slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η τρολιά της χρονιάς απο την μονταζιερα του Σύριζα : Συναντήθηκε ο Καραμανλής με τον Τσίρπα... ναι αμέ! Στο διάδρομο της Βουλής


[Διαβάστε τι λέει το star.gr της Μάρας Ζαχαρέα -> Ρουσόπουλος -> Καραμανλής και μην τσιμπάτε στους αποτυχημένους που προσπαθούν να δημιουργήσουν το ηγετικό προφίλ Τσίπρα]
Ερωτηματικά προκαλούν οι επαναλαμβανόμενες διαρροές περί δήθεν συνάντησης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τις οποίες -μάλιστα- υπάρχουν και πληροφορίες ακόμη και για το τι συζητήθηκε.
Σύμφωνα με ασφαλείς και απολύτως διαστρωμένες πληροφορίες, μέχρι σήμερα δεν έχει...
πραγματοποιηθεί καμία συνάντηση του Κώστα Καραμανλή με τον Αλέξη Τσίπρα, όπως περιγράφουν τα δημοσιεύματα, δηλαδή εντός γραφείου, πίσω από κλειστές πόρτες και με πολύωρη συζήτηση,.

Αυτό που έχει γίνει είναι ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει διασταυρωθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στους διαδρόμους της Βουλής περισσότερες από 2 φορές αλλά η συνομιλία τους ήταν ολιγόλεπτη και με επιφυλάξεις και από τις δύο πλευρές.

Αν κάποιοι θέλουν αν δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις του Κώστα Καραμανλή με τον Αντώνη Σαμαρά ή να εμφανίσουν τον πρώην πρωθυπουργό ότι δήθεν δίνει πόντους στον Αλέξη Τσίπρα συνομιλώντας μαζί του, αυτό σημαίνει ότι έχουν εξαντλήσει μέχρι τώρα κάθε περιθώριο για να ενισχύσουν το ηγετικό προφίλ του κ. Τσίπρα χωρίς επιτυχία, λένε οι πηγές από τη ΝΔ.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι σήμερα δεν έχουν επιβεβαιώσει αλλά ούτε και έχουν διαψεύσει τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: