slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΑ ΧΑΛΚΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ


Ανθρώπους του δημάρχου ή "χρήσιμους καλοθελητές" καταγγέλλει η "Νησιωτική Πολιτεία" και ο επικεφαλής της για τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών φημών κατά του επικεφαλής της διαμηνύοντας ότι οι Απόκριες τελειώνουν και οι μάσκες θα πέσουν και ότι τα χαλκεία δεν μπορούν να αποτρέψουν την ήττα τους.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση - καταγγελία της Νησιωτικής Πολιτείας:


Τις τελευταίες μέρες έχει ενταθεί η παραπληροφόρηση γύρω από την ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και την κάθοδό της στις δημοτικές εκλογές. Το φαινόμενο αυτό μας έχει καταγγελθεί από πολλούς απλούς πολίτες των νησιών μας και είναι πρωτόγνωρο και ανησυχητικό για τη ναξιακή Αυτοδιοίκηση των τελευταίων δεκαετιών και το ναξιακό ήθος.
 Συγκεκριμένα, άνθρωποι του Δημάρχου ή «χρήσιμοι καλοθελητές», που παίζουν το «χαρτί» του, περιφέρουν τη σπερμολογία ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μαϊτός θα αποσύρει την υποψηφιότητά του. Άλλοι διαδίδουν ότι θα αξιοποιήσει εκδικητικά την επαγγελματική του ιδιότητα. Είναι προφανής η γελοιότητα των φημών, που σαφώς προδίδει πανικό και χαμηλό, πρωτόγονο τρόπο πολιτικής αντιπαράθεσης. Τα ετερόκλητα χαλκεία και όσοι κλωθογυρίζουν τις διαδόσεις, έχουν ως αντικειμενικό σκοπό να πλήξουν την προσωπικότητα και την αξιοπιστία του Ν Μαϊτού και να κλονίσουν το γνωστό σε όλους ήθος του και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Έχουν, επίσης, ως προφανή στόχο να περιορίσουν την απήχηση της πρωτοβουλίας του και να χρωματίσουν πολιτικά την κίνησή του, περιχαρακώνοντας την φυλλορροούσα πελατεία τους.

Ματαιοπονούν. Η ανεξάρτητη από οποιεσδήποτε εξαρτήσεις, πλην της Νάξου και των πολιτών της, κίνησή μας είναι πανέτοιμη να εξαγγείλει έναν κοινωνικά ισχυρό και ικανό συνδυασμό, που θα διεκδικήσει και θα κερδίσει τις δημοτικές εκλογές στις 18 Μαΐου. Έναν συνδυασμό που θα ενώνει, που θα ασκήσει τη δημοτική εξουσία μαζί με το λαό, για όφελος της Νάξου και των Μικρων Κυκλάδων. Με γνώση, ήθος, διαφάνεια, αποφασιστικότητα και προγραμματική ετοιμότητα.
Καλούμε τους υποψήφιους Δημάρχους Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ενόψει και της έναρξης της προεκλογικής περιόδου, σε ένα νηφάλιο και τεκμηριωμένο διάλογο για τα προβλήματα των νησιών μας με όρους παρόντος και μέλλοντος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε τις ανεπάρκειες, τα λάθη, τις χαμένες ευκαιρίες, τις διχαστικές και αναποτελεσματικές πολιτικές του παρελθόντος.

Η νέα εποχή για τον τόπο μας απαιτεί έναν σύγχρονο, ανθρώπινο και δημοκρατικό Δήμο, μια νησιωτική πολιτεία, που θα σέβεται τον δημότη και τον τόπο που κατοικεί και προκόβει.

Τέλος ας μη ξεχνούν τα γνωστά χαλκεία : οι Απόκριες τελειώνουν και οι μάσκες θα πέσουν.



Από το Γραφείο Τύπου

Γιάννης Πιτταράς

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΙΤΕ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΙΤΤΑΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΟΓΩ ΠΑΝΙΚΟΥ.ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΑΝΙΚΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ???? ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΑΙ???? ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΞΕΣΙΚΟΝΕΙ????? ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΟΙΤΕΡ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΚΟ ΔΕΙΧΝΕΙ.....ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 18 ΜΑΙΟΥ......ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΛΥΣΕΤΕ. ΟΣΟ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ .


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ
ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ.......ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΣ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ (ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ) ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑΞΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ naxos 24

ΤΕΩΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Λογικό το αποτέλεσμα στο naxos 24. Εξάλλου όλοι ξέρουμε πως "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει". (ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ)

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΞΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΔΥΟ( ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ) ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ

Ανώνυμος είπε...

"χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε τις ανεπάρκειες, τα λάθη, τις χαμένες ευκαιρίες, τις διχαστικές και αναποτελεσματικές πολιτικές του παρελθόντος."
αυτό τι σημαίνει;
αφού δεν ξεχνάτε τα λάθη του παρελθόντος, γιατί ζητωκραυγάζετε που πήρατε μαζί σας το κυριότερο λάθος, τον Μαράκη;;;
μακάρι να ξέρατε τι σας γίνεται και τι λέτε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΑΙΤΕ , ΚΥΡΙΕ ΠΙΤΤΑΡΑ. ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΙΟ FAN ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΑΝ ΞΑΝΑΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΛΑΣΠΗ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ. Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ Ο ΜΑΙΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΙΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ.ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΑΙ. ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ..

Ο ΠΟΙΟ FAN ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ- ΕΣΤΩ ΕΝΑ - ΛΟΓΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ενας απ΄τους πολλούς λόγους αγαπητέ να ψηφίσεις ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ., έιναι ότι έχει απέναντι του το Μαργαρίτη και την ποιότητα του κυρίου που γράφει παραπάνω - επιτηδευμένα ή μη - με κεφαλαία και ανορθόγραφα. Άντε κι ένα λόγο ακόμα παραπάνω : Αυτός έχει να επιδείξει κι ένα συγκεκριμένο έργο στη ζωή και τη δουλειά του. Το Μανωλάκι, ο Πολυκρέτης, ο εγκυρος και αλάνθαστος ερμηνευτής νόμων Φώτης, και τα λοιπά συμαζοχτάρια, τι έχουν να επιδείξουν στους Ναξιώτες ; Αγαπητέ ανορθώγραφε οι ΜΑΛΑΚΕΣ τελείωσαν. Ούτε αυτό καταλάβατε εκεί στο Δημαρχείο ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΟΡΘΩΓΡΑΦΟΣ. ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΣΥΜΑΖΟΧΤΑΡΙΑ ΤΕΛΟΣ. ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.....ΑΝΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΣΟΚ. ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ???? ΟΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΤΤΑΡΑΣ?????? ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

Ο ΑΝΟΡΘΩΓΡΑΦΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ- ΕΣΤΩ ΕΝΑ - ΛΟΓΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΣΔΟΕ: ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ...
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ. ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Για σας κοιμησμενοι Αξωτες....
Μου κανει εντυπωσει το ποσο ασχετος ειναι ο Μαιτος. Εδω βουα η Ναξος για τους λόγους που στειριζουν καποιοι τον Μαιτο δείτε ενα ενα τους υποψηφίους του και τους υποστηρικτες του... Μειλαμε για δουλειες Super Market... Οι ιδιοι τα λένε. Νίκο εδω είμαστε χωριο και ο ενας τα λεει στον άλλο.

Μια συμβουλή. Παρατα τα από τωρα, γιατι με την τριτη θεση που θα πάρεις. Θα το καλαβεις πριν ανοιξουν οι κάλπες, και θα φυγείς με το αεροπλανο....βεβαια οι αλλες δουλειες θα παν καλα....

Ο λογικος

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι βοά όχι μόνο η Νάξος, αλλά και οι Κυκλάδες. Και όχι μόνο αυτό, υπάρχουν κι άλλα στα οποία πρέπει να απαντήσει ο Μαϊτός και θα τα βρει μπροστά του τις επόμενες μέρες. Όχι μονάχα ο ίδιος, αλλά και μερικοί απ' αυτούς που αποτελούν την υποστηρικτική του ομάδα έχουν πολλά προβλήματα που θα βγουν τις προσεχείς ημέρες.
Το πιο σωστό θα ήταν να αποσυρθεί ο κ. Μαϊτός, έχει κάνει ήδη πολλά λαθη, τώρα μπορεί να φύγει αξιοπρεπώς, αργότερα θα είναι και γι αυτό αργά. Εξ άλλου όλα δείχνουν ότι θα είναι τρίτος και με μεγάλη διαφορά απ' τους δύο πρώτους.

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετίσματα στο κ. Λιανό και κ. Σέργη το γίγα, (τους παρατρίχα και κατά φαντασία υποψ. δημάρχους), το κ. Μαυρογιάννη με τα καρναβάλια, το νέο πουλέν τον κ. Παντελιά, καλησπέρα στα δικαστήρια που ψάχνουν διάφορες υποθέσεις, στο κ. Βασιλάκη και κ. Μαράκη (παραλίγο υποψήφιους), στον κ. Βασαλάκη Δημήτρη, τις κ. Θέκλες και την εκλεκτή παρέα τους εκεί στον συνασπισμό, τους ξέρετε τώρα πια (τους παρά τοοοοοοσο υποψήφιους Δημάρχους), στον κ. Βολευτή που φτιάχνει στα, δικά τους, παιδιά ψηφοδέλτιο και τέλος στον κ. Βρούτση (όποιον από όλους θέλετε ή και σε όλους μαζί). Καλές αποκριές...

Α, ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ, ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ

ο πολιτικά εγκλωβισμένος

Ανώνυμος είπε...

Να ειχε ένας σας τ΄ αρ...δια να γραψει επώνυμα έστω και ένα στραβοπάτημα του Μαϊτού που να αφορά τον ίδιο !!!!!!!!!!!! Μα ένα και μόνο. Δεν το αντέχετε ότι ένας άνθρωπος με πανελλήνια αναγνώριση της δουλειάς του, αποφάσισε ν΄ασχοληθεί αυτή τη φορά με το νησί, κόντρα στα ανύπαρκτα σκύβαλα που υποστηρίζετε. Σας έχει πιάσει τέτοια πρεμούρα που είστε πανέτοιμοι να ρίξετε τόνους λάσπη σ΄έναν άνθρωπο που ξεχωρίζει ξεκαθαρα για τις ιδέες του, το ήθος του και την αποτελεσματικότητα του με ότι κι αν ασχοληθεί. Μακάρι κι άλλοι Αξώτες που χουν καταφέρει να κάνουν το κάτιτι παραπάνω ν΄ασχοληθούν με τα κοινά μπας και φύγουν επιτέλους οι αστειοι ρουσφετολόγοι απ΄τη μέση που γεμίζουν με άπειρες απευιθείας αναθέσεις τις τσεπες των συγγενών και φίλων τους. Και κάτι τελευταίο. Καταλάβετε το ή απλά κάντε μια βόλτα στα ωρια σας ή τη παραλία. Τότε θα ναι πολύ απλό να διαπιστώσετε ποιος θα καθαρίσει το παιχνίδι απ΄τη πρώτη Κυριακή. Και κάτι ακόμα. ρίχτε μια ματιά πάνω δεξιά στη πρώτη σελίδα του μπλογκ σας, του δεξιού μπλογκ σας που δεξιοι κυρίως το παρακολουθούν και επίσης θα καταλάβετε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΣΠΕΙΡΕΙ ΜΑΪΤΕ . ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΕ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΙΣΟΠΛΑΤΑ . ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙς ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΆΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΗΔΗ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΚΛΑΚΟΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΗΝΟΛΟΓΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΑΠ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΧΑΛΚΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ . Τελεία και παυλα.

Ανώνυμος είπε...

Nikola proxwra.. katharise to topo. o kosmos tous edwse tin eukairia kai tin exasan. tora tha xasoun kai ton ypno tous

Ανώνυμος είπε...

Το γκαλλοπ του naxos 24, ειναι τόσο έγκυρο σαν αυτό που έβγαλε προ 15 ημερών ο Στρατούλης που έβγαζε πρώτο το Βρουτση και ατο Μαργαρίτη έδινε 3 %. Ναι τρία . Ασε που την υπαρξη του μπλογκ οι Αξώτες τη μάθανε απ σας εδώ και δεν το ξέρει κανένας. Ας βγει ο Μπούνης που το διαχειρίζεται να μας δώσει το δικαίωμα να αποδείξουμε μέσα σε 2 λεπτά ( τόσο απλό είναι ) το τεράστιο φιάσκο του. 2 λεπτά υπόθεση είναι.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που στηρίζετε Μαϊτό πρέπει να ξέρετε ότι παίζετε το παιχνίδι του Μαργαρίτη και της παρέας του αν πράγματι απαντάτε στις ανώνυμες ασυναρτησίες τους εκτός και αν σας προβοκάρουν γράφοντας ως δήθεν υποστηρικτές του Μαϊτού για να σας παρουσιάζουν διανοητικά και πολιτικά του δικού τους επιπέδου. Γράψτε αυτοδιοικητικά και επώνυμα στα μπλοκ που δεν επιτρέπεται η ανωνυμία και τότε να είστε σίγουροι ότι δεν θα τολμήσουν να σας απαντήσουν επώνυμα αλλά θα συνεχίσουν να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία της ανυπαρξίας τους. Υπάρχει πληθώρα θεμάτων για τα έργα και τις ημέρες της δημοτικής αρχής και θα πρέπει κάποιο σοβαρό μπλοκ με επώνυμες αναρτήσεις να ανοίξει ένα τέτοιο σοβαρό διάλογο στον οποίο θα πρέπει να συμμετέχουν και οι υπεύθυνοι επικοινωνίας όλων των συνδυασμών.

Ανώνυμος είπε...

16.51 ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ

Ο ΦΟΡΤΙΓΑΤΖΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΤΑΛΙΚΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΡΧΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίστε να βρίζετε το Μαϊτό τελειωμένα ανθρωπάκια. Ίσως το εκτιμήσει αυτό ο κ. Μαργαρίτης και σας ελεήσει με κάποια απ' ευθείας αναθεσούλα. Βγάλτε τη γλωσσούλα σας και γλείψτε αυτόν και τους συγχωριανούς του που υπόσχονταν ένα κάρο έργα και τελικά το μόνο που έκαναν ήταν να βολέψουν συγγενείς και φίλους...

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΕΣΥ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΕ ΜΗ ΣΟΒΑΡΑ BLOG ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ . ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟ BLOG ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΤΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΩΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ BLOG

Ανώνυμος είπε...

Εσείς του Blogk καταργήστε τις ανώνημες αναρτήσεις μήπως και σοβαρευτείτε. Στους ανώνημους ανόητοι απαντούν ανώνημα διότι οι σοβαροί κυνδυνεύουν να γίνουν και οι ίδιοι γελείοι σαν τους ανώνημους και αυτούς που τους φιλοξενούν. Καταργήστε λοιπόν τα ανώνημα σχόλια και τότε θα απαντώ στους επώνημους και εγώ επώνημα. Το καταλάβατε τι σημαίνει σοβαρό blogk και σοβαρός διάλογος; Αν το καταλαβαίνατε δεν θα υπήρχαν αναρτήσεις σαν τι δική σας και αυτή του 20:33. Για δες σοβαροί άνθρωποι για να τους απαντάει κάποιος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ.
ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ....ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΞΙ ΕΤΩΝ. Ο ΕΧΩΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ , ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΡΑ ...

Ανώνυμος είπε...

12. 57 to eipes kai egine kai vroxi kai mpora....mpravooooooooooooooooooo

Ανώνυμος είπε...

Δε μπορώ να καταλάβω, γιατί τόσο μίσος!Εξάλλου τα καμώματα του Δημάρχου τα είδαμε όλοι.Έταξε προεκλογικά, έδωσε και τώρα όλοι τον παρατούν σιγά σιγά. Στο τέλος θα φύγει και ο ίδιος τρέχοντας. Αφού έχει δίπλα του άτομα ικανότερα σαν τον γίγαντα>(χα!χα!χα!)

Ανώνυμος είπε...

Μην αγχώνεστε.Δήμαρχος Νάξου θα βγει ο ΜΑΙΤΟΣ! Όσο κι αν σας πονάει αυτό!Ο Μαργαρίτης δοκιμάστηκε και απέτυχε! Μας απογοήτευσε και ειδικά εμάς τη νεολαία!