slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έρχονται έλεγχοι από Βρυξέλλες για μαιμού ξενοδοχεία με λεφτά από το πρόγραμμα Leader II


ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΕΣ 
Έλεγχοι και πίσω τα λεφτά στην Ε.Ε-Ο Μ.Λιάπης “καίει” όσους πήραν λεφτά από το Leader II μεταξύ αυτών η κυρία πεθερά πήρε επιδότηση προκειμένου να κάνουν  ξενοδοχείο οίκημα και το οποίο ξενοδοχείο μας τελείωσε και έγινε εξοχική βίλα, μόλις έληξε η 5ετίας η  10ετια  της υποχρεωτικής λειτουργίας .
Από κόσκινο αναμένεται να περάσει η Κομισιόν τις κοινοτικές επιδοτήσεις που δόθηκαν μέσω του προγράμματος Leader II, με αφορμή το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Λιάπη και τη βίλα της οικογένειάς του στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας.
Σύμφωνα με τον ......
ΣΚΑΪ οι Βρυξέλες αναμένεται να κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους για το πώς αξιοποιήθηκαν οι κοινοτικές επιδοτήσεις και αν όντως τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για το σκοπό που δόθηκαν. Σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι δεν διατέθηκαν για το σκοπό που έπρεπε ενδεχομένως να ζητήσουν να επιστραφούν τα λεφτά.

Οι κάτοικοι της περιοχής εν τω μεταξύ, παρά το γεγονός ότι ο αδελφός του πρώην υπουργού ισχυρίζεται ότι ο ξενώνας λειτούργησε και ότι υπάρχουν τα αναγκαία παραστατικά,πιμένουν ότι δεν γνώριζαν πως η οικία Λιάπη λειτούργησε ποτέ ως τουριστικό κατάλυμμα και ότι δεν έχουν δει ποτέ κανέναν τουρίστα ή τη σχετική ταμπέλα έξω από αυτό.

Πάνο την πο@τσίσαμε! Έρχονται έλεγχοι από Βρυξέλλες για μαιμού ξενοδοχεία που έφτιαξαν γυναίκες

Έλεγχοι και πίσω τα λεφτά στην Ε.Ε-Ο Μ.Λιάπης “καίει” όσους πήραν λεφτά από το Leader II μεταξύ αυτών και τον Καμμένο του οποίου η πεθερά πήρε επιδότηση προκειμένου να κάνει ξενοδοχείο οίκημα που ανήκει στη γυναίκα του και το οποίο ξενοδοχείο μας τελείωσε και έγινε εξοχική βίλα, μόλις έληξε η 5ετίας της υποχρεωτικής λειτουργίας όπως είπε το σπίρτο ο Πανάρας

Από κόσκινο αναμένεται να περάσει η Κομισιόν τις κοινοτικές επιδοτήσεις που δόθηκαν μέσω του προγράμματος Leader II, με αφορμή το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Λιάπη και τη βίλα της οικογένειάς του στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ οι Βρυξέλες αναμένεται να κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους για το πώς αξιοποιήθηκαν οι κοινοτικές επιδοτήσεις και αν όντως τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για το σκοπό που δόθηκαν. Σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι δεν διατέθηκαν για το σκοπό που έπρεπε ενδεχομένως να ζητήσουν να επιστραφούν τα λεφτά.

Οι κάτοικοι της περιοχής εν τω μεταξύ, παρά το γεγονός ότι ο αδελφός του πρώην υπουργού ισχυρίζεται ότι ο ξενώνας λειτούργησε και ότι υπάρχουν τα αναγκαία παραστατικά, επιμένουν ότι δεν γνώριζαν πως η οικία Λιάπη λειτούργησε ποτέ ως τουριστικό κατάλυμμα και ότι δεν έχουν δει ποτέ κανέναν τουρίστα ή τη σχετική ταμπέλα έξω από αυτό.



Δεν υπάρχουν σχόλια: