slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Θα απαντάµε σε όλες τις προκλήσεις» λένε οι «Καραμανλικοί»..!


«Φτάνει πια» το μήνυμα των Καραμανλικών!
Γιατί και με ποιους έχουν αγανακτήσει;
«Θα απαντάµε σε όλες τις προκλήσεις»,
λένε οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Κώστα Καραµανλή, µε αφορµή τις επιθέσεις που δέχεται συστηµατικά το τελευταίο διάστηµα ο πρώην πρωθυπουργός.
Αν και ο ίδιος έχει επιλέξει τον δρόµο της σιωπής, στελέχη που βρίσκονται στο περιβάλλον του φαίνεται πως µε τη σύµφωνη γνώµη του έχουν αποφασίσει να µην αφήσουν να εξελιχθεί, χωρίς δική του παρέµβαση, όλη η επιχείρηση που θεωρούν ότι... ..έχει στηθεί εναντίον του.
Τη χρεώνουν κυρίως στο λεγόµενο «σηµιτικό» στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ και σε δηµοσιογράφους που κινούνται στο ίδιο µήκος κύµατος µε τους λεγόµενους «εκσυγχρονιστές».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τις βλακείες ότι δήθεν δέχεται επιθέσεις από το Σημίτη και το ΠΑΣΟΚ. Οι μεγάλες επιθέσεις έχουν γίνει μέσα από τα σπλάχνα της ΝΔ. Και μεγαλύτερη όλων που αυτή σφραγίζει και τον πολιτικό του τάφο είναι η παραδοχή από τον Σαμαρά και τους υπουργούς της ΝΔ ότι η ύφεση και η χρεοκοπία ξεκίνησαν από το 2008, ότι το έλλειμμα το 2009 έφθασε πράγματι στο 15,5 % και βάσει αυτού συντάχθηκε ο προϋπολογισμός του 2013 και ότι ο ανεκδιήγητος Παπαθανασίου δανείστηκε μόνο μέσα στο 2009 32 δις περισσότερα από το 2004, κάτι που δεν έκανε ο Αλογοσκούφης και παραιτήθηκε. Ο Άδωνης δε έριξε και τα πιο φαρμακερά βέλη λέγοντας ότι η δαπάνη στα φάρμακα διπλασιάστηκε το 2009 από αυτή του 2003 και ότι εκεί που είχε φθάσει η οικονομία το 2009 αν δεν γινόταν το μνημόνιο η Ελλάδα θα είχε πεθάνει οικονομικά. Έτσι τυχαία λοιπόν παίρνουν τα μπράβο ο Σαμαράς και οι υπουργοί του από τους Ευρωπαίους; Τα παίρνει και θεωρείται αξιόπιστος επειδή λέει την αλήθεια για την κατάσταση που ήταν η οικονομία το 2009. Φθάνουν λοιπόν οι εντός που τον έχουν ξευτιλίσει και δεν χρειάζοντε οι εκτός. Σε όλες αυτές τις προκλήσεις ούτε απάντησαν ούτε πρόκειται να απαντήσουν οι περί τον πρώην γιατί απλούστατα δεν τους συμφέρει. Στο χωριό μου λένε -αν απαντήσουν σφύριξε μας-.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα απαντήσει επί τέλους στη νέα πρόκληση του Σαμαρά κατά της ΝΔ και του τότε ηγέτη της. Θα μείνει και πάλι αναπάντητο αυτό που μεταξύ άλλων δήλωσε χθες ότι < Η Ελλάδα μετά από 6 χρόνια ύφεσης μπαίνει το 2014 σε τροχιά ανάκαμψης και ότι δεν είναι τώρα στο χείλος του γκρεμνού, όπως ήταν το 2010 >. Ο νοών νοείτε. Έξη χρόνια ύφεσης σημαίνει το 2008,9,10,11,12,13 και ότι το 2010 κάποιος βέβαια πρωθυπουργός την είχε πάει στο χείλος του γκρεμνού και φυσικά δεν πήγε μόνη της και τυχαία. Ξέρει τι λέει ο άνθρωπος και μπράβο του. Αν απαντήσουν και πάλι σφυρίξτε μας.