slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τίτλοι τέλους για Πανναξιακό. Έχασε 0-1 από τον Ερμή Ζωνιανών


Μετά και την σημερινή εντός έδρας ήττα ο Πανναξιακός φαίνεται να χάνει για τα καλά το τρένο της παραμονής στην Γ' εθνική κατηγορία καθώς παραμένει βυθισμένος στις τελευταίες θέσης του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς και τα περιθώρια για αυτόν έχουν στενέψει δραματικά.Το ανακάτεμα της τράπουλας που επιχείρησε η διοίκηση την περασμένη εβδομάδα με την απομάκρυνση του Γ. Βλαστού και την πρόσληψη νέου προπονητή, του Σέρβου Γιόβαν Μιχαϊολοβιτς, δεν.....στάθηκε αρκετό για να αλλάξει την ψυχολογία και να φέρει θετική αύρα στο στρατόπεδο των Ναξιωτων.
Οι άνθρωποι της διοίκησης θα πρέπει να αναζητήσουν τα αίτια της αποτυχίας στον αρχικό σχεδιασμό, και στις επιλογές που έκαναν στο ρόστερ πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Στον αγωνιστικό τομέα το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με τους Κρητικούς να είναι ελαφρώς πιο απειλητικοί. Ο Πανναξιακός είχε δώσει χώρο στους αντιπάλους και κυνηγούσε τις αντεπιθέσεις. Στο 76’ ο Ρόβας σκόραρε, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφσάιντ, προκαλώντας την αντίδραση των Ναξιωτών. Και στο 78’ ο Ερμής με τον Κουτσέλη έκανε το 0-1, παίρνοντας μια νίκη που τον έφερε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.


ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Γιουργούσης, Κατσάνης, Τσαρτσαράς, Παπαδόπουλος, Ρόβας (87’ Μποδώνιας), Βούλγαρης, Καλογέρης, Παναγιωτίδης, Αριανούτσος (53’ Πανακάκης), Παπασταθόπουλος, Ευρυπιώτης (56’ Ντούκα)
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Βλάχος, Κανδηλάκης, Κοζορώνης, Ντριλάκης, Σταυρακάκης, Πρινιανάκης, Κουτσέλης, Αριστεινίδης, Ευαγγέλου (75’ Κούγκας), Κοζανίδης (87’ Ρουμπάκης), Πλουσής (85’ Ρουσσάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: