slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πληρώνει αμαρτίες άλλων

Μετά από καταγγελία πολίτη (του κ. Νίκου Λεβογιάννη), στην κτηματική, αλλά και άλλες δημόσιες επιβλήθηκε 177.100 ευρώ πρόστιμο στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για έργα και αυθαιρεσίες που έχουν γίνει στο παρελθόν, στον οικισμό του Απόλλων χωρίς τόσο ο Δήμος Νάξου όσο και ο δήμος Δρυμαλίας, να έχουν την παραμικρή ανάμειξη αφού υπεύθυνος ήταν το Επαρχείο της Νάξου και Έπαρχος ο κ. Κορρές . Και τώρα ο δήμος καλείται όχι μόνο να πληρώσει τις 177.100 ευρώ, αλλά και να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες που ....προβλέπονται από το πρωτόκολλο κατεδάφισης. Μεταξύ άλλων, για το ΒΙΟΚΑ του Απόλλωνα, τον κυματοθραύστη, τα κρηπιδώματα και τα στέγαστρα μπροστά από τα καταστήματα και τον δρόμο μπρος από την παραλία που έχει κριθεί ότι έχει κατασκευαστεί παράνομα. Για το θέμα ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίαση του την Τετάρτη, ο δήμαρχος Μανώλης Μαργαρίτης.

Το θέμα θα τεθεί και στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου και θα αποφασιστεί η περαιτέρω στάση του δήμου.Σύμφωνα με πληροφορίες και άσχετα από την απόφαση που θα λάβει το δημοτικό συμβούλιο, οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου θα προχωρήσουν σε ότι προβλέπει το πρωτόκολλο κατεδάφισης αφού μετά την επιβολή του προστίμου εάν δεν γίνουν οι νόμιμες διαδικασίες θα ακολουθήσει πρόστιμο διατήρησης των αυθαιρεσιών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λέτε ανοησίες και προβοκάρετε το θέμα που είναι σοβαρό. Αυτά καταλάβατε; Λοιπόν, προσέξτε τι σας διέφυγε. Πρώτον, η Διοίκηση έχει συνέχεια όσοι αιρετοί και αν παρελάσουν όσοι Καποδίστριες και Καλλικράτηδες έρθουν και φύγουν. Δεύτερον, ο Απόλλωνας μπαίνει δυναμικά στη ατζέντα του πρώην Δήμου Χώρας που μετονομάζεται σε Δήμο Χώρας και Απόλλωνα (Νάξος και Μικρές Κυκλάδες να περιμένουν). Τρίτον, ο επιμένων, και μάλιστα με τη φαρέτρα του γεμάτη αλήθειες, νικά. Τέταρτον, οι σαλτιμπάγκοι που σκόρπαγαν τα χρήματα μας σε έργα παρανομίας αποκαλύφθηκαν.
Κύριε Δήμαρχε μετά το "πετάξτε τους στη θάλασσα" που ξεράσατε στην Κωμιακή τον Σεπτέμβριο του 2012 θα ήθελα να μας ενημερώσετε για το μήκος του αγγουριού.
Δεν θα ήθελα να ήμουνα στη θέση όσων διέθεσαν το δημόσιο χρήμα στα παράνομα έργα αφού έρχεται ο δικαστικός τους γολγοθάς.