slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αιχμές με την Ρούλα

-κ. Γιάννη Μιχελάκη –Υπ. Εσωτερικών
Με συγχωρείτε κ. Υπουργέ μου , αλλά αυτά που δηλώσατε στο ΒΗΜΑ Fm  θα μπορούσα να σας τα είχα πει εγώ , εδώ και μήνες .
Αναφέρομαι στις δηλώσεις σας ότι οι αλλαγές στο χωροταξικό του Καλλικράτη , θα γίνουν τελικά για τις μεθεπόμενες εκλογές και όχι στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές , που ήταν και ο διακαής πόθος σας .
χμες
Γιατί το λέω αυτό;
Διότι ο Γραμ. της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ , βουλευτής Κυκλάδων και Τομεάρχης Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ  Παν. Ρήγας , το είχε «ξεκόψει» μιλώντας στο Μεσόγειος  ότι το ΠΑΣΟΚ αλλαγές σε αυτές  τις εκλογές δεν πρόκειται να δεχθεί. Και ο νοών νοήτω !
Διότι μπορεί το ΠΑΣΟΚ να δείχνει 4-5 % στις δημοσκοπήσεις αλλά αν πατήσει πόδι σε κάτι , άντε να το περάσετε εσείς με τους δικούς σας μόνο βουλευτές ! Νομίζω ;
-Υποψήφιους Περιφερειάρχες Νοτίου Αιγαίου
Καλέ τι έγινε και μας προκύψατε ξαφνικά όλοι ακομμάτιστοι;
Ώρες είναι να δηλώσει και η κ. Λίλα Καφαντάρη αδέσμευτη .
Ε, αυτό θα είναι και το κερασάκι στην τούρτα !
-κ. Ελισάβετ Παπαζώη , πρώην Αναπλ. Υπ. Εξωτερικών 
«Ουρανοκατέβατος» ο κ. Alex Rοndos; Δεν λειτουργούσε συλλογικά ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά αποφάσιζε από μόνος του;
Άντε καλέ ! Τι έκπληξη !
Όσον αφορά τα ερωτήματά σας , πως δόθηκαν όλα αυτά τα εκατομμύρια χωρίς παραστατικά στις Μ.Κ.Ο που είχαν επικεφαλής ανθρώπους του «στενού» περιβάλλοντός των πολιτικών . Έλα ντε!
Μακάρι να ξέραμε και δυστυχώς ποτέ δεν θα μάθουμε , διότι θα χαθούν στον πρασινο –γάλαζο κυκεώνα !
Στην υγειά των κορόιδων τα γλέντησαν όλοι !
-ΠΟΕ ΟΤΑ
Καλά , ανεπανάληπτο το δελτίο τύπου σας για τον «μέγιστο» αξιολογητή και Αναμορφωτή της Διοίκησης , (όπως τον χαρακτηρίζετε) Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το δε ερώτημα σας πως θα αξιολογήσει ο κ. Μητσοτάκης εργάτες ταφής εκταφής νεκρών , κυριολεκτικά « έγραψε»
Ποιος είναι το πιο γρήγορο φτυάρι ; Ποιος ανοίγει καλύτερους τάφους ή μήπως ποιος έχει τάσεις αυτοκτονίας και μπει στο λάκκο που άνοιξε για να γλιτώσει τον κ. Υπουργό από μια απόλυση ;
Καλοοοο! Να του το στείλετε ! Θα χαρεί ιδιαίτερα !
-Πρωθυπουργό  κ. Αντώνη Σαμαρά
Δεν μπορείτε να φανταστείτε κ. πρωθυπουργέ μου τη χαρά που μας δώσατε όταν μετά την επίσκεψή σας την Τετάρτη στο ΥΠΕΚΑ, αναφερθήκατε στις «ισχυρές ενδείξεις» περί σημαντικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη που θα «μπορούσαν» να αποφέρουν στο δημόσιο έσοδα ύψους 150 δις. Ευρώ σε βάθος 25-30 χρόνων !!!
Προτείνω να δώσετε μια επιταγή στους δανειστές μας, που θα μπορούσαν να την εξαργυρώσουν το ….2044 να μας δώσουν και τα ρέστα και να τους στείλετε από κει που ήλθαν .

Δεν υπάρχουν σχόλια: