slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση του Νίκου Μαϊτού με Ναξιώτες πανεπιστημιακούς

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, επικεφαλής της ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, Νίκος Μαϊτός συναντήθηκε στην Αθήνα με Ναξιώτες πανεπιστημιακούς  και  διακεκριμένους επιστήμονες. Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της παραπάνω δημοτικής κίνησης και προσωπικά του υποψήφιου Δημάρχου να ενεργοποιήσουν και ....
αξιοποιήσουν τις επιστημονικές δυνάμεις των νησιών μας στην κατεύθυνση της πολύπλευρης και βιώσιμης ανάπτυξής τους.
      Ο Ν. Μαϊτός συζήτησε  μαζί  τους  τις ιδέες και το σχέδιό του για το Δήμο μας και τους κάλεσε να συνεισφέρουν τις δικές τους ιδέες, προτάσεις και πρωτοβουλίες για την αναγκαία και αποτελεσματική ανασυγκρότηση των νησιών μας σε παραγωγικό, κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο. Οι Ναξιώτες επιστήμονες ανταποκρίθηκαν με τις σκέψεις και προτάσεις τους, που διατυπώθηκαν στη συνάντηση αυτή, αλλά και με την προθυμία τους να βοηθήσουν σε μια νέα μεθοδική και οργανωμένη προσπάθεια ανάταξης του τόπου.
      Οι συζητήσεις με τους Ναξιώτες επιστήμονες, αλλά και με όλες τις παραγωγικές και κοινωνικές δυνάμεις του νησιού θα συνεχιστούν, στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές, αλλά και μετά από αυτές, με διαρκή συμμετοχή και διάλογο κατά την εφαρμογή του προγράμματός μας.
                                                                                              Από το γραφείο Τύπου
                                                                                                 Γιάννης Πιτταράς

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΙΤΕ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΙΤΤΑΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΗ ΝΑΞΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΤΤΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ,ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ?ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ?ΚΑΦΕ ΗΠΙΑΝΕ?ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΕ?ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ? ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ,ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΟΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ . ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ είπε...

Χαίρομαι που έστω και ένα απλό δελτιο τυπου ήταν αρκετό για να προκαλέσει τόσα πολλά έστω και χιουμοριστικα σχόλια. Είμαι βέβαιος οτι η ευθυμη διαθεση εχει να κανει με το κλίμα των ημερών και τον ερχομό της Αποκριάς. Ελπίζω να διατηρησετε αυτή την χαρούμενη πλευρά του χαρακτήρα σας και οταν θα δείτε τον νυν δήμαρχο να κόβει την κορδέλα στα εγκαίνια του νέου λιμανιού, του νέου αεροδρομίου κτλ που εχει προαναγγείλει. Και κυρίως να μην χάσετε το χαμόγελο σας την βραδιά των εκλογών...

Ανώνυμος είπε...

Κε Πιτταρά, η "ύβρις" δεν είναι χαρακτηριστικό επιφανών ανδρών. Για να μην χάσετε εσείς το χαμόγελο σας την βραδιά των εκλογών θα πρέπει να σταματήσετε να προεξοφλείτε το αποτέλεσμα και να αρχίσετε να αναφέρεστε για την Νάξο, τις Μικρές Κυκλάδες και τα προβλήματά τους.

Γιάννης Καλαμπόκας είπε...

Αφού είστε σίγουρος ότι ο νυν δήμαρχος θα κόψει την κορδέλα στα μεγάλα έργα, δεν έχετε παρά να στείλετε το συνεργείο του Αλφα να καλύψει το γεγονός.
Για την ώρα μπορείτε να κανονίσετε άλλη μία συνάντηση του επικεφαλής σας με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, τον Πρόεδρο της Αμερικής, τον Ινδό πρέσβη και τον επιτετραμμένο της Αλ Κάιντα στο Ισραήλ.
Βέβαια, οφείλετε να ντυθείτε αναλόγως σε κάθε περίτπωση και μπορείτε να κρατήσετε όποια ενδυμασία σας ταιριάζει και μετά τις Απόκριες. Άλλωστε οι δημοσιογράφοι φροντίζουν πάντα για το κατάλληλο μασκάρεμα των πολιτικών, εντός και εκτός Αποκριάς...

Ανώνυμος είπε...

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσυνη. Ρε Γιάννη γιατί μπαίνεις στο πειρασμό να τους απαντάς ; Το κόλπο είναι γνωστό από τις προηγούμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Ναι είναι γνωστό το κόλπο. Το είχε χρησιμοποιήσει με επιτυχία στις προηγούμενες εκλογές τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι υποστηρικτές του από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Απλά τώρα αντιγράφει αυτή τη τακτική και η αριστερα , γεγονός που δεν τη τιμά. Και κάτι άλλο. Μη δούμε άνθρωπο να πάει μπροστά. Να ξεχωρίζει. Να κάνει κάτι διαφορετικό. Να ξεπερνά τη δική μας μιζέρια. αμέσως να τον θάψουμε να τον ακυρώσουμε. Και ποιος είναι τελικά ο χαμένος ; Ο τόπος μας που συνεχίζει να πορευεται με τις μετριότητες, με τα ρουσφέτια τους και τη παρακμιακή λογική τους. Με Αξώτες και μάλιστα καθηγητες στο πανεπιστήμιο βρέθηκε ο άνθρωπος κι αυτό συγκρίνεται με τους αστροναυτες που συνήθως βλέπει ( στα όνειρα του ) ο Μαργαρίτης , ή τους εφιάλτες ( Μερκελ κλπ ) του ΣΥΡΙΖΑ των Καρυπιδιδων και των Βουδούρηδων.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ (ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ), ΠΙΝΑΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΞΟ.
ΛΗΣΜΟΝΗΣΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΩ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΕΩΠΟΝΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΛΑΔΕΨΩ ΤΑ ΑΜΠΕΛΙ ΜΟΥ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΟΥ
Ο ΙΔΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

10 μπήκαν στον κόπο να ασχοληθούν με το θέμα και να καταθέσουν τις απόψεις και τα σχόλια τους.
Μόνο 2 επέλεξαν να το κάνουν επώνυμα.
Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, αν και το κάνω μόνο και μόνο ως παρατήρηση και όχι τόσο για την ουσία...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΙΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΤΕ,ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΟΡΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΡΙΓΚΟΓΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΤΕ ΣΑΤΗΡΟΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ.