slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων: για τις αλυκές του Αγίου Προκοπίου - Νάξου. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ


Δεν θα παραχωρήσουμε ούτε σπιθαμή εδάφους, αέρα η θαλάσσης ποιο επίκαιρο από ποτέ...Δεν ξεχνάμε τις αρχές μας, αγωνιζόμαστε για αυτές.
Οι αλυκές του Αγίου Προκοπίου είναι από τις προστατευόμενες περιοχές natura. Το κεδρόδασος της Αγίας Άννας που και αυτό έχει στοχοποιηθεί είναι από τα μοναδικά στον κόσμο.

Οι περιοχές αυτές, είναι αυτές που κάνουν την Νάξο μοναδική, είναι αυτές που κάνουν το τουρίστα επισκέπτη να έρχεται επανειλημμένος στο νησί της Νάξου, πρέπει να αξιοποιηθούν άμεσα να είναι προσβάσιμες στον επισκέπτη και να λειτουργήσουν ως κέντρα αναψυχής.
Η αποδέσμευση όλων των εκτάσεων των Κυκλάδων, και ειδικά εκείνων που χαρακτηρίζονται προστατευόμενες απο την Ευρωπαϊκή Ένωση, από το ΤΑΙΠΕΔ είναι θέμα μόνιμου αγώνα.
Επαγρύπνηση λοιπόν όλων των εμπλεκομένων φορέων  πριν είναι πολύ αργά...
Καλούμε λοιπόν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις, την νυν Δημοτική Αρχή, την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ότι όλες οι δημόσιες εκτάσεις είναι προστατευόμενες και εκμεταλλεύσιμες προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ.
Εμείς ως Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων, ως Ναξιώτης Γραμματέας παρακολουθούμε το θέμα, θα έχουμε άμεση ενημέρωση απο τον αρμόδιο υπουργό Περιβάλλοντος κ. Μανιάτη, και από τον Βουλευτή Κυκλάδων Παναγιώτη Ρήγα.

Ο Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων
Δημητροκάλλης Σταμάτιος


Δεν υπάρχουν σχόλια: