slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δείτε ποιοι μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε ποιοι μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια. Ο Γιώργος Κουρής, η Αυριανή και όλο αυτό το σινάφι που επί Ανδρέα Παπανδρέου έκανε κουμάντο στη χώρα. Πέρα από τα δισεκατομμύρια που έβγαλαν, είχαν πάντα και το ύφος του «εγώ σας είμαι καβάλα κι εσείς δε μπα να...
σκούζετε».


Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Γ. Κουρής

Ο Γ. Κουρής βγαίνει από τα δικαστήρια που πήγε να δικαστεί για ένα ακόμη χρέος του 2.5 εκατ. ευρώ, αλλά πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Ο άνθρωπος αυτός εκτός ότι χρωστάει σε όποιον έχει ελληνικό όνομα, έχει καταστρέψει και οικογένειες ολόκληρες. Ερωτώμενος για τους εργαζόμενους του Αλτερ που τους πέταξαν σα σκουπίδια και τους χρωστάνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αρκέστηκε να πει ότι αυτός σα… μα…ς έβαλε δέκα εκατομμύρια.

Κι αν θέλουν να πληρωθούν οι εργαζόμενου του Αλτερ να πάνε στον Γιαννίκο (αυτόν που είναι φυλακή).

Ξεχνά ότι μαζί ήταν συνεταιράκια στο κανάλι. Ότι μαζί υπερτιμολογούσαν το πρόγραμμα του Αλτερ για να παίρνουν δάνεια και διαφημίσεις. Κι ότι ο κόσμος δούλευε τζάμπα για να βγάζουν αυτοί λεφτά. Βέβαια, ο Κεφαλονίτης είναι πιο έξυπνος αφού ο Γιαννίκος τον κοιτάζει πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Πριν μερικούς μήνες συνελήφθη μαζί με το γιο του, Ανδρέα Κουρή, για χρέη παντού, στην εφορία, τα ταμεία, τους εργαζόμενους. Έμειναν δύο μήνες μέσα και βγήκαν με 300.000 ευρώ εγγύηση. Αυτά τα λεφτά να έδιναν στους εργαζόμενους θα ήταν μια χαρά…



Κι όμως, αυτοί οι άνθρωποι συνεχίζουν και είναι επιχειρηματίες, έχουν κανάλια κι εφημερίδες, βρίζουν την κυβέρνηση και τους πάντες, τους φταίει η Μέρκελ, η τρόικα, οι πολιτικοί. Οι τιμητές των πάντων, νταβατζήδες των μέσων ενημέρωσης που ευθύνονται για την ξεφτίλα της ελληνικής κοινωνίας. Πάντα με το αζημίωτο.

Σε ένα πράγμα θα συμφωνήσουμε με όσα είπε ο Κουρής. Να δούμε πόσα χρωστάνε και οι υπόλοιποι καναλάρχες.




Δεν υπάρχουν σχόλια: