slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λαφαζάνης προς Τσίπρα: Δεν είναι άνοιγμα τα αποκαΐδια του ΠΑΣΟΚ


Πριν καλά, καλά κοπάσει το ζήτημα Καρυπίδη χθες, σε εκδήλωση της «ISKRA» της επίσημης ιστοσελίδας της Αριστερής πλατφόρμας, ο Παν. Λαφαζάνης εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στην ηγεσία του κόμματος.


Ο κ. Λαφαζάνης, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε ότι το κόμμα του δεν έχει σχέδιο εξόδου από την κρίση υποστηρίζοντας «ότι οι εκλογές δεν κερδίζονται με γκάλοπ, για να κερδίσεις τις εκλογές πρέπει να ξέρεις τι θα κάνεις την επόμενη ημέρα πρέπει να κερδίσουμε τις εκλογές σε συνειδήσεις μέσα στην κοινωνία», για να καταλήξει ότι υπάρχει έλλειμμα στο κατά πόσο ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνει την επόμενη ημέρα όσο και για το αν οι εκλογές θα κερδηθούν στις συνειδήσεις των πολιτών.

Ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας τόνισε ότι η στρατηγική και οι επιλογές του κόμματος πρέπει να αλλάξουν. «Να υπάρξει ένα κόμμα διαφορετικό από τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ το οποίο δεν θα είναι εφησυχασμένο και δεν θα περιμένει να μοιραστούν τα λάφυρα τα οποία δεν θα υπάρξουν αλώστε».

Δεν έλειψε και η κριτική για τα ανοίγματα της ηγεσίας σε πρόσωπα και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με τον Παν. Λαφαζάνη να υποστηρίζει ότι «δεν αποτελεί άνοιγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψουμε τα αποκαΐδια, τα τετριμμένα του ΠΑΣΟΚ», καταλήγοντας στην εκτίμηση ότι «έτσι δεν διευρύνεται η επιρροή του κόμματος».

Στην εκδήλωση που έγινε στο «cine Κεραμεικός» ο κ. Λαφαζάνης επανέλαβε τις πάγιες θέσεις της μειοψηφούσας παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ για ακύρωση των μνημονίων, καταγγελία της δανειακής σύμβασης και εναλλακτικό σχέδιο ακόμα και εκτός ευρωζώνης και ότι «αυτή η επιλογή θα πρέπει να προβάλλεται στον ελληνικό λαό σαν μία επιλογή που δεν είναι ισοδύναμη με καταστροφή».
 http://lykavitos.gr/archives/87535

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ναξιε παρατατα το ποταμι φουσκωσε, αυτα που γραφεις ειναι για να παρηγοριεστε εκει μεταξυ σας, ο ΣΥΡΙΖΑ φλερταρει με την αυτοδυναμια, ασχολησου λοιπον με καμμια κοπη πιτας απο κανενα ναξιακο συλλογο να μαθαινουμε και τιποτα απο τη ναξο