slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Ράντοβιτς του Πανναξιακού MVP της 13ης αγωνιστικής


Η Μίλιτσα Ράντοβιτς του Πανναξιακού αναδείχτηκε MVP της 13ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, έπειτα από την ψηφοφορία των 12 προπονητών. Η 21χρονη Σέρβα ακραία πέτυχε 14 πόντους με πολύ καλά στατιστικά (14/29 επ., 31% υπ. - 23% άριστες) και βοήθησε την ομάδα της στη νίκη με 3-0 επί του Ηρακλή Κηφισιάς.
Ο Πανναξιακός συνεχίζει στο «κυνήγι» της 4άδας και η Ράντοβιτς που αποτελεί και την 3η σκόρερ του πρωταθλήματος, μιλώντας στο volleyball.gr εξέφρασε τη χαρά και την ελπίδα της για ανάλογη συνέχεια:


«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη διάκριση αυτή γιατί αποτελεί και μία προσωπική δικαίωση για τις προσπάθειές μου. Δεν θα πρωτοτυπήσω και.....
θα αφιερώσω κι εγώ αυτό το βραβείο στις συμπαίκτριές μου, τη διοίκηση και κυρίως στον προπονητή μας. Ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου για να πετύχει τους στόχους της».

Μιλώντας για στόχους, ποιοι είναι αυτοί;
«Δεν θέλω να τους οριοθετήσω με μια θέση στο πρωτάθλημα. Αυτό που μετράει περισσότερο για εμάς είναι να παίζουμε καλό βόλεϊ, να χαιρόμαστε πρώτα εμείς στην ομάδα αυτό που κάνουμε και να το μεταδίδουμε και στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Αυτή είναι και η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς. Το χειροκρότημα του κόσμου».

Είναι αλήθεια ότι η ομάδα έχει ένα... ξεχωριστό «δέσιμο» με τον κόσμο στη Νάξο;
«Ναι, αυτό μου το είχαν περιγράψει όταν δέχτηκα την πρόταση για να έρθω να παίξω στον Πανναξιακό και το αντιλήφθηκα σχεδόν από την περίοδο της προετοιμασίας και φυσικά το ένιωσα για τα καλά στο πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι. Χαίρεσαι να παίζεις στη Νάξο, όχι μόνο γιατί είναι ένα πανέμορφο νησί, αλλά και γιατί ο κόσμος είναι πολύ ευχάριστος και καλόκαρδος.

Το γεγονός ότι δεν είσαι η μόνη Σέρβα στην ομάδα παίζει ρόλο στην απόδοσή σου;
«Σίγουρα, γιατί μιλάμε την ίδια γλώσσα και μπορώ να συνεννοηθώ απευθείας με τον προπονητή, να καταλάβω ακριβώς τι θέλει από εμένα στο γήπεδο ανά πάσα στιγμή κλπ. Ο κόουτς είναι άριστος γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος και με βοηθάει πάρα πολύ».

Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον;
«Ονειρεύομαι να καταφέρω να παίξω κάποτε στην Ιταλία γιατί είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα και όλες οι αθλήτριες πιστεύω ότι ελπίζουν να παίξουν εκεί. Δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω, ίσως να είναι και νωρίς, όμως, στο πιο άμεσο μέλλον, θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον».

Η Ράντοβιτς έχει γεννηθεί στις 25/04/1992, έχει ύψος 1.86 και είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας νεανίδων και κορασίδων. Έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην Γκάσινατς του Μαυροβουνίου (2005-08), συνέχισε για τρία χρόνια ήταν στη Ραντνίσκι (2008-11) και τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στην Γεντίντσβο Ούζιτσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: