slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΒΙΝΤΕΟ-Κουτσούμπας:Έχουμε «ράμματα για τη γούνα» πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γγ της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό", λέγοντας ότι θέλει να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ.
Τοποθετώντας πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι ήταν ένα παραδοσιακό, αριστερό, οπορτουνιστικό κόμμα. "Τώρα δεν είναι το ίδιο. Με το 27% που πήρε, με το
που έβαλε στις γραμμές του στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή άλλους, άλλαξε και φυσιογνωμία. Στην ουσία σοσιαλδημοκρατικοποιείται. Θέλει να πάρει το ρόλο του παλιού ΠΑΣΟΚ . Θέλει να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ, και μάλιστα παίρνοντας τα πολύ κακά χαρακτηριστικά του παλιού ΠΑΣΟΚ", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς ποιους εννοούσε όταν στη σημερινή ομιλία του έκανε λόγο για "σαλτιμπάγκους και λαμόγια" , ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε: "Τους γνωρίσαμε πάρα πολλά χρόνια και στο συνδικαλιστικό κίνημα, και ως δημάρχους και ως αντιδημάρχους, και ως περιφερειάρχες και ως αντιπεριφερειάρχες, άλλοι ήταν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ για πάρα πολλά χρόνια και έχουν τώρα μεταπηδήσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Και βεβαίως μια σειρά από στελέχη- από τα υπαρκτά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- που πριν ήταν στον Συνασπισμό. Επίσης έχουμε ράμματα για τη γούνα τους".

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στρατηγικές συγκλίσεις με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ αναφερόμενος στο χρέος τόνισε: "Η οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να πει ότι δεν αναγνωρίζω κανένα χρέος, διότι εκπροσωπώ το λαό, ο λαός δεν δημιούργησε κανένα χρέος, αντίθετα πληρώνει όλα τα χρέη που δημιούργησε η πραγματική εξουσία".

Ακόμη, σχολιάζοντας τις διαφοποιήσεις της Αριστερής Πτέρυγας εντός του ΣΥΡΙΖΑ, είπε μεταξύ άλλων: "Όποιος διαφοροποιείται στην ουσία, παίρνει το καπελάκι σου φεύγει. Δεν κάθεσαι μέσα".

Δείτε το βίντεο από το STAR






στι

Δεν υπάρχουν σχόλια: