slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το ντέρμπι ΑΕΚ – Πανναξιακός δεσπόζει στη 17η αγωνιστική της Α1 Γυναικών


Με το ντέρμπι ΑΕΚ – Πανναξιακός (Ιωνικού, 19.00, Κυριοπούλου, Μενεσλής) συνεχίζεται αύριο η 17η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Η Ένωση που είναι πρωτοπόρος και η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα υποδέχεται τον 5ο της βαθμολογίας Πανναξιακό και τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε σε live streaming από το www.volleyball.gr, www.sportshero.gr, www.volleynews.gr.
Ο Αποστόλης Οικονόμου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ωστόσο ζήτησε από τις.....
αθλήτριες του μεγάλη συγκέντρωση.
«Παίζουμε με μια σοβαρή και πολύ καλή ομάδα την οποία προσωπικά εκτιμώ πάρα πολύ και θεωρώ ότι αν δεν είχε 1-2 στραβοπατήματα θα ήταν τετράδα αφού έχει το υλικό για να είναι ψηλά, Γι αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πρέπει να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Χωρίς προβλήματα θα ταξιδέψει αύριο το πρωί και η ομάδα της Νάξου με τον Ζόραν Κόβαζιτς να δίνει το προβάδισμα στην ΑΕΚ, αλλά να θέλει μία ακόμη καλή εμφάνιση από την ομάδα του.
«Έχουμε μπροστά μας μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια όπου θέλουμε να κρατήσουμε την 5η θέση και να πάρουμε την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου. Δεν έχουμε τόσο μεγάλο ρόστερ οπότε πρέπει να διατηρήσουμε τη φρεσκάδα στην ομάδα μας. Είναι ένα ματς χωρίς πίεση για εμάς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πρόοδο που έχουμε ως ομάδας, αλλά είμαστε ρεαλιστές, αφού η ΑΕΚ είναι μια πιο έμπειρη ομάδα κι αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ».

Πηγή: http://www.volleyball.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: