slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΒΙΝΤΕΟ-Ν. Κακλαμάνης: "Θα κατέβω υποψήφιος" - Τι αποκάλυψε για τη συνάντηση με τον Α. Σαμαρά


Για άλλη μία φορά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης ήταν αποκαλυπτικός μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ για τις εκλογές και τον δήμο Αθηναίων.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν μάσησε τα λόγια του και ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά πως θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για να διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων.

Αποκάλυψε πως την προηγούμενη Τρίτη είχε μία συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά όπου και οι δύο "έβγαλαν τα εσώψυχά τους", όπως είπε χαρακτηριστικά και φυσικά συζήτησαν και το θέμα του δήμου Αθηναίων.

Ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε πως έκανε σαφές στον Αντώνη Σαμαρά πως επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για τον δήμο Αθηναίων και εκείνος με τη σειρά του, του είπε πως προς το παρόν δεν υπάρχει πρόσωπο μιας και η υπουργός Τουρισμού, κα Κεφαλογιάννη απέρριψε μία τέτοια πρόταση.

Μάλιστα, οι δύο άντρες συμφώνησαν πως ο κ. Κακλαμάνης θα δώσει χρόνο στον πρωθυπουργό μέχρι τέλος της εβδομάδας και δεν θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του επίσημα.

Παράλληλα, πριν από αυτή τη συνάντηση ο κ. Κακλαμάνης αποκάλυψε πως είχε ξεχωριστές συναντήσεις με Νίκο Δένδια και τον Μάκη Βορίδη, όπου και οι δυο τον ενημέρωσαν πως δεν ενδιαφέρονται για τον Δήμο της Αθήνας.

Αυτό που έκανε εντύπωση είναι πως ο κ. Κακλαμάνης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητά του σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία επιλέξει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ενώ αποκάλυψε πως ο κ. Σαμαράς έχει ανθρώπους δίπλα του που δεν τον συμπαθούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: