slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΓΑΠ να χει σχέση με το ΤΤ; Απαπαπα... τον Κλέωνα εγώ τον διόρισα, στον κολλητό του αδερφού μου Αντρίκου εγώ έδινα τα δάνεια και εγώ αγόρασα τη χρεοκοπημένη ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ


 

Γελάει ο κόσμος ρε καραγκιόζηδες... άιντε και να δεχθούμε ότι όλα τα έκανε ο Φιλιππίδης μέχρι τον Οκτώβριο του 2009... ο Κλέωνας που διορίσατε εσείς τότε, επί 3,5 χρόνια δεν είδε και δεν κατάλαβε τίποτα; Δηλ. πλήρωναν δόσεις όλοι αυτοί που πήραν με  μαϊμουδιές δάνεια; Την ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ ποιος την αγόρασε με 30% επισφαλή δάνεια το 2010; Εγώ; Μην ανησυχείς Γιωργάκη και θα έρθουν και τα δικά σου...


Δεν υπάρχει καμία σχέση του Γιώργου Παπανδρέου, με την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, τονίζει σε σχόλιο ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργος Ελενόπουλος, με αφορμή δημοσιεύματα, σχετικά με την υπόθεση του ΤΤ και κάνει λόγο για μια ακόμη προσπάθεια εμπλοκής του κ. Παπανδρέου σε «αμαρτωλές ιστορίες».

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι χάρη στο θεσμικό πλαίσιο, που προώθησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, «οι αρμόδιες αρχές έχουν σήμερα την ουσιαστική δυνατότητα διερεύνησης υποθέσεων που χαρακτηρίζονται από πάσης φύσεως αμαρτίες».

Ειδικότερα, ο κ. Ελενόπουλος αναφέρει στο σχόλιο του ότι «για ακόμη μια φορά, κάποιοι – όχι άγνωστοι – επιχειρούν να εμπλέξουν τον Γιώργο Παπανδρέου σε αμαρτωλές ιστορίες» και «αυτή τη φορά, θεώρησαν ευκαιρία τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ΤΤ». Ο κ. Ελενόπουλος αναφέρει πως «η πραγματικότητα και μάλιστα σύμφωνα με το πόρισμα των αρμοδίων δικαστικών αρχών» είναι ότι «κάποιοι έχουν λάβει δάνεια από το ΤΤ χωρίς να έχουν προσκομίσει τις απαραίτητες εγγυήσεις και χωρίς να τα εξυπηρετούν» και προσθέτει ότι «επ’ αυτών βεβαίως, θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη». «Ωστόσο, το ερώτημα είναι, αν υπάρχει η παραμικρή σχέση, σύμφωνα πάντα με το πόρισμα, του Γιώργου Παπανδρέου με το θέμα αυτό; Καμία», σημειώνει και προσθέτει: «Και αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι επιχειρούν να μας πείσουν για το αντίθετο».

Σύμφωνα με τον κ. Ελενόπουλο «αποσκοπούν»: «Πρώτον, προφανώς να “μεταθέσουν” μέσω των πρωτοσέλιδων ευθύνες, αποκρύπτοντας ή και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.

Δεύτερον, να εμπλέξουν τον Γιώργο Παπανδρέου σε ένα βρώμικο πολιτικό παιχνίδι. Παιχνίδι που ουδεμία σχέση έχει με τα συμφέροντα της χώρας και της Ελληνικής κοινωνίας. Τρίτον, να φέρουν σε πέρας την εργολαβία που έχουν αναλάβει χωρίς αντίλογο». Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι, κατά τον ίδιο, διότι «φαίνεται ότι, έχουν προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν και όχι λίγα, ούτε και μικρά – το αντίθετο και μάλιστα, προβλήματα για τα οποία οι ίδιοι έχουν την αποκλειστική ευθύνη». «Ποια είναι η αλήθεια;», συνεχίζει ο κ. Ελενόπουλος, για να επισημάνει ότι «μια ματιά και μόνο στο θεσμικό πλαίσιο που προώθησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει ότι, χάρη σε αυτό οι αρμόδιες αρχές έχουν σήμερα την ουσιαστική δυνατότητα διερεύνησης υποθέσεων που χαρακτηρίζονται από πάσης φύσεως αμαρτίες». «Όλα τα άλλα δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα», τονίζει και συμπληρώνει: «Αυτά επί του παρόντος, με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε για να μιλήσουμε “αναλυτικότερα”». Επιπλέον, ο κ. Ελενόπουλος αναφέρει πως «ας γνωρίζουν όσοι ασχημονούν ότι, μπορεί να παραβλέπουν προσωρινά ή να μην αντιλαμβάνονται ότι όσο χτυπούν τον Γιώργο Παπανδρέου τόσο θα εντείνεται το αδιέξοδο το οποίο οι ίδιοι διαμόρφωσαν και ας είναι βέβαιοι ότι, σε κάθε περίπτωση, με το πέρασμα του χρόνου, θα είναι οι πρώτοι που θα εισπράττουν τα επίχειρα των επιλογών τους». Ακόμα, αναφέρει ότι «ο φόβος που αισθάνονται από την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στον δημόσιο βίο, είναι κακός σύμβουλος».

Τέλος, ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού σημειώνει ότι «η υπόθεση των δανείων του ΤΤ, ουδεμία σχέση έχει με αυτήν των CDS, την οποία κάποιοι έστησαν επιχειρώντας να εμπλέξουν τον Ανδρέα Α. Παπανδρέου – δηλαδή ουσιαστικά τον Γιώργο Παπανδρέου – επί της οποίας και έκρινε η δικαιοσύνη σε βάρος του κ. Καμμένου».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμίστε δεξιά τσιράκια του μπλοκ και μη προσπαθείτε το 100 % γαλάζιο και μέγιστο όλων των σκανδάλων του ΤΤ να το φορτώσετε και σε άλλους. Δικοί σας κολλητοί της ΝΔ και διορισμένοι από τον ΚΑΚά ήταν όλοι και μη ψάχνετε για συνεταίρους.

Ανώνυμος είπε...

Ο "σύντροφος" Φιλιππιδης στο απυρόβλητο, τα ανήψια του 'Εθνάρχη" Καραμανλή δεν φταίνε σε τίποτα, το Μητσοτακαίικο επίσης, ο πρώην αρχηγός της ΠΟΛ.ΑΝ. και τώρα της ΝΔ Σαμαράς έχουμε ξεχάσει τί έλεγε στα Ζάπεια και γιατί καλούσε τον Παπανδρέου να παραιτηθεί (ήταν βλέπετε καταλληλότερος για τους φίλους του Γερμανούς να υλοποιήσει τα σχέδιά τους). Για όλα φταίνε οι Παπανδρέου, έτσι είναι αυτοί σας έχουν κάψει καθήκια δεξιοί γιατί σας είχαν βάλει στο χρονοντούλαπο απο το οποίο σας έβγαλαν τα Γερμανικά συμφεροντα και το Ευρωπαικο Λαικο κόμμα. Εχετε βέβαια και συνεργάτες που σήμερα συγκυβερνάται μαζί τους και λέγονται ΠΑΣΟΚ χωρίς να έχουν καμία σχέση με αυτό. Ηρεμήστε όμως και πάλι ο Ελληνικός λαός θα σας επαναφέρει στη θέση σας....και σύντομα μάλιστα.