slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανανεώθηκε κατά 20 χρόνια… Η ΚΕΠ-ΟΣΑ


90 φεύγα, στα 70 φεύγα

Ανανεώθηκε κατά 20 χρόνια…
Η ΚΕΠ-ΟΣΑ ανανεώθηκε χθες Κυριακή κατά 20 χρόνια! Ο υποψήφιος Δήμαρχος, ο κ. Νίκος Σαρρής, που θα τρέξει την δημοτική παράταξη έως τις εκλογές, είναι κατά 20 χρόνια νεώτερος του Μανώλη Γλέζου. Αυτό θα πει ανανέωση. Από τα... 90 φεύγα, στα 70 φεύγα…
Όπως γράφει ενημερωτικό ειδησεογραφικό site της Πάρου 33 ψήφισαν δια ανατάσεως των χεριών τον κ. Νίκο Σαρρή και 20 με τον ίδιο τρόπο τον έτερο υποψήφιο κ. Γιώργο Καβάλη.
Ήθελα να ήξερα ποιος ήταν αυτός που μέτρησε τα χέρια. Έβλεπε καλά; Μέτρησε κάποια διπλά; Γιατί από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν πάνω από 45 άτομα δεν ήταν στην αίθουσα του Αρχιλόχου.
Όπως και να έχει πάντως ο blog-pen εύχεται στον υποψήφιο δήμαρχο, αλλά και στην δημοτική παράταξη, καλό αγώνα και καλή επιτυχία…
Ο μουσικός και λογοτέχνης Νίκος Σαρρής είναι ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάρου και αυτός που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Δημοτικής Κίνησης ΚΕΠ-ΟΣΑ στις εκλογές του Μαίου.
Υποψηφιότητα είχε θέσει, στη σημερινή Ανοιχτή Συνέλευση που οργάνωσε η Κίνηση Ενεργών Πολιτών-Οικολογία, Συμμετοχή, Αλληλεγγύη στην αίθουσα του Αρχιλόχου στην Παροικιά, και ο κ. Γιώργος Καβάλης.


Έπειτα από συζήτηση και ανοιχτή διαδικασία - ψηφοφορία ο κ. Νίκος Σαρρής επικράτησε του κ. Γιώργου Καβάλη.


Στη Συνέλευση συζητήθηκαν επίσης οι προτάσεις των Ομάδων Εργασίας που είχαν συσταθεί στη προηγούμενη Συνέλευση και έγινε μια πρώτη επεξεργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: