slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Προφυλακιστέος κι ο ΠΑΣΟΚος Μπούκουρας αφού πήρε το λάθος λεωφορείο... αν είχε πάρει αυτό που πήγε ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν έξω


Αυτού του κάνανε και πουστι@ επειδή δήλωσε θαυμαστής του Αντρέα... θα τον πάνε στις φυλακές Ναυπλίου να είναι μόνος του... Πάντως μια φωτογραφία που δημοσιεύει το ΕΘΝΟΣ και βρέθηκε στο κομπιούτερ Κασιδιάρη είναι πολύ περίεργη... δείτε τη πιο κάτω

Προφυλακιστέος κρίθηκε λίγο πριν τις 18:30 μετά την απολογία του και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας, όπως ανακοίνωσε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν έπεισε τους ανακριτές και τον εισαγγελέα που ενέκριναν ομοφώνως την προσωρινή του κράτηση, ενώ αργά το απόγευμα έγινε και η μεταγωγή του από τον Άρειο Πάγο στη ΓΑΔΑ.

Το σκεπτικό που φαίνεται να ακολούθησαν οι ανακριτές και ο εισαγγελέας αφορά στο ότι επικράτησε το βαρύ κατηγορητήριο έναντι του απολογητικού του υπομνήματος.

"Αυτό που γίνεται αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, να γίνεται η Πολιτική μέσα από τη Δικαιοσύνη και μέσα από εντυπωσιακές ποινικές διώξεις και κρατήσεις, δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ. Εύχομαι αυτό να μην σημαίνει και την κατάργηση της Δημοκρατίας", δήλωσε ο συνήγορος του Στάθη Μπούκουρα, Αλέξης Κούγιας.

Πάντως, αν και οι Γερμενής και Μπούκουρας στις απολογίες τους κράτησαν κοινή γραμμή και υποστήριξαν ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση και πως είναι ψευδομάρτυρες οι προστατευόμενοι μάρτυρες που τους περιγράφουν ως κεντρικά πρόσωπα στην στρατιωτική εκπάιδευση και την ιδεολογική καθοδήγηση των νέων μελών στο ναζισμό, ο Στάθης Μπούκουρας στο απολογητικό του υπόμνημα επιχειρεί να διαφοροποιηθεί.

Ο ίδιος, αντιμέτωπος με "καταθέσεις - φωτιά" ότι μεταξύ άλλων διακινούσε και αποθήκευε παράνομο οπλισμό για λογαριασμό της Χρυσής Αυγής, επιχειρεί να θολώσει τα νερά και περιγράφει τον εαυτό του ως έναν φιλήσυχο οικογενειάρχη, που έχει καλές σχέσεις με τους μετανάστες, ξεχνώντας τα βίαια περιστατικά στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει.

Επιπλέον, δηλώνει ότι ποτέ δεν ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής και πως πριν κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, ήταν οπαδός του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας μάλιστα έδωσε εξηγήσεις για τη βαλίτσα που είχε μαζί του ο Στάθης Μπούκουρας προσερχόμενος στο Εφετείο, λέγοντας πως ο πελάτης του μετέφερε τα έγγραφα της δικογραφίας.

"Παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος στο Περιστέρι με τον κ. Παχατουρίδη, δεν έχει καμία σχέση με αυτή την προσωπικότητα του 'χρυσαυγίτη'. Όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια. Άλλωστε βλέπετε ότι σήμερα ο κ. Μπούκουρας δεν έχει ούτε έναν υποστηρικτή εδώ", δήλωσε επιπλέον ο κ. Κούγιας.

Στο φως νέα ντοκουμέντα σοκ
Εντωμεταξύ νέα στοιχεία που «καίνε» τη Χρυσή Αυγή προέκυψαν από την επεξεργασία του υλικού που παρέδωσε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στις Δικαστικές Αρχές.

Στα ντοκουμέντα που δημοσιεύει το «Εθνος της Κυριακής», εικονίζονται ο Ηλίας Κασιδιάρης να «χαϊδεύει» τη διάσημη καραμπίνα - καλάσνικοφ, η Ουρανία Μιχαλολιάκου και η μητέρα της Ελένη Ζαρούλια να συμμετέχουν σε μαθήματα αυτοάμυνας, χρυσαυγίτες με πλήρη στρατιωτική εξάρτηση και άγνωστο οπλισμό να χαιρετούν ναζιστικά, αλλά και κρυφή επιστολή του Αρτέμη Ματθαιόπουλου προς τον Νίκο Μιχαλολιάκο, στην οποία «καρφώνει» συναγωνιστές του και μιλά για τους μισθούς που δίνονται από το κόμμα.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το ψηφιακό υλικό που αποτελεί μέρος του κατηγορητηρίου, παρουσιάζουν τρεις φωτογραφίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη. Σ' αυτές φαίνεται να έχει καταγραφεί καρέ καρέ η διαδικασία οικιακής παραγωγής κάποιας σκόνης.



Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο «Εθνος της Κυριακής» ότι παρόμοιες εικόνες έχουν ξαναδεί για την παραγωγή ναρκωτικών ουσιών. «Προσομοιάζει στη διαδικασία που ακολουθείται για την οικιακή παρασκευή κοκαΐνης. Οπως λέγεται στην πιάτσα, βράζουν την κοκαΐνη», εξηγούν χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα ότι η σκόνη που διακρίνεται στο ντοκουμέντο είναι κοκαΐνη. Ιδιες πηγές αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες εικόνες δεν αποκλείεται να έχουν «κατέβει» από ιστοσελίδες, προκειμένου να αποτελέσουν «οδηγό» για επεξεργασία κάποιας ουσίας. Ωστόσο, επισημαίνουν πως το υλικό αυτό δεν έχει συμπεριληφθεί τυχαία στη δικογραφία και προφανώς θα ζητηθούν εξηγήσεις από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.





Εντύπωση προκαλεί και η επιστολή του Αρτέμη Ματθαιόπουλου προς τον Ν. Μιχαλολιάκο. Ο βουλευτής Σερρών «καρφώνει» στον αρχηγό της ΧΑ τους Μούκο Αθανάσιο, Ζησιμόπουλο Πολύβιο, Χασιώτη Γεώργιο, Χατζηβασιλείου Αθανάσιο, Τσακίρη Μιχαήλ, Ιωαννίδη, Χρυσομάλλη Νικόλαο, ισχυριζόμενος ότι δεν προσέφεραν στο κόμμα κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2012.

Γράφει προς τον αρχηγό: «Τα κουρασμένα στελέχη με το μόνο που ασχολούνται, όταν έρχονται στα γραφεία, είναι η διανομή μισθών και θέσεων στο Κίνημα. Οι μισθοί καλώς να δοθούν, αλλά όταν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε και με ποια άτομα μπορούμε να το κάνουμε. Ατομα τόσο πολύ επιπόλαια και απαξιωτικά ως προς τον κόσμο, νομίζω ότι δεν θα πρέπει κάποιος να τα συμπεριλαμβάνει σε οποιονδήποτε σοβαρό σχεδιασμό για το μέλλον».



Η Ουρανία Μιχαλολιάκου και η μητέρα της Ελένη Ζαρούλια σε μαθήματα αυτοάμυνας







Πηγή: Στη φυλακή και ο Μπούκουρας - Νέα ντοκουμέντα σοκ και αλληλομαχαιρώματα στη ΧΑ [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/138515#ixzz2qDU0Zao4

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βρε όλοι αυτοί της ΧΑ ήταν θαυμαστές του Ανδρέα ΠΑΣΟΚοι και καμιά σχέση δεν είχαν με τη ΝΔ. Η ΝΔ είναι δεξιά ενώ αυτοί είναι κεντροαριστεροί και δεν έχουν καμιά σχέση με τη δεξιά. Όλοι τους ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ πριν το 2012 και κανένας ΝΔ.