slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οργή Κικίλια: για δημοσιεύματα: «Τα λεφτά είναι φορολογημένα και βρίσκονται στην Ελλάδα»

Ο βουλευτής ισχυρίζεται ότι τα χρήματά του  προέρχονται από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες πολύ πριν την ενασχόλησή του με την πολιτική και όλα βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες

Έκπληκτος από δημοσιεύματα που θέλουν να έχει στείλει έμβασμα το οποίο ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού και το οποίο δεν δικαιολογείται από το πόθεν έσχες του, δηλώνει ο βουλευτής της Α' Αθηνών της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.


Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κικίλιας ισχυρίζεται ότι τα χρήματά του προέρχονται από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες πολύ πριν την ενασχόλησή του με την πολιτική, όπως το επαγγελματικό μπάσκετ και η ιατρική.

Σύμφωνα με τον βουλευτή τα χρήματα αυτά είναι φορολογημένα στο σύνολο τους, βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες και είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες του.

«Πορεύομαι με την τιμή και την υπόληψη μου, που κανένας δεν μπορεί και δεν δέχομαι να αμφισβητήσει», αναφέρει ο βουλευτής.

Μάλιστα, αν και τονίζει ότι δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί ένδικα μέσα, σημειώνει ότι «το θέμα είναι βαθύτατα πολιτικό και στις συκοφαντίες προς το πρόσωπο μου επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματος μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: