slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Λαζόπουλος ορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ;


Τα ίδια και τα ίδια, από τον κάποτε ταλαντούχο κύριο Λαζόπουλο. Μια πολιτική σάτιρα χωρίς έμπνευση στη χθεσινή του εκπομπή, δίχως τέμπο, χωρίς κάτι καινούργιο.
Ανεπίκαιρη, κοντόφθαλμη, άτολμη κριτική. Μια παράσταση σκέτη «μανιέρα».
Ο Λάκης αναμασά τα ίδια αστεία σε παραλλαγές εδώ και είκοσι χρόνια, ανακυκλώνει εικόνες στο.... μοντάζ, βάζει και κανένα νέο βίντεο που έχει ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου 500 φορές.

Ανία, πλήξη, βαρεμάρα. Ενδεχομένως να είχε τρακ στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, αλλά τα κείμενα του είναι τόσο μονομερή, τόσο υπέρ του συνόλου των αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ, που γυρίζουν μπούμερανγκ.

Εκτός κι αν έχει ευθυγραμμιστεί τόσο με την Κουμουνδούρου, που θέλει ολοταχώς επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80. Λαϊκισμός, «αυριανισμός», νεποτισμός.

Όταν η "τέχνη" μόνο χαϊδεύει τα αυτιά των πολιτών, δεν τους λέει κάτι καινούργιο, δεν τους πάει παρακάτω, την απορρίπτουν. Και τα χειροκροτήματα που απέσπασε χθες ο Λάκης, ήταν χλιαρά, χαριστικά, βαριεστημένα.

Η πολιτική σάτιρα πάντα είχε ως στόχο την εκάστοτε Κυβέρνηση. Ποτέ όμως δεν άφηνε στο απυρόβλητο την αξιωματική αντιπολίτευση.

Είναι προτιμότερο λοιπόν για τον ίδιο να οριστεί εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί βρίσκεται στο όριο της ιδιότητας του ηθοποιού.


http://www.antinews.gr/Kleidarotrupa/o-lazopoulos-oristike-ekprosopos-tupou-tou-suriza-/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τουταχωσε του κατωβρακια Σαμαρά ο Λάκης... Καταρρέει ο Σαμαροβενιζελος... Πνέετε τα λοίσθια...