποτελέσει έναν ακόμη πόλο συνεύρεσης του Ναξιακού στοιχείου της Αθήνας και σύνδεσής του με το νησί μας.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ηλίας Στεφάνου, μαζί με τον κ. Βερνίκο, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα υπό τον ήχο του ύμνου του Πανναξιακού και ακολούθως, ξεκίνησε η διαδικασία των υπογραφών από τα παρευρισκόμενα ιδρυτικά μέλη για τη σύσταση του Συνδέσμου.
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης, με την παρουσία τους ο κ.Θανάσης Περιστεράκης, στιχουργός των μεγαλύτερων νησιώτικων επιτυχιών και ο στιχουργός του ύμνου του Πανναξιακού, ο κ. Γιάννης Λογαράς, δημοσιογράφος και φιλόλογος, καθώς και μέλη πολιτιστικών Ναξιακών Συλλόγων.
Το φλουρί κέρδισε η σύζυγος του Ναξιώτη φιλάθλου του Πανναξιακού, καταγόμενου από τη Μέση,Αντώνη Τσέρτου, το γένος Κορρέ.
Στο τέλος της εκδήλωσης, όλοι ευχήθηκαν πάντα επιτυχίες στον Πανναξιακό και στο Σύνδεσμο Φιλάθλων Αθήνας καλοστέριωτος και καλό αγώνα.

*Η εξαμελής Διοικούσα Επιτροπή που εξέλεξαν τα ιδρυτικά μέλη είναι:
Πρόεδρος: Ηλίας Στεφάνου
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Βαθρακοκοίλης
Γενικός Γραμματέας: Νίκος Στεφάνου
Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Δημήτρης Νταλίπης
Ταμίας: Ιάκωβος Μαρούλης
Αναπληρωτής Ταμίας: Διονύσης Νταλίπης



Δεν υπάρχουν σχόλια: