slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βρούτσης: Ούτε ένα σεντ δε θα ζημιωθούν οι συνταξιούχοι


Ούτε κατά ένα λεπτό του ευρώ δεν πρόκειται να ζημιωθούν οι συνταξιούχοι, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, αναφερόμενος στο νέο σύστημα υπολογισμού της παρακράτησης φόρου, που, σύμφωνα με.... δημοσιεύματα, θα επιφέρει αυξήσεις από 27 έως και 200 ευρώ στις μηνιαίες φορολογικές επιβαρύνσεις των συντάξεων.
Ο κ. Βρούτσης εξήγησε ότι οι συνταξιούχοι όχι μόνο δεν θα...... δουν μειώσεις στις συντάξεις τους, αλλά θα έχουν στο τέλος του χρόνου όφελος 1,5% λόγω της αυτόματης παρακράτησης. Είπε ακόμα ότι ο φόρος δεν είναι καινούργιος, αλλά είναι ήδη ψηφισμένος από το 2013 και είπε ότι οι παρακρατήσεις θα γίνονται με εξορθολογισμό και δίκαιο τρόπο. Ο φόρος θα έχει αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2014.
http://www.enikos.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γιαυτο σε αγαπαμε υπουργε μας εχει σωσει επανειλλημενως και εξακολουθεις να το κανεις με τον ιδιο ζηλο,οχι μονο δεν θα χασουμε λεφτα αλλα αντθετως θα βγουμε και οφελειμενοι παρα την μειωση των συνταξεων οπως επισης αυξηθηκε η ανεργεια αλλα μειωθηκαν οι ανεργοι ,το νου σας ρεμαλια μην βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφιζουμε γιαννη βρουτση