slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Κυκλαδική 24/2/2014

ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ 2014
 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2010 
π

3 σχόλια:

ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ είπε...

Ολα τριγύρω αλλάζουνε και κι΄όλο τα ίδια μένουν...

Ανώνυμος είπε...

Aλήθειες που πονάνε;

Τα παρακάτω δεν αφορούν το Δήμο μας. Είναι γενικές κι αόριστες σκέψεις κάποιου που νομίζει πως η διαφθορά και η ανοχή της, υποβιβάζει ηθικά την πατρίδα μας. Όποιος «κακεντρεχής» δει ομοιότητες και γνωρίζει κάτι, να απευθυνθεί αμέσως στην ανεξάρτητη αρχή Δημόσιας Διοίκησης δια τα περαιτέρω.
Δήμος μια αόρατη διαπλοκή;
Δεκάδες ή μάλλον…. εκατοντάδες…. μπά, το ξανασκέφτομαι και καταλήγω, χιλιάδες ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ περιπτώσεις. Δημόσια έργα, σε δικούς μας*, πολεοδόμοι χωρίς προσωπικό κώλυμα εντοπιότητας, βγάζουν (εκδίδουν …..και «εκδίδονται», με την ευρύτερη έννοια) άδειες, σε δικούς μας, δικαστικές αναθέσεις, σε δικούς μας, προμήθειες καυσίμων, σε δικούς μας, επισκευές οχημάτων, σε δικούς μας, προμήθεια ειδών, σε δικούς μας, προσλήψεις, δικών μας, ενοικίαση χώρων, σε δικούς μας, τραπεζάκια όξω και «μυαλάκια» μέσα, οι δικοί μας, με μια άρρωστη νομιμοφάνεια που υποταγμένοι όλοι αποδέχονται, ελπίζοντας να έλθει η σειρά τους; Να γίνουν, οι ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ; Άρρωστη κοινωνία, με ελάχιστα ψήγματα αλήθειας και Δημοκρατίας. Άρρωστη δημοκρατία που εναποθέτει τις ελπίδες της στα κοινωνικά φαντάσματα, που εξυπηρετούν αυτούς που επιβάλλουν καθεστώτα. Δώσε, να σου δώσω, συμπατριώτες να πορεύεστε. Βάλε μια λάμπα εδώ, κάνε ένα δρόμο να περνάνε τα 4Χ4 και γώ εδώ είμαι Κουμπάρε. Κουμπάροι και «αξαδέρφια», σύντροφοι μαϊμού, από κοντά κι οι φραγκόγυφτοι κι οι ιθαγενείς αγριόχοιροι με πρώτη σκέψη τους:- Αυτό είναι καλό για μένα;
Τι «ωδή» στην ουτοπία, είναι τούτη που αφουγκράζεσθε, ανήμποροι συντοπίτες; Καταντήσατε ψωμοζήτες κόλακες και γκαβοκουφάλαλοι. Άθλιοι μουτζούρηδες των ψηφοδελτίων που δεν ψάξανε ποτέ τι είναι Δημοκρατία και που βολεύονται συνήθως με τρίτης διαλογής κοπροσκυλώδη μαλάκια.
Πάντα κάποιος ξέρει κάποιον και κανείς ποτέ δεν ξέρει, δεν γνωρίζει τον έντιμο. Στην «μπάντα» να περάσει ο αχρείος. Ο «λέχρας», που αφού διάλεξε να κάνει την τρέλα του, υπέβαλλε τα σέβη του στον τοπικό «Νονό» και τους κομματικούς «ουρακοτάγκους» του, που αφού ρίξανε μια «λαϊκιά συνέλεψη» τον βάφτισαν υποψήφιο, των υποψήφιων δικών τους. Κορυδαλλός κι Αρσάκειο αντάμα!!! Όλοι όμως αποδείχτηκε πως ήταν του Αρσακείου. Εδώ στα μέρη μας, δυστυχώς, οι ληστές είναι άγνωστοι. Θαύματα δημοτικά!!!

« Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ» τη νήσου Νάξου

*Ο «δικός μου». Η έκφραση γέφυρα πολιτικής αιχμαλωσίας, μέσω της επιρροής της αγοράς.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι κορυφαίος εκτός τόπου και χρόνου πρέπει να παίρνεις πολλά ψυχοφάρμακα !!!!!!!!